Ben de ilk başlarda 3-4 hafta üstüste kürtaj niyetiyle gittim hastaneye bebek var yok muhabbetine. O psikoloji bile ne zordu. Ama şu an bebişimin hareketlerini takip ediyorum

inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Ben 1.64 boy 51,5 kiloyla hamile kaldım. Şu an 60kg.a merdiven dayadım. Diyet ve spor da yapıyorum düzenli. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yani ama ona rağmen yemeklerden sonra arada bir bana da gerginlik oluyor. Çok veya az yemekle mi alakalı? Yediğim şeyle mi alakalı? Yoksa bebeğin pozisyonuyla mı alakalı hiç çözemedim açıkçası.
Diyeceğim o ki sizin durumunuz ile alakalı bir olay değil. Kendinize yüklenmeyin boş yere. Hepimizde her etki az ya da çok görünüyor. Ben artık bir şeyim varsa bakıyorum burda da yaşanmışlığı var aa ok diyip geçiyorum

iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ahh kıyamam ya

biraz bu dönemde kıskançlık mı dışlanmışlık mı diyeyim hissediyorlar yeğenlerimden falan biliyorum aradaki dengeyi tutturmak zor eğer abla ve abilerin yaşları biraz küçükse.
Bir arkadaşımın 2. oğlu olduğunda ilk oğlu 4 yaşındaydı hemen hemen. Bebeğin pusetinde takılmak istiyordu sürekli

Sonra sonra vazgeçti bu huyundan tabi
Geçen gün hediye almaktan bahsediliyordu topikte. Çok mantıklı bence de kendilerini değerli de hissederler böylelikle.
2. veya 3. çocukları olacakların Allah yardımcısı olsun işinizi kolaylaştırsın inşallah