2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay maşallah çok sevindim cnm darısı başımıza benim doktor herhalde kalp atışınıda duymak için geç çağırmış benim daha gitmeme 1 hafta var
Çok teşekkürler canim. Darısı size olsun çok değişik beta dışında somut bir fotonun elimde olmadi. Büyüdükçe heyecan da artacak böyle herhalde. İlk ve yılların hasreti olunca rüya gibi. Allah kimseyi sınamasin inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz.

Amin canım Allahın izniyle ben de bi kalp atışını duysamda rahatlasam ondan sonra test aşamaları için çekicez bu stresleri:)

Hanımlar listeyi güncelledim. Eklemediğim kimse varsa beni etiketlerse sevinirim.. Konuşmaların arasında kaçıyor
Güzel haberler aldığımız bir gün olsun inş.. Bende 4.günümdeyim. İnş test günü pozitif bende görürüm :)

B

Ben ilaç kullaniorm zaten yillardir. Levotiron. Dozunu yukseltiriz herhalde. Bir doktora ulasabilirsem yönlendirir herhalde.
Aynen muadili zaten.. Dozunu yükseltmesi gerekecektir. Gebelikte yükseliyormuş. tiroid hormonu büyüme hormonu ve insulin ile entegre çalıştığı için gebelikte uyarı artıyor ve yükseliyor..
Aile hekiminize de randevu alıp gidebilirsiniz..

Biraz gerildim sanirim bide kahverengi akıntım oldu az önce normaldir dimi? Yüksek tsh düşük sebebi olabilir die biliorm çünkü allah korusun ya
Endişe yaptı iseniz aile hekimine gidin isterseniz... Gebeyim derseniz hemen oradaki hemşire randevu açar bence..

Aradim şimdi 100mg a yükseltti umarım etkili olur. Bide progestan verdi kahverengi akintimdan dolayi cok az ama yine de tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…