Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
İlkte almak istedim ama malum o kadar alıcaklarım varken ona para veremedim iyiki almadım diyorum hiç kokmadı bile bez için bir poşet yeniliyordum her gün asla koku olmadı
valla aslında bende hiç eksikliğini hissetmemiştim. dediğin gibi her gün atıyorduk, e bide kış mevsimiydi. basit bi çöp kutusu işimizi görmüştü.
yine almıcam ya gerek yok

valla aslında bende hiç eksikliğini hissetmemiştim. dediğin gibi her gün atıyorduk, e bide kış mevsimiydi. basit bi çöp kutusu işimizi görmüştü.
yine almıcam ya gerek yok
Yani bu kadar parayı ona vermek hiç gerek yok zaten onu alsam kendimi biliyorum kakalı bezleri günlerdi onun içinde tutamamki bu bir pislik resmen her gün atınca koku olmuyor ve poşeti sıkı kapatıyordum her defasında

Yaşım 33 ama 21 inde 34 olcam bu ay biyokimyasal trizomi 21 oranım 1:319 cikmis o yüzden perinatolog a yonlendirdi çok korkuyorum 2 hamileligimde böyle bisi basima gelmemişti ilk defa geliyor basima inşallah güzel geçer bugun 13.30 da randevum 🙏
Hayırlı haberle dönersin inşallah canım bencede yaştan dolayıdır 🤲

günaydınnn kıslar :)
2,5 yaşında bebe ile delirmeceler ile devam ediyoruz.
geçecek be bunlarda geçecek
Bende sütten kesmeye karar verdim dün sabahtan beri vermedim gece çok ağlamaklı geçti inşallah başarabilirim bakalım bir yandanda üzülüyorum 🥹

Son düzenleme:
kızlar korbell aldınız mı ? alacak mısınız ? daha önce alıp kullananan var mı ?
ben kızımda almamıştım ama eski evimiz byüktü, balkonda çöp kutusu vardı bekletmeden kokmadan atıyorduk. ihtiyaç duymamıştım. şimdiki evimiz daha minimal
acaba alsam mı diyorum
fiyatları da uçmuş
Ben normal bir çöp kovası aldım balkona koyuyorum hiç koku falanda olmadı canım gereksiz pahalı bana göre hoş ona gelene kadar neler neler aldım da gereksiz neyse 😂

Kızlar biraz özel bi soru olacak ama cinsel ilişki konusunda nasıl bi yol izliyorsunuz? Biz uzun süre sonra ilk kez yaptık ama peçeteye nokta kadar çok açık pembe bi şey geldi devamı olmadı ağrım felam da yok vajina daha hassas olduğu için böyle şeyler olabiliyormuş ama içim pek de rahat değil yaşayan var mı bunu
Canım dikkatli olmakta fayda var basit bir lekede olabilir ama sen yinede doktoruna söyle

Bende sütten kemeye karar verdim dün sabahtan beri vermedim gece çok ağlamaklı geçti inşallah başarabilirim bakalım bir yandanda üzülüyorum 🥹
yaaa sütten kesme evet biraz duygusal bi dönem oluyor. bizimki süt kalmayınca kendi zaten azaltmıştı ama anne olarka insan bi buruk oluyor
inşallah kolayca atlatırsınız

Ben normal bir çöp kovası aldım balkona koyuyorum hiç koku falanda olmadı canım gereksiz pahalı bana göre hoş ona gelene kadar neler neler aldım da gereksiz neyse 😂
evet ya gereksiz pahalı olmuş gerçekten. bende öyle yapmıştım şimdiki evim biraz daha küçük olunca acaba mı dedim ama ona vereceğim parayı başka yere veririm :)
bide insan gereksiz şeyleri ala ala öğreniyor napalım :D

ben kızımda almamıştım ama eski evimiz byüktü, balkonda çöp kutusu vardı bekletmeden kokmadan atıyorduk. ihtiyaç duymamıştım. şimdiki evimiz daha minimal
acaba alsam mı diyorum
fiyatları da uçmuş
Ben ilk onu aldım. Kullanıcı yorumlarında olumsuz tek yorum göremedim. Fiyatlar yuksek bir iki bir şey ile taksite böldüm.

yaaa sütten kesme evet biraz duygusal bi dönem oluyor. bizimki süt kalmayınca kendi zaten azaltmıştı ama anne olarka insan bi buruk oluyor
inşallah kolayca atlatırsınız

İnşallah canım inşallah 🙏 Alışma süresine ihtiyacı var ilerisi için yapmak zorundayım birde gece uykuları düzene girer belki 🤲

evet ya gereksiz pahalı olmuş gerçekten. bende öyle yapmıştım şimdiki evim biraz daha küçük olunca acaba mı dedim ama ona vereceğim parayı başka yere veririm :)
bide insan gereksiz şeyleri ala ala öğreniyor napalım :D
Benim kız olursa eğer haftaya belli olacak ben sadece cicili bicili kıyafrtler alıcam diğer bütün ihtiyaçlar oğluştan kaldı zıbın desen gırla var hepsini yıkayıp kaldırmıştım olurda erkek derse zaten daha oğluma giydirmediğim onca kıyafet var büyüyene kadar onuda almam istisnalar hariç tabi ben yine kendimi tutamam 😂😂

Benim kız olursa eğer haftaya belli olacak ben sadece cicili bicili kıyafrtler alıcam diğer bütün ihtiyaçlar oğluştan kaldı zıbın desen gırla var hepsini yıkayıp kaldırmıştım olurda erkek derse zaten daha oğluma giydirmediğim onca kıyafet var büyüyene kadar onuda almam istisnalar hariç tabi ben yine kendimi tutamam 😂😂
benimde kızımdan kalma eşyaları duruyor. zıbınları değiştirsem mi diye düşünüyorum aslında. ne bileyim
tutamayız kendimizi yine :D

Ben 19. Haftamdayım geçen hafta kilosu 450 gr idi çok mu fazla uygulamalarda 300 gösteriyor hep hatta 150 vs. Doktor biraz büyük dedi şekerim de yüksek glifor kullan dedi istemedim hafta olarak ileride dedi bu eşitlenir mi

acaba alsam mı diyorum
fiyatları da uçmuş
Ben alacağım

Back
X