Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlarrr ben doktordan çıktımm🥹♥️ bebişim büyümüşş elleri bile belli oluyordu🥹 kalp atışınıda duyduk, herşey yolunda dedi doktor🥹♥️🙏🏻 darısı diğer güzel haberleri bekleyenlere inşallah. Haftamızla uyumluymuşu🥰
Yaaa ne güzel çok şükür sağlıkla büyüsün fıstık. Biz de bu evreye ışınlanabilir miyiz acil

10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
Ben hep çıkıyorum canım beta takibinden beri hiç geçmedi hatta artık gece de sıkıştırıyor

Ben hep çıkıyorum canım beta takibinden beri hiç geçmedi hatta artık gece de sıkıştırıyor
bende 7 8 haftalardan sonra gecmisdi simdi bir kac gundur basladi her yerde de uykuya kaliyorum evde ustu acik 15 20 dk uyukuya daliyorum acaba ondanmi soguk oldu dusundum ama baska birseyim yok

10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
ben de sık çıkıyorum canım suyu da bol içiyorum 2.5 lt en az :)

bende 7 8 haftalardan sonra gecmisdi simdi bir kac gundur basladi her yerde de uykuya kaliyorum evde ustu acik 15 20 dk uyukuya daliyorum acaba ondanmi soguk oldu dusundum ama baska birseyim yok
Yok kız bebeto yapıyor

Yaaa ne güzel çok şükür sağlıkla büyüsün fıstık. Biz de bu evreye ışınlanabilir miyiz acil
Darısı başınıza canımm🥹♥️ az kaldı sizindee🙏🏻
Eneem nasıl yatıyo yaa minik tosbik ❤️ gözün aydın kuzum sağlıkla ilerlesin kaç haftalık olmuş
Amin canım hepimizinki🥹♥️🤩 9+1 cıktı ultrasonda canım, sat a göre 9+3 🥹
masallah saglikla buyusun 🥰
Aminnn hepimizinki inşallah🥰♥️🤩

evde ki bebetonun 7 yasi olunca insan unutuyor her seyi tekrardan ilk hamileliyimi yasiyor gibiyim 😄 2 dusukleri saymiyorum tabii
Kız sen hatırlamıyosan ben ne edem 12 yaşında benimki de bi düşüğüm var ama ben onda çok belirti yaşamamıştım

Olsun büyüyor işte annesi 🥹
Evett yaa 🥹♥️ o odaya giresiye kadar hayatın koşuşturmasından hamile oldugumu cok anlamıyorm bile ama o ekrana bakarkenki duygular… allah isteyen herkese nasip etsin. Hele o minik kalplerinin sesi🥹 her seferi gözlerm doluyor♥️

Evett yaa 🥹♥️ o odaya giresiye kadar hayatın koşuşturmasından hamile oldugumu cok anlamıyorm bile ama o ekrana bakarkenki duygular… allah isteyen herkese nasip etsin. Hele o minik kalplerinin sesi🥹 her seferi gözlerm doluyor♥️
Ayy mucize resmen ya başka bişey değil ne kadar şükretsek az Rabbim isteyen evlat için gözyaşı döken herkese nasip etsin kolaylıkla inşallah

Back
X