Farklı birşey istedi herhalde o kadar uzun ben amh verdiğimde uzun sürmüştü belki dış laboratuvarlara falan gönderiyorlarsa öyle de uzun sürüyor cünkü , büyük bir hastane miydi kiKizlar bbugun kalp atislarini duyduk sukur. Fakat doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu ve dusuk riski olabilir dedi ayrica bir kac deger icin kan testi istedi bir sonucum bir hafta sonra cikicakmis hangi sonuc bu kadar uzun surede cikar ki ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunHerkese merhaba. Benim sat 22 ocak. 1 martta beta hcg baktırdım 5000 çıktı. Henüz doktora hiç gitmedim. Tam 1 sene önce 6. Haftamda düşük yaptım. O yüzden doktor muayenesine biraz daha ileri zamanda gitmek istiyorum. 2,5 senedir evliyim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Zaman zaman adet sancısı gibi sancım oluyor ama uzun sürmüyor. Göğüs uçlarımda acı hissi var. Fakat kafama takılan şey. Ben hamile olduğumu tam beklediğim regl günğnde öğrendim. O günden beri asla sevmediğim peynir ve tarhana çorbasına aşırı bir düşkünlük yaşadım. Ve çok sevmeme rağmen çikolata tiksindirici geliyordu. Fakat 2 gündür peynir tiksindirici geliyor ve deli gibi çikolata yiyorumbu durum beni korkutmaya başladı. Sizce aksi bir durum olabilir mi? Daha önceki üzücü tecrübemden dolayı devamlı diken üstündeyim
Ben bir kez gittim ya doktordan bir şey anlamadım. Bu hafta anlarım inşallahKalbin atışını bize dinletmese de kendileri anlıyor doktorlar bende izledim ne güzel atıyordu rabbim daim eylesinzaten benim doktor ben sormadan herşeyi söylüyor kese çok iyi rahim ağzı kapalı bebek iyi 1 ay sonra görüşelim dedi
Bazı değerler çıkabiliyor canım benim de antikor testlerinden birinde 1 hafta sürdü sonucun çıkması.Kizlar bbugun kalp atislarini duyduk sukur. Fakat doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu ve dusuk riski olabilir dedi ayrica bir kac deger icin kan testi istedi bir sonucum bir hafta sonra cikicakmis hangi sonuc bu kadar uzun surede cikar ki ?
Çok mantıklı doğumu da tam sıcak havalarda olmaz da bana her türlü yine uyku ya :)Hep uyku modunda olur mu insan :) 9 ay sonraya hazırlık mı yaptırıyorlar bize
Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla alalım inş bebeklerimizCok gecmis olsunn umarim skica tutunur bebegin sanaHer hamilelik bir olmuyor maalesef. grupta nazar var galiba cok kisinin kanamasi var. Allah‘in izni ile saglikla kucagina alirsin bebegini, buradaki doktorlar malum empati yoksunu, pat diye ne varsa soyluyorlar direk ama sen negatif dusunme
Ya teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunbende de zaman zaman oluyor bı deli gibi çikolata istiyorum bı hiç istemiyorum 1 hafta yemiyorum falan oluyor böyle şeyler korkma rahat ol ağrı falan da oldu ilk zamanlar şimdi geçti yeni yeni
Hayırlı olsun aramıza hoş geldinizHerkese merhaba. Benim sat 22 ocak. 1 martta beta hcg baktırdım 5000 çıktı. Henüz doktora hiç gitmedim. Tam 1 sene önce 6. Haftamda düşük yaptım. O yüzden doktor muayenesine biraz daha ileri zamanda gitmek istiyorum. 2,5 senedir evliyim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Zaman zaman adet sancısı gibi sancım oluyor ama uzun sürmüyor. Göğüs uçlarımda acı hissi var. Fakat kafama takılan şey. Ben hamile olduğumu tam beklediğim regl günğnde öğrendim. O günden beri asla sevmediğim peynir ve tarhana çorbasına aşırı bir düşkünlük yaşadım. Ve çok sevmeme rağmen çikolata tiksindirici geliyordu. Fakat 2 gündür peynir tiksindirici geliyor ve deli gibi çikolata yiyorumbu durum beni korkutmaya başladı. Sizce aksi bir durum olabilir mi? Daha önceki üzücü tecrübemden dolayı devamlı diken üstündeyim
