Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Hayır idrar yaparken yanma, zorlanma ya da her zamankinden farklı hiçbir şey yoktu. Bel ve kasık ağrısı her zamankinden fazla olunca bebekle ilgili sandım. Enfeksiyon epey yüksek çıktı. Kum dökme bir kaç yıl önce de olmuştu.
Hayret bisey ya iyi ki gitmişsin valla bende idrar tahlili vereyim cuma günü

Aşırı oluyor bende de azıcık uykuda farkında olmadan bacaklarımla gerindiğimde korkup uyanıyorum bir de o an kasıklarıma bir şey oluyor sanki
Benimde öyle oluyor karıcalanma gibi değişik bişey oluyor gerinirken alt karnımda. Tam o sırada uyanıyorum. Bide uykum aşırı düzensiz gece bir kez mutlaka uyanıyorum ve sabahları erkenden uyanıyorum.

Benimde öyle oluyor karıcalanma gibi değişik bişey oluyor gerinirken alt karnımda. Tam o sırada uyanıyorum. Bide uykum aşırı düzensiz gece bir kez mutlaka uyanıyorum ve sabahları erkenden uyanıyorum.
Evet tam olarak öyle karıncalanma gibi inşallah alışırız refleksleri de kontrol etmek lazım analık ne zormuş 😂

Bilmiyom bebsm ama benm senem erkek senesiydi cogumuzda erkek doğurduk hsjdjdjd kız cok cok azdı. Gu senede hangi arkadasm hamile olsa 1 tanesi hariç yaklasık 4-5. Tanesi erkek neyse kader napalm dhdndn barbilerle oynamamakta kadermdir belki
nasip tabi dediğin gibi ben erkek hissediyorum genel olarak son zamanlarda neden bilmiyorum belki de çevreden etkilenmişimdir 😁 bekleyip göreceğiz 🙏

Yaaa hepiniz gördünüz bebişlerinizi veya çok yakında göreceksiniz. Benim 3 hafta var 😫
Kalp atışı da duymadığım için çok gergin ve yavaş geçen bi 3hafta olacak:(
daha 7.haftadasın neden kalp atışını duymak için seni 3 hafta sonra çağırdı çok enteresan bu dokorlar beni şaşırtmaya devam ediyor

Eki Görüntüle 3573357
Arkadaşlar kusura bakmayın bilmiyorum konuyla alakalı mı Ama açıkçası en erken konuşan siz olduğunuz için sormak istedim deneyimlisinizdir zaten benim bata 4 gün var belirtilerim olduğu için ve açıkçası içime doğduğu gibi bir his olduğu için sabah bu markadan test yaptım ve anında silik çizgi oluştu açıkçası Testere çok güvenmiyorum Çünkü neredeyse 1 yıldır deniyoruz eşimle ve test konusunda çok mağduriyet yaşadım Sizce şu an sevinmeli miyim
predictör en iyi test markalarından biri ben hep bunun erken testini alırdım pembe olanını bundan demedim hiç ama bu da expres sonuç doğrudur bence gidip kan verin.

Doktor cevap verdi bu haftalarda rahimde biriken sıvı akıntı olabilirmiş suyum falan değildir dimi dedim yok dedi takip edeceğim yine. Sıkışık uyandım ama bilmiyorum ki insan emin de olamıyor hiçbir şeyden
Progestan bende bunu uzun zamandır yapıyor canım nefret ediyorum o yüzden 😂😂

Çok teşekkür ederim ama çok sabırlı biri değilim maalesef zaten stresten dolayı bu kadar gecikti Bugün hemen gidip kan vermeyi düşünüyorum şu an kahvaltı yapıyorum Çok heyecanlıyım Umarım bu sefer hevesim kırılmaz Çok teşekkür ederim tekrardan
İnşallah kan testi de pozitif çıkar. Bize de haber verirsiniz. Hayırlı olsun 🌸

Hayret bisey ya iyi ki gitmişsin valla bende idrar tahlili vereyim cuma günü
Bence de git. Ya biz tedbirimizi alalım önemli birsey yoksa ne âlâ. Bakalım bugün doktorum da çağırdı. Hem bebeği hem beni muayene etmek istedi. Aslında daha 5 gün önce gitmiştim. 3 hafta sonraya çağırmıştı. Bu arada akşam devlet hastanesi de tahlil sonrası kadın doğum acile yönlendirdi. Bebeğe bakılması için. Zaten direk alttan muayene etti. Ve kadın bebeği bulamadı. Bende korktum. Herhalde bebeğe birsey oldu dedim. Bana sorular soruyor. Bebeği görmüş müydün kalp atışı duymuş muydun diye. Ben ısrarla tabiki gördük dinledik deyince bir de karından bakayım dedi. Neyse karından buldu. Kalbide atıyordu çok şükür. Bunu anlatmamın sebebi bazı arkadaşlara doktorlar bir anda olumsuz, umutsuz konuşuyor ya, işte böyle birine denk gelme ihtimali var. Kadın vajinal muayene yapmasına rağmen 8 haftalık bebeği bulamadı. Ben ısrar etmesem bu kadar bulmak ićin de ugraşmayacaktı muhtemelen. İlk muayenede böyle birine denk gelsen otur ağla yani..O yüzden kimse bir doktora bağı kalmamalı.

Evet bende onda mı devam etsem diye düşünmedim değil. Ama kontollü gittiğim doktorum da iyi hemen telefonla ulaşabiliyorum diye bırakmadım.
İlk evlendiğimde gitmiştim ona balayında enfeksiyon olmuştum. Gebelik takibi nasıldır bilmiyorum ama normal muayene için gittiğimde çok sevmiştim. Hatta çok çekinerek gitmiştim ilk kez vajinal muayene olacaktım o zaman ama sağolsun tatlı diliyle bana çok iyi gelmişti

Back
X