2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar bbugun kalp atislarini duyduk sukur. Fakat doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu ve dusuk riski olabilir dedi ayrica bir kac deger icin kan testi istedi bir sonucum bir hafta sonra cikicakmis hangi sonuc bu kadar uzun surede cikar ki ?
Farklı birşey istedi herhalde o kadar uzun ben amh verdiğimde uzun sürmüştü belki dış laboratuvarlara falan gönderiyorlarsa öyle de uzun sürüyor cünkü , büyük bir hastane miydi ki

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bende de zaman zaman oluyor bı deli gibi çikolata istiyorum bı hiç istemiyorum 1 hafta yemiyorum falan oluyor böyle şeyler korkma rahat ol ağrı falan da oldu ilk zamanlar şimdi geçti yeni yeni

Ben bir kez gittim ya doktordan bir şey anlamadım. Bu hafta anlarım inşallah

Kizlar bbugun kalp atislarini duyduk sukur. Fakat doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu ve dusuk riski olabilir dedi ayrica bir kac deger icin kan testi istedi bir sonucum bir hafta sonra cikicakmis hangi sonuc bu kadar uzun surede cikar ki ?
Bazı değerler çıkabiliyor canım benim de antikor testlerinden birinde 1 hafta sürdü sonucun çıkması.
Öncelikle gözün Aydın ve geçmiş olsun. Kalp şekli derken tam olarak ne ifade etmeye çalıştı bilmiyorum. Perde yoksa cok problem olmayabilir. Benim de perde ve hafif kalp şekli vardı yani rahmin üstünde basıklık. Perde için ameliyat oldum ama ona rağmen riskim sürüyor.
Rahat bir gebelik de geçirebilirsin sadece durumun farkında ol kendini çok yorma, ağıra sakın zorlama gibi önlemler alabilirsin.
Rabbim tüm gebelere kolaylıklar nasip etsin

Çok mantıklı doğumu da tam sıcak havalarda olmaz da bana her türlü yine uyku ya :) Hep uyku modunda olur mu insan :) 9 ay sonraya hazırlık mı yaptırıyorlar bize

Ay o bende de vardı gözlerimi kaldıramıyordum. Yaşlı dedeler gibi oturdugum yerde uyukluyordum Sonra bi kanama olayı yaşayınca geçti gitti o modum bir bebek beni korkutunca uykularım da kaçtı

Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla alalım inş bebeklerimiz

Ya teşekkür ederim Tatlı ve çikolatayı düşününce bile midem bulanıyordu. Ama markette peynir reyonunda ağzım sulanıyordu resmen. Asla ağzıma peynir süren biri değilim bi de fakat 2 gündür aynısı çikolata için olmaya başladı :) ben çalışmıyorum devamlı evdeyim ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum uyuyup uyanıyorum. Gözümü bi açıyorum canım bişeyi çoook çekmeye başlıyor ama herşey yiyene kadar yedikten sonra başlıyor midem bulanmaya. İşte evde olunca da devamlı kendimi dinliyorum maalesef :/ teşekkür ederim cevabınız için

Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz
Yaşadığınız her şey normal, zaten hiçbirimizin gebeliği bir değil :) arada hafif hafif ağrılar da olacak rahim büyüdükçe.
Aynı yemeği yemeğin başında of çok lezzetli diye yemeğe başladım. 2 kaşık sonra midem bulandı dedim tıkandım
Sağlıklı ve kolay bir gebelik dilerim

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. :) Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsin:)❤ Kaç haftalik olduğunu tam bilmiyorum. Değerlere bakmam gerek ama şunu söylemeliyim. Düşük sebebi veren yiyeceklerden uzak durursan . Düşük sebebi yaratacak herhangi bir durum karın ağrısı bel ağrısı filan fazla olursa doktora gitmeni tavsiye ederim senin şuan ki sancın kesen anca yerleşiyor şükürler olsun . Tavsiyem 7. Haftadan sonra gitmen. En azından bizim gibi strese girmezsin de direk kalp atışını duyar doktor... Bende senden önce öğrendim adet tarihi gelmeden bir kaç gün önce... o yüzden tavsiyem 7. Hafta git derim. Tabi aksilikler olmaz ise ...

Gelelim diger konuya . Yiyecek konularında telaslanma sen biraz erken aşerme tatlı çekmiş. Bende de çok yok ama tatlı Bende çok istedim. Sabahları da peynir yiyemedim. Midem kabul etmiyor. Onun yerine süt yoğurt yumurta dene derim:) ben yumurtayı kırıp da yiyemiyorum. Haşlanmış daha hoşuma gidiyor :) diğer türlü midem bulanıyor. Demem o ki olması gereken şeyleri yaşıyorsun. Telaş etmene gerek yok derim :)

Kese başta gözükür sonra bebek gözüküyor içinde. Doktorların geneli o yüzden 5. haftayı bekliyor ki ikisini bir arada görmek için. Zaten 7. Hafta civarıda kalp atışı için çağırıyorlar.

