Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. :) Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsin:)❤ Kaç haftalik olduğunu tam bilmiyorum. Değerlere bakmam gerek ama şunu söylemeliyim. Düşük sebebi veren yiyeceklerden uzak durursan . Düşük sebebi yaratacak herhangi bir durum karın ağrısı bel ağrısı filan fazla olursa doktora gitmeni tavsiye ederim

senin şuan ki sancın kesen anca yerleşiyor şükürler olsun . Tavsiyem 7. Haftadan sonra gitmen. En azından bizim gibi strese girmezsin de direk kalp atışını duyar doktor... Bende senden önce öğrendim adet tarihi gelmeden bir kaç gün önce... o yüzden tavsiyem 7. Hafta git derim. Tabi aksilikler olmaz ise ...
Gelelim diger konuya . Yiyecek konularında telaslanma sen biraz erken aşerme tatlı çekmiş. Bende de çok yok ama tatlı Bende çok istedim. Sabahları da peynir yiyemedim. Midem kabul etmiyor. Onun yerine süt yoğurt yumurta dene derim:) ben yumurtayı kırıp da yiyemiyorum. Haşlanmış daha hoşuma gidiyor :) diğer türlü midem bulanıyor. Demem o ki olması gereken şeyleri yaşıyorsun. Telaş etmene gerek yok derim :)