2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gittim bebekler, keseyi ve yolk kesesini gördük ama embriyo bile göremedik daha, haftaya cuma görecekmişiz bakalım. 👶🏻

Siz neler yaptınıız? Alıntılayamıyorum bir sorun var sanırım.
R Rad__ Dilos6342 Dilos6342
Ayyy şükür canım benim coook sevindim 😍 kağıdını verdi mi doktor, nasıl sen ona bakar durursun şimdi ben gibi 😍😍😍😍 bugün 5+6 miydin canım sen 4 mü 😍😍

Gittim bebekler, keseyi ve yolk kesesini gördük ama embriyo bile göremedik daha, haftaya cuma görecekmişiz bakalım. 👶🏻

Siz neler yaptınıız? Alıntılayamıyorum bir sorun var sanırım.
R Rad__ Dilos6342 Dilos6342
Bende keseyi gördüm 3 gün önce ama yolk kesesinden bahsetmedi görünmedi heralde 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim. Valla napim ben psikolojimi bozmakla meşgulüm sürekli kaybetme korkusu geliyor😏

Valla bakmadım bebeğim, benim doktor uzak çekim yapıyor nokta kadar bir şey 😂Bir de ilk kötü tecrübe yüzünden çok odaklanmamaya çalışıyorum. 5+4 dedi daktır, uygulamayla aynı ilerliyor. 👶🏻
Dilos6342 Dilos6342

6. Haftanın sonunda gideceksin ya canım duyulur 🥰
Bak sana şöyle söyleyeyim benim 4+5te değerim 313 çıkmıştı düşün catlatma ignesiyle oldu birde geç döllenme falanda değil. O gün tabi kese falan gözükmedi 5+4te çağırdı o zaman gözüktü kese 6.8 mmdi içinde yolk kesesi vardı ama bak 5+4te diyorum. Yani senin o zaman kese görmen bile çok iyi hiç kafana takma
Takmamaya çalışcam ilk günler gibi mutlu olmalıyım 😂

Valla bakmadım bebeğim, benim doktor uzak çekim yapıyor nokta kadar bir şey 😂Bir de ilk kötü tecrübe yüzünden çok odaklanmamaya çalışıyorum. 5+4 dedi daktır, uygulamayla aynı ilerliyor. 👶🏻
Dilos6342 Dilos6342
Benimki de ultrasonda yine düzgün gözüküyordu da kağıtta etrafı beyaz çıkmış bi tuhaf olmuş o yüzden 😅
Oh iyi bari canim kese mm bisey dedi mi ayni günde görmüşüz keseyi 😍😍😍

Bende keseyi gördüm 3 gün önce ama yolk kesesinden bahsetmedi görünmedi heralde 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim. Valla napim ben psikolojimi bozmakla meşgulüm sürekli kaybetme korkusu geliyor😏
Kalp atışı için çağırdıysa görmüştür o bebeğim, bazı doktorlar detay vermiyor kızıyorum. Benim daktır bu konuda çok iyi? En ince ayrıntısına kadar gösterir anlatır beni rahatlatır.

Bende de var o korku ama psikolojini bozacak kadar olmamalı tatlı kısss.:emir_bebek:

aa 19 ekim mi sizinde ne güzel.. benimde az önce hafif sancılarım oldu ve bel ağrısı başladı ama coronadan mı yoksa bebiştenmi bilemiyorum umarım tutunuyordur haftaya salı günü karantinam bitince gideceğim bende kan vermeye ilaç kullanmıyorum doktorum parol kullanabilirsin dedi ama onu da kullanmayacağım aile hekimi bugün aradı ve 13. haftaya kadar çok riskli corona olmak dedi düşük olmaması için dikkat etmeye çalışıyorum folik asit ve vitaminleri devam kullanıyorum uykum benim de var halsizlik ama dediğim gibi hastalıktan mı değil mi bilmiyorum..
En kısa sürede atlatırsınız inşallah 🙏 bu haftalarda çok belirti olmuyor sanırım benim 4+2 bugün. 6.haftadan sonra başlıyor belirtiler bulantılar diyorlar. Bu günlerimizin tadını çıkaralım şuan iyiyiz 🙈

Ya söyledi bebeğim ama onu hatırlayamıyorum tam, 5 mm dedi sanki. 🤔
Seninki kaçtı?
6 mm demişti canım seninki bilgilendiriyorsa ne güzel, ben bu aralar doktordan hiç memnun değilim kadın bıkmış gibi pek uğraşmak istemiyor, ilk başlarda böyle değildi.
Bu arada ultrason kağıdının altında Gs yazıyor sağ alt köşede orda yazıyor kuzum

Geçmiş olsun bir an önce atlatirsiniz insallah bende koronayim bi kere bile arayıp bisey söylemediler bana saglik ocagindan. Kendi kendime takılıyorum resmen..
Tebrik ederim bebeğinizi ve Çok geçmiş olsun. Siz test verdiniz ve pozitif çıktınız buna rağmen ilaç vermediler öyle mi? Ben de şüpheleniyorum 22 haftalık hamileyim doktorum test ver dedi ama ilaç verilmeyecekse ve takip edilmeyecekse neden test isteniyor anlayamadım. Size hiç ilaç vermediler mi?