Ay o bende de vardı gözlerimi kaldıramıyordum. Yaşlı dedeler gibi oturdugum yerde uyukluyordum Sonra bi kanama olayı yaşayınca geçti gitti o modum bir bebek beni korkutunca uykularım da kaçtı
Kesik kesik uykular bende de var illaki ama uyku çok tatlı geliyor anlatamam ya :) ne zaman geçecek bakalım bu durum bilinmez :) Kanama bir daha yaşamazsın inşallah

Teşekkür ederm, hoşbuldum. Allah hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah Dün tam dediğiniz oldu, pişerken sabırsızlıkla beklediğim yemeği yerken başladı midem bulanmaya ve tüm akşam o yemeğin kokusu sanki eve yapıştı ve bulantı devam etti bir de henüz doktora gitmeyince, evde tüm gün kendi kendimi yiyorum. İnşallah ben de hepimize sağlıklı ve kolay gebelik diliyorum

Aynen öyle benimde kese görmede kendi göremedi kalp atışında gördü bi değişti tabi ama sonra yine inanamama durumu oluyor
Ama dogunca o kadar degisiyorlar kiii anam anamm daha lohusa oluyorlar kadinlardan
Karnımız büyüsün bebek hareketlensin içeride inanırlar

Farklı birşey istedi herhalde o kadar uzun ben amh verdiğimde uzun sürmüştü belki dış laboratuvarlara falan gönderiyorlarsa öyle de uzun sürüyor cünkü , büyük bir hastane miydi ki
Aslinda buyuk bir hastane acaba toksoplazma var mi dye mi bakicak aklima bir tek o geliyor dusuk tehlikesi biraz uzdu sukur hic kanamam da olmamisti ama anlayamadim

Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu

Ben bir kez gittim ya doktordan bir şey anlamadım. Bu hafta anlarım inşallah
Ben Kasım ayından beri bu doktordayim tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok ilgili bir doktor herşeyi acikliyor seni dinliyor bir an önce gir çık derdinde değil rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın
Benim de mide bulantılarim çok yoğun bu günlerde canım nadiren bişey istiyor onu yiyebiliyorum biraz başka şeyler yerken sürekli bir bulantı şekli bir kaç kere de başıma kan şekeri düşüklüğü geldi sanırım 2 gün üst üste aynı saatlerde yemekten sonra aşırı bı baş dönmesi ve mide bulantısı oldu çikolata yedim zorla sonra kendime geldim bende uyku pek yok sadece akşam yemeklerinden sonra çok fena masayı bile toplamaya üşeniyorum gece olunca da uykuya zor dalıyorum sabah eşimi ise göndermek için kahvaltı hazırlamaya da zor kalkıyorum

Aslinda buyuk bir hastane acaba toksoplazma var mi dye mi bakicak aklima bir tek o geliyor dusuk tehlikesi biraz uzdu sukur hic kanamam da olmamisti ama anlayamadim
Kötü düşünme ya doktorlar sonuçta en ufak şeyde bizi uyarmak zorunda öyle düşün kanaman falan yoksa sıkıntı etme bence toksoplazma bende dün özelde verdim haftasonu girdiği için pazartesi çıkar dediler seninki de belki özel lab a gidiyorsa öyle de uzun surebilir

Merhaba. Benim sata göre 6 haftalık. En az 1 hafta daha sabretmek istiyorum ben de dediğiniz gibi Daha önceki gebelğimde erkenden gitmiştim ve bu sefer daha sabırlı olmak istiyorum. Her ne kadar sabırlı biri olmasam da valla 2 gün önceye kadar yumurta peynir zeytin acayip yiyordum ama 2 gündür çekilmez geliyor ve sadece nutella yiyorum ve hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Umarım bulantılarınız uzun sürmez o biraz günlük yaşamı zorlayabiliyor. Bende de bulantılar cok yok normalde ama kendi kendime evde aslında olmayan pis kokular alıyorum. Koku hassasiyetinin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ilkinde dehşete kapıldım eşime diyorum ki YA EVDE HAYVAN MI ÖLDÜ BU NE KOKU

Kendi kendinizi yemeyin güzel şeyler izleyin, güzel şeyler okuyun :) el örgüsü bebe battaniyesi yapalım hep birlikte uğraş olur bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…