Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
İlk evlendiğimde gitmiştim ona balayında enfeksiyon olmuştum. Gebelik takibi nasıldır bilmiyorum ama normal muayene için gittiğimde çok sevmiştim. Hatta çok çekinerek gitmiştim ilk kez vajinal muayene olacaktım o zaman ama sağolsun tatlı diliyle bana çok iyi gelmişti
Ayyy su balayında enfeksiyon olayını yaşamayan kalmamış galiba 🙈😂

Bence de git. Ya biz tedbirimizi alalım önemli birsey yoksa ne âlâ. Bakalım bugün doktorum da çağırdı. Hem bebeği hem beni muayene etmek istedi. Aslında daha 5 gün önce gitmiştim. 3 hafta sonraya çağırmıştı. Bu arada akşam devlet hastanesi de tahlil sonrası kadın doğum acile yönlendirdi. Bebeğe bakılması için. Zaten direk alttan muayene etti. Ve kadın bebeği bulamadı. Bende korktum. Herhalde bebeğe birsey oldu dedim. Bana sorular soruyor. Bebeği görmüş müydün kalp atışı duymuş muydun diye. Ben ısrarla tabiki gördük dinledik deyince bir de karından bakayım dedi. Neyse karından buldu. Kalbide atıyordu çok şükür. Bunu anlatmamın sebebi bazı arkadaşlara doktorlar bir anda olumsuz, umutsuz konuşuyor ya, işte böyle birine denk gelme ihtimali var. Kadın vajinal muayene yapmasına rağmen 8 haftalık bebeği bulamadı. Ben ısrar etmesem bu kadar bulmak ićin de ugraşmayacaktı muhtemelen. İlk muayenede böyle birine denk gelsen otur ağla yani..O yüzden kimse bir doktora bağı kalmamalı.
Rezilliğe bak ya vajinal muayene ile 8 haftalık bebeği nasıl bulamaz. YA da 8 haftalık olmuş bir gebelikte neden direkt vajinal muayene yapmak ister ki bi insan.
Gerçekten bazı doktorlara hayret ediyorum insanı herşeyden soğutuyorlar. O anda yaşadığın stresi tahmin edebiliyorum canından can gitmiştir. Kendi doktoruna git gel bakalım ne diyecek. Çıkınca yaz buraya da
İyi oldu en azından bebeğini de rahat rahat görürsün için rahat eder

Progestan fitil çok akıntı yapıyor ondan olmuştur. Benim fitil sonrası beyaz oluyor sonra şeffaf oluyor gün içinde. Özellikle biraz yürüdüysem hareket ettiysem çamaşırım ıslanıyor hissediyorum.
Çok idrara sıkışık uyandıysan kaçırma da olabilir 🤣
canım sana progestanı tedbir için mi verdi yoksa tahlil yaptı öyle mi verdi

Hiç sorma odaya özel havuz vardı ordan kaptım muhtemelen. Daha temiz olur diye düşünmüştüm ama yok herkese açık alandaki havuzları daha çok temizliyorlar
Bütün tatilin de berbat oluyor sonrasında doğrudur canım

10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum

10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
Normal canım bende gece hep kalkıyorum bende hiç geçmedi ama en baskndna beri devam malesef shdjdjjd kaçırcak kadar cok sık gidiyorm🥲🥲🥲🥲

Kızlarrr ben doktordan çıktımm🥹♥️ bebişim büyümüşş elleri bile belli oluyordu🥹 kalp atışınıda duyduk, herşey yolunda dedi doktor🥹♥️🙏🏻 darısı diğer güzel haberleri bekleyenlere inşallah. Haftamızla uyumluymuşu🥰
gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin

Kızlarrr ben doktordan çıktımm🥹♥️ bebişim büyümüşş elleri bile belli oluyordu🥹 kalp atışınıda duyduk, herşey yolunda dedi doktor🥹♥️🙏🏻 darısı diğer güzel haberleri bekleyenlere inşallah. Haftamızla uyumluymuşu🥰
Ay ayyy Allahım en sevdiğim haberler bunlar :nazar::KK200: TAm kaç haftalıktı bugün? Ben de cuma günü el kol görmek istiyorum artıkkkk :D

Canım bende de oluyor ya su içsem de içmesem de hep tuvalete gidiyorum 9+4 . Uykumdan kalkıp gidiyorum geceleri. Gitmezsem kasıklarıma ağrı giriyor :D

Buda fotoğrafı 🥰♥️

Eklentiler

• IMG_5786.webp
    IMG_5786.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 71
Back
X