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. :) Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsin:)❤ Kaç haftalik olduğunu tam bilmiyorum. Değerlere bakmam gerek ama şunu söylemeliyim. Düşük sebebi veren yiyeceklerden uzak durursan . Düşük sebebi yaratacak herhangi bir durum karın ağrısı bel ağrısı filan fazla olursa doktora gitmeni tavsiye ederimHerkese merhaba. Benim sat 22 ocak. 1 martta beta hcg baktırdım 5000 çıktı. Henüz doktora hiç gitmedim. Tam 1 sene önce 6. Haftamda düşük yaptım. O yüzden doktor muayenesine biraz daha ileri zamanda gitmek istiyorum. 2,5 senedir evliyim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Kizlar kontrolden geldim 5650 beta hcg, progestoron 20 cikmis doktora henuz gosteremedim.4+5 im.kese icin var gibi kucuk bisey gordun mu diye gosterdi.karindan cekti ultrasonu.ciktisinda da bariz kese var.ama hayirli olsun hamilesin vs demedi kan ver dedi.normalde bu degerde keseyi bariz gormesi gerekmez mi sizce.fotografta gozukuyor ama haftaua bir daha gel bebek var mi icinde bakalim dedi
Kesik kesik uykular bende de var illaki ama uyku çok tatlı geliyor anlatamam ya :) ne zaman geçecek bakalım bu durum bilinmez :) Kanama bir daha yaşamazsın inşallahAy o bende de vardı gözlerimi kaldıramıyordum. Yaşlı dedeler gibi oturdugum yerde uyukluyordumSonra bi kanama olayı yaşayınca geçti gitti o modum bir bebek beni korkutunca uykularım da kaçtı
Teşekkür ederm, hoşbuldum. Allah hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallahHayırlı olsun aramıza hoş geldiniz
Yaşadığınız her şey normal, zaten hiçbirimizin gebeliği bir değil :) arada hafif hafif ağrılar da olacak rahim büyüdükçe.
Aynı yemeği yemeğin başında of çok lezzetli diye yemeğe başladım. 2 kaşık sonra midem bulandı dedim tıkandım
Sağlıklı ve kolay bir gebelik dilerim
Karnımız büyüsün bebek hareketlensin içeride inanırlarAynen öyle benimde kese görmede kendi göremedi kalp atışında gördü bi değişti tabi ama sonra yine inanamama durumu oluyor
Ama dogunca o kadar degisiyorlar kiii anam anamm daha lohusa oluyorlar kadinlardan
İlk 3 aydan sonra geçiyormuş. İnşallah canımKesik kesik uykular bende de var illaki ama uyku çok tatlı geliyor anlatamam ya :) ne zaman geçecek bakalım bu durum bilinmez :) Kanama bir daha yaşamazsın inşallah
Aslinda buyuk bir hastane acaba toksoplazma var mi dye mi bakicak aklima bir tek o geliyor dusuk tehlikesi biraz uzdu sukur hic kanamam da olmamisti ama anlayamadimFarklı birşey istedi herhalde o kadar uzun ben amh verdiğimde uzun sürmüştü belki dış laboratuvarlara falan gönderiyorlarsa öyle de uzun sürüyor cünkü , büyük bir hastane miydi ki
Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktuBazı değerler çıkabiliyor canım benim de antikor testlerinden birinde 1 hafta sürdü sonucun çıkması.
