Daha da güzel olacak.Ayyyy burası ne güzelmişşş
İnşallah. Diloş da gelsinDaha da güzel olacak.
İyi ne demek bebitom harika harikaa.İnşallah. Diloş da gelsin
Bugün kan verdim 204 çıktı
Cuma günü 63tü iyi mi acaba ya
Yok 9 ay boyunca rapor kapsamında ödemiycem..Sen 9 ay boyunca kendin mi ödeyeceksin şimdi? Niye bu ayrımcılık ya çok acımasızca.
Teşekkür ederim bebeğim, yarın bir gideyim de doktora, özel hastanelerden de alınabiliyormuş heyet raporu, onu da öğrenirim.
Hayırlı olsun.. Yarın kan sonucuna göre ekleyelim inşMerhaba kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem. Inşallah ikinci çocuğum olcak.programda doğum tarihi 10.10.2022 gösteriyor. Sağlıklı ve güzel şekilde devam eder inşallah
Geldim geldimm çok iyi çıkmış iki katından fazla artmış hadi gözün aydınİnşallah. Diloş da gelsin
Bugün kan verdim 204 çıktı
Cuma günü 63tü iyi mi acaba ya
Yükselecekk canisii için rahat olsuuunİyi ne demek bebitom harika harikaa.Ay ben de yarın vereceğim inşallah yükselmiştiir böyle.
İnşallah minnoşum, bir an önce yarın olsun.Geldim geldimm çok iyi çıkmış iki katından fazla artmış hadi gözün aydın❤
Yükselecekk canisii için rahat olsuuun❤
MaviSasa234 canım benim tarih 1 Ekim yazıyor, ben eylül grubu açık diye oraya gitmiştim ama her iki grupta da olabilirim kabul edersen
Olur tabiki kuzumGeldim geldimm çok iyi çıkmış iki katından fazla artmış hadi gözün aydın❤
MaviSasa234 canım benim tarih 1 Ekim yazıyor, ben eylül grubu açık diye oraya gitmiştim ama her iki grupta da olabilirim kabul edersen
İnşallah canım. Bu yüzde yüzden fazla artmış niye kiİyi ne demek bebitom harika harikaa.Ay ben de yarın vereceğim inşallah yükselmiştiir böyle.
Aynen ne zaman olacağı belli değil zaten kısmet nereye ben orayaOlur tabiki kuzumArada köprü olursun
Geldim geldimm çok iyi çıkmış iki katından fazla artmış hadi gözün aydın❤
Kimyasalda çok hızlı artıyor diye korkuyorum açıkçasıGeldim geldimm çok iyi çıkmış iki katından fazla artmış hadi gözün aydın❤
Şöyle sihirli bi değneğimiz yok kiİnşallah minnoşum, bir an önce yarın olsun.
Bak mis gibi artış olmuş bunu sorgulama, zaten midem bulanıyor üstüne fışkırtırım he.İnşallah canım. Bu yüzde yüzden fazla artmış niye ki
Dualarımız var.Şöyle sihirli bi değneğimiz yok ki
Bende burun tıkanıklığından başka belirti yok o da sinüzitim var gebelik vurabiliyormuş ay çok mutluyumBak mis gibi artış olmuş bunu sorgulama, zaten midem bulanıyor üstüne fışkırtırım he.
Kimyasalda bildiğim kadarıyla çok hızlı artmıyor ki? Daha aksine 30 40 50ye çıkıyor mesela sonra düşüyorKimyasalda çok hızlı artıyor diye korkuyorum açıkçası
Valla benimde bugün var burun tıkanılığı.sabahta gögüslerimden ateş çıkıyorduBende burun tıkanıklığından başka belirti yok o da sinüzitim var gebelik vurabiliyormuş ay çok mutluyum