Doktor 3 kere istedi 26-112-331 çıktı artık gerek yok 10 şubatta gelirsin dedi acaba kalp atışınıda duyarız mı diye düşündü bilmiyorumKan testi verdin mi? 1500 üstü ise görünür..
Muhtemelen öyledir... Daha güzel bencede.. Öbür türlü kese göründü bebek görünmedi, bebek göründü kalp atışı görünmedi... En temizi hepsini görmekDoktor 3 kere istedi 26-112-331 çıktı artık gerek yok 10 şubatta gelirsin dedi acaba kalp atışınıda duyarız mı diye düşündü bilmiyorum
Aynen annem diyorki siz çok pimpiriklisiniz biz adet öncesi test yapmazdık 2-3 aydan sonra giderdik diyorMuhtemelen öyledir... Daha güzel bencede.. Öbür türlü kese göründü bebek görünmedi, bebek göründü kalp atışı görünmedi... En temizi hepsini görmek
Amin inş. İnş...Aynen annem diyorki siz çok pimpiriklisiniz biz adet öncesi test yapmazdık 2-3 aydan sonra giderdik diyor10 şubatta ikimizde iyi haberler alırız inşallah
Canım bende yarın gidicem kese görmeye 5+4 olacak yarın. Kalp atisi duyulmaz diye düşünüyorum bende tabi alttan bakacak mi bilmiyorum. Öyle bakarsa azda olsa duyulur mu diyorum bendeBirde 5+1 deyim. 7 Şubat'ta kalp atışı duyulur mu ki bende dediğiniz gibi kese göründü yok kalp atışı görünmedi vs denip strese girmemek için hepsi bi aradan çıksın istiyorum. Erken mi 7 Şubat yoksa erteliyim mi o vakit 6+1 olcak
6dan önce alttan bakiyorlarmis hep canim daha net gozukuyormus. Tabi belli olmaz doktorun hali. Aslında 7 Şubat'ta kalpte duyulmayacaksa ya erteliyim sabrediyim. Yada zaten 7 Şubat'ta duyulmayacak gideyim erkenden keseyi göreyim diyorumCanım bende yarın gidicem kese görmeye 5+4 olacak yarın. Kalp atisi duyulmaz diye düşünüyorum bende tabi alttan bakacak mi bilmiyorum. Öyle bakarsa azda olsa duyulur mu diyorum bende
Yok canım ya korkma genelde 6. 7. Haftadan sonra oluyor o tiksinme bulantı. Bende biraz varda enfeksiyon ishal var ya ondan oluyor. Aman aman yaşama şimdiden valla daha iyi ben enfeksiyon sayesinde erken başladım napicam bilmem6dan önce alttan bakiyorlarmis hep canim daha net gozukuyormus. Tabi belli olmaz doktorun hali. Aslında 7 Şubat'ta kalpte duyulmayacaksa ya erteliyim sabrediyim. Yada zaten 7 Şubat'ta duyulmayacak gideyim erkenden keseyi göreyim diyorumay kafalar çok karışık hahah işin garibi meme hassasiyeti dışında bende hiç belirti yok bu beni tedirgin ediyor. ben razıyım çekmeye bı bulantı baş dönmesi olsun kokudan tiksinti olsun ne biliyim burdayım anne de bana diyorum o yüzden acele de ediyor içim bişey olmasından korkuyorum
Doğru diyosun canim.. neyse aldım artık 7sine. Ne kadar geç gitsem o kadar net gözükür diyim avutayim kendimiYok canım ya korkma genelde 6. 7. Haftadan sonra oluyor o tiksinme bulantı. Bende biraz varda enfeksiyon ishal var ya ondan oluyor. Aman aman yaşama şimdiden valla daha iyi ben enfeksiyon sayesinde erken başladım napicam bilmemvalla sen bilirsin canım eğer gitme imkanın biraz zorsa veya sıra alırken falan ileri ertele ikisini birden görürsün
Hayırlı olsun. Sağlıkla elinize alın inş.. 6.haftadan itibaren görülüyor.. Belki az duyulur.. Doktorlar garanti olsun diye 2 hafta sonra da çağırabiliyor.. Yani 7.-8.hafta da çağırabilir.. Arkadaşın 6.hafta yolk kese 8.hafta bebek+kalp atışını duymuştu..Birde 5+1 deyim. 7 Şubat'ta kalp atışı duyulur mu ki bende dediğiniz gibi kese göründü yok kalp atışı görünmedi vs denip strese girmemek için hepsi bi aradan çıksın istiyorum. Erken mi 7 Şubat yoksa erteliyim mi o vakit 6+1 olcak
7 şubatta 6+1 olacaksan belki kalp atışını da duyarsin canım 5.5 6dan sonra duyulmaya başlıyormuş sanırım kalp atışı 8 9. Haftaya kadar sürüyormuş yani o aralıklarda duyuluyormus.Doğru diyosun canim.. neyse aldım artık 7sine. Ne kadar geç gitsem o kadar net gözükür diyim avutayim kendimisen nasıl oldun ilaçlar toparladı mi
Aynen canım sagolasin bidaha gel derse gideriz artık napalimHayırlı olsun. Sağlıkla elinize alın inş.. 6.haftadan itibaren görülüyor.. Belki az duyulur.. Doktorlar garanti olsun diye 2 hafta sonra da çağırabiliyor.. Yani 7.-8.hafta da çağırabilir.. Arkadaşın 6.hafta yolk kese 8.hafta bebek+kalp atışını duymuştu..
Hiç zihninizi bulandırmayın…
Biz hep aceleciyiz hahah7 şubatta 6+1 olacaksan belki kalp atışını da duyarsin canım 5.5 6dan sonra duyulmaya başlıyormuş sanırım kalp atışı 8 9. Haftaya kadar sürüyormuş yani o aralıklarda duyuluyormus.
Şükür bugün daha wcye gitmedimama ağrılar devam ediyor canım. Bi de ben aynı anda reflü de çekiyorum halim duman yani
Aynen valla napalim olsun artık o kadarBiz hep aceleciyiz hahah
Ah çok şükür canım vücut anca topluyor kendini sıcak tut kendini.. su kusmalarda refluyu iyice tetikleyip azdirmistir valla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 4+2 deyim ben kese görünüyor mu? Senin en son sat neydi?Ben de geldim. Benim de 6 ekim görünüyor. 4+5 haftalik gebeyim. Yarin inşallah keseyi görmeye gidicez. Yaş 33 ilk çocuğum olacak inşallah
Sat 30 aralikti. Beta 1200 oldugunda alttan 1500den sonra da karindan görünür demişti artış oranini hesaplayarak yarın görünür dedi. Biz de öyle umuyoruz inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 4+2 deyim ben kese görünüyor mu? Senin en son sat neydi?
Benim 3 ocaktı sat herhalde ondan 10 şubatta gel dedi. Hiç adet zamanın lekelenmen oldu mu?Sat 30 aralikti. Beta 1200 oldugunda alttan 1500den sonra da karindan görünür demişti artış oranini hesaplayarak yarın görünür dedi. Biz de öyle umuyoruz inşallah.
Hiç olmadı çok şükür. Çok erken keşfettim ben zaten mide bulantimdan koku hassasiyetimden bata alti gün kala anlamıştım sonra da bir sıkıntı olmadi akıntı dışında.Benim 3 ocaktı sat herhalde ondan 10 şubatta gel dedi. Hiç adet zamanın lekelenmen oldu mu?