Öncelikle gözün Aydın ve geçmiş olsun. Kalp şekli derken tam olarak ne ifade etmeye çalıştı bilmiyorum. Perde yoksa cok problem olmayabilir. Benim de perde ve hafif kalp şekli vardı yani rahmin üstünde basıklık. Perde için ameliyat oldum ama ona rağmen riskim sürüyor.
Rahat bir gebelik de geçirebilirsin sadece durumun farkında ol kendini çok yorma, ağıra sakın zorlama gibi önlemler alabilirsin.
Rabbim tüm gebelere kolaylıklar nasip etsin
Ben Kasım ayından beri bu doktordayim tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok ilgili bir doktor herşeyi acikliyor seni dinliyor bir an önce gir çık derdinde değil rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsınBen bir kez gittim ya doktordan bir şey anlamadım. Bu hafta anlarım inşallah
Benim de mide bulantılarim çok yoğun bu günlerde canım nadiren bişey istiyor onu yiyebiliyorum biraz başka şeyler yerken sürekli bir bulantı şekliYa teşekkür ederimTatlı ve çikolatayı düşününce bile midem bulanıyordu. Ama markette peynir reyonunda ağzım sulanıyordu resmen. Asla ağzıma peynir süren biri değilim bi de fakat 2 gündür aynısı çikolata için olmaya başladı :) ben çalışmıyorum devamlı evdeyim ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum uyuyup uyanıyorum. Gözümü bi açıyorum canım bişeyi çoook çekmeye başlıyor ama herşey yiyene kadar yedikten sonra başlıyor midem bulanmaya. İşte evde olunca da devamlı kendimi dinliyorum maalesef :/ teşekkür ederim cevabınız için
Kötü düşünme ya doktorlar sonuçta en ufak şeyde bizi uyarmak zorunda öyle düşün kanaman falan yoksa sıkıntı etme benceAslinda buyuk bir hastane acaba toksoplazma var mi dye mi bakicak aklima bir tek o geliyor dusuk tehlikesi biraz uzdu sukur hic kanamam da olmamisti ama anlayamadim
Merhaba. Benim sata göre 6 haftalık. En az 1 hafta daha sabretmek istiyorum ben de dediğiniz gibiÖncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. :) Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsin:)❤ Kaç haftalik olduğunu tam bilmiyorum. Değerlere bakmam gerek ama şunu söylemeliyim. Düşük sebebi veren yiyeceklerden uzak durursan . Düşük sebebi yaratacak herhangi bir durum karın ağrısı bel ağrısı filan fazla olursa doktora gitmeni tavsiye ederimsenin şuan ki sancın kesen anca yerleşiyor şükürler olsun . Tavsiyem 7. Haftadan sonra gitmen. En azından bizim gibi strese girmezsin de direk kalp atışını duyar doktor... Bende senden önce öğrendim adet tarihi gelmeden bir kaç gün önce... o yüzden tavsiyem 7. Hafta git derim. Tabi aksilikler olmaz ise ...
Gelelim diger konuya . Yiyecek konularında telaslanma sen biraz erken aşerme tatlı çekmiş. Bende de çok yok ama tatlı Bende çok istedim. Sabahları da peynir yiyemedim. Midem kabul etmiyor. Onun yerine süt yoğurt yumurta dene derim:) ben yumurtayı kırıp da yiyemiyorum. Haşlanmış daha hoşuma gidiyor :) diğer türlü midem bulanıyor. Demem o ki olması gereken şeyleri yaşıyorsun. Telaş etmene gerek yok derim :)
Teşekkür ederm, hoşbuldum. Allah hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallahDün tam dediğiniz oldu, pişerken sabırsızlıkla beklediğim yemeği yerken başladı midem bulanmaya ve tüm akşam o yemeğin kokusu sanki eve yapıştı ve bulantı devam etti bir de henüz doktora gitmeyince, evde tüm gün kendi kendimi yiyorum. İnşallah ben de hepimize sağlıklı ve kolay gebelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?