2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oh çok şükür canım çok sevindim keseyi görmene😍 ben sadece kese ve yolk kesesini görmüştüm minicik kese zaten 6mmdi bakalım 7 haftalık olduk 2 gün sonra karantina bitiyor görebilecek miyim bende 😍
Ayyy hadi inşallah canım sagsalim duyalım pitpitlari ❤️ benim kese 10.mm yazıyordu fotoda zorlamak istemiyorum kalbi için dedi herşey yolunda haftaya net gelir sesi dedi

Ayyy hadi inşallah canım sagsalim duyalım pitpitlari ❤️ benim kese 10.mm yazıyordu fotoda zorlamak istemiyorum kalbi için dedi herşey yolunda haftaya net gelir sesi dedi
Senin kese daha büyükmüş canım belki nokta kadar bebis ondan gözükmüstür bebis bende gözukmüyordu çünkü, 5+4te gördüm ben keseyi kuzum sen kaçta gördün? Şu karantina bitse de bende gidip kalbini duysam artık 2 hafta olacak son kontrolden beri😪
Ay çin takvimine göre benimde erkek diyor 😂
Ay ben inanmıyorum artık ya sallamaca gibi 🤣

5 Ocak sat. Muhtemelen daha erken doğururum sezeryan olacağım için😀
Benimde 25 aralik sat doğum direk 1 Ekim çıktı ama bende sezeryan olacağım direk eylul annesiyim Allah nasip ederse burda ne işim varsa hahah iki grupta da varim🤣
Yüzde 50 kız diyorsun 😂
Bana da çevremdekiler hep erkek deyince öyle hissetmeye başladım rüyasında görenler erkek görmüş filan 😂
Benim kız çocuklarına nedense çok zaafım var hep önceden beri kızım olsun istemişimdir tabi öncelik saglikli olsunda, ama benim de etrafım erkek demeye başladı etkileniyorum 🤣

Benimde 25 aralik sat doğum direk 1 Ekim çıktı ama bende sezeryan olacağım direk eylul annesiyim Allah nasip ederse burda ne işim varsa hahah iki grupta da varim🤣

Benim kız çocuklarına nedense çok zaafım var hep önceden beri kızım olsun istemişimdir tabi öncelik saglikli olsunda, ama benim de etrafım erkek demeye başladı etkileniyorum 🤣
Sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ya bende hep bi kızım olsun istemişimdir. Bu erkek olursa hemen bi kız yapmayı düşünüyorum sjdjdjdjdnd

Sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ya bende hep bi kızım olsun istemişimdir. Bu erkek olursa hemen bi kız yapmayı düşünüyorum sjdjdjdjdnd
Ahaha aynı kafadanız🤣🤣🤣
Şaka bi yana ilki için bile ne kadar uğraştım sağlıklı olsunda bisey istemiyorum 🤲🤲

Ahaha aynı kafadanız🤣🤣🤣
Şaka bi yana ilki için bile ne kadar uğraştım sağlıklı olsunda bisey istemiyorum 🤲🤲
İşte bende çok uğraştığım için 1 yıldan fazla korunmayı düşünmüyorum 😂
O 1 yıl da emzirmek için ameliyatın iyileşmesi için yoksa hiç korunmazdım neler çektik yapana kadar 😂😂

İşte bende çok uğraştığım için 1 yıldan fazla korunmayı düşünmüyorum 😂
O 1 yıl da emzirmek için ameliyatın iyileşmesi için yoksa hiç korunmazdım neler çektik yapana kadar 😂😂
Bakalım doğumdan sonra aynı psikolojide olacak mıyız ahaha 🤣 ama bende ilkinden dolayı çok korunmam sanırım bi daha istersem

İş dolayısıyla şehir dışındayız bütün ailemiz orda. Eşimde askeri personel normalde 2 ayda bir doğuya gidiyor. Eğer yine giderse burda yalnız kalmanın pek anlamı yok zaten diye düşünüyorum 🥰
Ama eş burdayken oraya da bırakıp gidilmiyor tabi
Hayırlısı canım istediğin gibi olur herşey inşallah 🙏 dediğin gibi tek de bırakamazsın…

Bu testi ilk defa duydum ne için yapılıyor ki🧐
İkili üçlü tarama gibi mi
Canım bu test eskiden amerikaya gönderiliyordu şimdi genoks ankarada yapılıyor %99.9 sonuç çocukta hastalık var mı diye bakılıyor 90 hastalığa bakılıyor senden alınan kan ile sadece kolundan. Biraz pahalı ama ben yaptırcam yaştan dolayı zaten ikili test filan doğru sonuç pek vermeyecek

X