Bugün aradım doktoru akıntıdan olabileceğini söyledi. Ama 20. Haftadan sonra olunca yüksek tansiyonla birlikte gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş bu normalmiş şimdilik. Doktora gittiğim gün tansiyonum 16 çıktı baya yüksek dedi tekrar ölçtürdü 13e düşmüştü. Benim normalde hep düşük olur tansiyon stresten oldu heralde keseyi görebilecek miyim acaba diye🙊
1 hafta boyunca günde 3 kez ölçüp yüksek çıkarsa kardiyolojiye yönlendiririm demişti ama 2 gündür düşük çok şükür normal tansiyonum. Bu protein değeriyle birlikte tansiyonum da yüksek çıksaydı hipertansiyondan dolayı olacağı için ilaç başlatırlardı büyük ihtimal. Dertler bitmiyor kaç gündür stresten ölücem sandım🥺
Senin değerlerde normal aslında 2 tanesi +1 şeklinde enfeksiyon var sanırım. Doktorun bişey dedi mi sonuçlarına? Protein yanındaki de trace ne demek bilmiyorum ama negatif olması lazım aslında. Bunlar da benim değerlerim
Benim aşağıdaki gibi canım

Eklentiler

• 647A27F8-9F64-423E-B88B-DA5916847AF9.png
    647A27F8-9F64-423E-B88B-DA5916847AF9.png
    189,6 KB · Görüntüleme: 45
Tebrik ederim bebeğinizi ve Çok geçmiş olsun. Siz test verdiniz ve pozitif çıktınız buna rağmen ilaç vermediler öyle mi? Ben de şüpheleniyorum 22 haftalık hamileyim doktorum test ver dedi ama ilaç verilmeyecekse ve takip edilmeyecekse neden test isteniyor anlayamadım. Size hiç ilaç vermediler mi?
Cook tesekkur ederim. Ben cuma günü gecesinde rahatsizlandim gecmeyince pazartesi günü test verdim ve pozitif çıktı. Önce doktoruma sordum sadece ateşin çıkarsa parol ve bol c vitamini tüket dedi. Sağlık ocağından falan hiç aramadilar.
İlk sağlık bakanlığından mi artık bilmiyorum bi numaradan aradılar ve ilaç kullanilmadigini kötü olursam acile gitmemi söyledi.
Doktorum korona pozitif çıkan bir kaç gebesine kan sulandirici tavsiye etmiş bunu da hikayesinde paylasmis, burdan bi kaç kişinin doktoru da kan sulandirici başlatmış ama bana hiç bisey demedi.
Bugün tekrar yazdım doktora ağır geçirmiyorsan gerek yok dedi, halbuki ilk 2 3 gün çok kötüydüm burunlarim tıkalı halsiz ve artık ağzımdan nefes alıp vermekten , hem yoruluyordum hemde nefes alamıyor gibi geliyordu.
Doktorumda sinirimi bozdu biraz yani Allaha emanet atlatmaya çalışıyorum herhalde
Ama çoğu kişi kan sulandirici kullanıyormuş doktoru veriyor yani, ki vermeli de zaten gebelikte iyice kovidle pıhtılaşma oluyor. Siz hemen test yaptırın ve kendi kadın doğum doktoruna sorun muhakkak, kan sulandirici ile birlikte yani kullanmali miyim diye

Biraz karışık yazmışım ama inşallah anlatabilmişimdir

6 mm demişti canım seninki bilgilendiriyorsa ne güzel, ben bu aralar doktordan hiç memnun değilim kadın bıkmış gibi pek uğraşmak istemiyor, ilk başlarda böyle değildi.
Bu arada ultrason kağıdının altında Gs yazıyor sağ alt köşede orda yazıyor kuzum
Benim kadın doktorlarla maalesef yıldızım hiç barışmadı o yüzden tercih etmiyorum.

Adam kafasını kaldıramıyor yoğunluktan ama öyle ilgili ki anlatamam, hassasiyetlerimi çok iyi anlıyor. Başka bir doktorla görüş bebeğim, için ısınana kadar. Önemli bir konu bu. :anneadayı:

Cook tesekkur ederim. Ben cuma günü gecesinde rahatsizlandim gecmeyince pazartesi günü test verdim ve pozitif çıktı. Önce doktoruma sordum sadece ateşin çıkarsa parol ve bol c vitamini tüket dedi. Sağlık ocağından falan hiç aramadilar.
İlk sağlık bakanlığından mi artık bilmiyorum bi numaradan aradılar ve ilaç kullanilmadigini kötü olursam acile gitmemi söyledi.
Doktorum korona pozitif çıkan bir kaç gebesine kan sulandirici tavsiye etmiş bunu da hikayesinde paylasmis, burdan bi kaç kişinin doktoru da kan sulandirici başlatmış ama bana hiç bisey demedi.
Bugün tekrar yazdım doktora ağır geçirmiyorsan gerek yok dedi, halbuki ilk 2 3 gün çok kötüydüm burunlarim tıkalı halsiz ve artık ağzımdan nefes alıp vermekten , hem yoruluyordum hemde nefes alamıyor gibi geliyordu.
Doktorumda sinirimi bozdu biraz yani Allaha emanet atlatmaya çalışıyorum herhalde
Ama çoğu kişi kan sulandirici kullanıyormuş doktoru veriyor yani, ki vermeli de zaten gebelikte iyice kovidle pıhtılaşma oluyor. Siz hemen test yaptırın ve kendi kadın doğum doktoruna sorun muhakkak, kan sulandirici ile birlikte yani kullanmali miyim diye
Ben sordum doktoruma o da test verin takip ederler dedi yani ilaç konusunda birşey demedi. Benim hafif durumum şu an. Daha da kötü olmaz sizin durumunuz da umarım. Çok geçmiş olsun

Canım bende covidden yeni çıktım doktorum banada bir şey vermedi bol bol nar yememi söyledi. Biraz kahverengi lekelenmem vardı progestron vericek misiniz dedim ben kanama olmadan vermem dedi. Bak uçuğum çıktı krem bile tavsiye etmediler sadece parol içebiliyorsun 4 taneye kadar günde doktorum söyledi

X