Aynen öyle benimde kese görmede kendi göremedi kalp atışında gördü bi değişti tabi ama sonra yine inanamama durumu oluyorBence inanamama durumları oluyor. Keseyi görmeye eşimle gidemedim mesaiyi ayarlayamadı. Dün kalp atısı duymaya birlikte gittik dünden sonra tavrı değişti. Elini karnıma koyuyor babacım filan diyorerkeklere somut bir şey lazım kadınlar öyle değil ki soyut hali bile yetiyor
Aynen öyle canım düşünmeye devam bakalımSen yavas yavas dusun vaktin cok canim nasil istersen, nasil rahat edeceksen oyle yap kesinlikle. Hep birlikte bebisleri kucagimiza saglikla alacagiz insallah
Aminn canım sağlıklaaHep birlikte karışık duygular yaşıyoruzneyse kii önümüz bahar şu 12. Haftayı göreliim bi sağlıkla
Aynen benimde çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle, hatta bunun muhabbetini yapıp guluyorduk hepimiz eşim diyor ki çocuk doğduğunda ben çekilmem beni evden koymayın ahahahErkekler cocuk dogana kadar adapte olamiyor olaya, ultrasonda görselerde birsey hissedemiyorlar sadece hii evet bebek var :) oglumu sanki ben degil esim dogurmusbiz cocuk ishal sanip hastaneye goturduk yeni dogdugunda hayir yani bir cocuk gunde 12 kere kaka yapar mi bende ilk kez denk geldim kimsedende duymamistim, simdi hani hasta mi diye gittik ya odada bekliyoruz acilde esim dedi ben bir disari cikcam baktim agliyor ben gayet sakinim tabi o anda ustelik lohusayim.
Olabilir mümkündür. Usutmeye de ayakta durmaya da gelmiyor. Çok dikkatli olmak lazımSağol canım bende doktora pazartesi bı gideyim dedim başlarda vardı geçmişti acaba usutuyorum ondan mı oluyor bilmiyorum
Sende mi bugün yeni haftaya başladın canımSağlık ocağında yapılan testler ama bizim sağlık ocağında idrar tahlili ayriyetten kızamıkçık toxoplazma bir de bir tane daha var o yapılmoyordu ve onları da dün doktor yaptırdı
Ayy bende bugün 8+0 oldum uygulamadan bildirim geldi evet hareket ediyorlarmış ama biz hissedemezmisiz sansliysak ultrasonda görebilirmisiz öyle biseyler yazıyordu sen o zaman görürsün
Benim hem fasulye oldu hem de solda hepsi de erkeğe çıkıyoryuvarlakken de soldaydi bakalım
Muhtemelen :) Ama benim hatırladığım kızamık olmak gerekmiyor mu? Ben yanlış mı hatırlıyorumNeyse tahliller çıkınca belli olur benimde geçirip gecirmedigim ama okullarda hep aşı oldum ya onun da aşısını olmusumdur belki
Ayy bende bugün 8+0 oldum uygulamadan bildirim geldi evet hareket ediyorlarmış ama biz hissedemezmisiz sansliysak ultrasonda görebilirmisiz öyle biseyler yazıyordu sen o zaman görürsün
Benim hem fasulye oldu hem de solda hepsi de erkeğe çıkıyoryuvarlakken de soldaydi bakalım
Bizi de haftaya cagirdi canim bebek var mi bakacagoz kucuk bir kese var gibi dedi.simdi degerlerimi attim cok iyi gebelik var demisCanım öncelikle gözün aydın. Doktoruna ilk defa gittiysen değiştir direkt hiç uğraşma. Bu tavırlarla zor geçer günlerin.
Zaten kese küçücük benim kesem 5+0 da 3.5 mm filandı. Doktorumun tavrıysa aradı buldu oh dedi hayırlı olsun iç gebelik sorun yok dedi. 2 hafta sonrasına kalp atışı için gün vermişti tabi biz 6+2 de gittik
Aynen canim yeni hafta bugünSende mi bugün yeni haftaya başladın canım-Sunshine Da öyle bende sırayla gidiyoruz bakalım happymom uygulamasından okudun dimi o yaziyi hatırlıyorum cünkü
Hadi bakalım bu teoriler tutacak mii
Bilmiyorum kiMuhtemelen :) Ama benim hatırladığım kızamık olmak gerekmiyor mu? Ben yanlış mı hatırlıyorum
Teşekkür ederim evet ondeyim sanırım 4 gün falan senin 19 u gösteriyor daSen bizden önde gidiyorsun maşallah :)
Teşekkür ederim evet ondeyim sanırım 4 gün falan senin 19 u gösteriyor
Yok doktor dinletmeme taraftarıymis bende ustelemedim sonuçta sağlıklı olduğunu gördüm yeterliEvet 4 gün var bakalım hayırlısı belli olmaz bir bakmışsın aynı gün olur :)sen kalbini duydun mu
Tabi ki var maşallahı var hem deBizi de haftaya cagirdi canim bebek var mi bakacagoz kucuk bir kese var gibi dedi.simdi degerlerimi attim cok iyi gebelik var demis
Ah ya bugünümüze şükürler olsunSende mi bugün yeni haftaya başladın canım-Sunshine Da öyle bende sırayla gidiyoruz bakalım happymom uygulamasından okudun dimi o yaziyi hatırlıyorum cünkü
Hadi bakalım bu teoriler tutacak mii
Kalp atışını duymadan sağlıklı olduğunu anlarsak sorun değil o zaman :)Yok doktor dinletmeme taraftarıymis bende ustelemedim sonuçta sağlıklı olduğunu gördüm yeterli12 haftadan sonra dinletir belki
Özel hastaneye ekstra para vermek içimi acıtıyorondan yani
Kalbin atışını bize dinletmese de kendileri anlıyor doktorlar bende izledim ne güzel atıyordu rabbim daim eylesinKalp atışını duymadan sağlıklı olduğunu anlarsak sorun değil o zaman :)
Ben o ölçümü bebeğe göre yapıyor ultrason diye biliyorum ben. Doktor bebeğin boyunu ölçüyor ya ona göre veriyor cihaz. Moralini bozacak bir şey yok zaten birden büyüyorlar. O zamanda haftasına geliyor zaten ileri ki haftalarda. Doktorun her şey yolunda diyorsa bence strese girmeye gerek yok. Hem senin canıma hemde bebeğine yazık bütün duygularımızdan etkileniyorlarMerhaba kizlar.benim adet tarihime gore 10 gunluk gerilik var.moralim cok bozuluyir.normalde 7.4 haftalik ama ultrasona gore 6.1 haftalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?