2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu
Doktorlar olumsuz şeyleri söylemeyi ne çok seviyorlar :) takmaya gerek bebislerimize yansımasın. Bana da demişti. Gerek yok valla

Umarim oyledir

Bu mesajı görünce aklıma pırasa yemeği yaptığım ve bütün gece eşime ev pırasa kokuyor dediğim geldi

Doktorlar olumsuz şeyleri söylemeyi ne çok seviyorlar :) takmaya gerek bebislerimize yansımasın. Bana da demişti. Gerek yok valla
Aslinda ilk baska bir doktora gitmistim o doktor bana soylemedi bile gayet iyi demisti ama bebislerimiz Allaha emanet artik

Nutella hiç fena fikir değil:) bende mi alsam ne :) küçük not : şuan çikolata yiyorum ve yetmiyor bana :) oğlan mi gelecek ne

Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu
Dilini ısır sana kocaman maşallah diyorum güzel anne
Bunu her doktor göremeyebiliyor maalesef ya da anlamıyorlar tam olarak ne olduğunu. Birebir yaşadığım için biliyorum.
Bazı şeyler hayatımızın bir parçası oluyor maalesef. Ama bak önden öğrendin ve önlemini alabilirsin kendine daha iyi bakabilirsin bir de bu açıdan bak
Stres yapıp üzme kendini önce kendine dikkat et sonra tevekkül et hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle

Yaaa evet ben de kiloluyum zaten insülin direncim de var. Bu yeme olayını nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum devamlı bir şişkinlik, karnım taş gibi:/ hele yemeği de yiyince iyicd ağırlaşıyorum ve günün her saati yastıkla bütün yaşıyorum allah hepimizin yardımcısınolsın inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirelim

Sorma ya benim de karnım çok sis eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğuma nasıl kilo alacaksın göbek ne hale gelecek diyor amiiin inşallah

Nutella hiç fena fikir değil:) bende mi alsam ne :) küçük not : şuan çikolata yiyorum ve yetmiyor bana :) oğlan mi gelecek ne
AMan aman aman :) söylediklerime dikkat etmek gerekiyor valla sabah marketten sipariş ettim. Gözümün önünden gitmedi hiç sormayın. Ama bi ekşi çekiyor bi tatlı çekiyor canım Valla olumsuz bir durum yaşadıktan ve 1 sene uğraştıktan sonra hiç farketmez kız erkek, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Burda rahmi kalp şeklinde olan dört beş kişi varız bunun da dereceleri var sanırım bana bir sorun olmaz dedi zaten bi oğlum var onda bundan hiç bahsetmemişlerdi kağan kocatepe nin videosunu izleyin dr size her riski söylemek zorunda

Insallah canim hepimiz hayrlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim saglicakla

Bir taraf dik durmk zorunda olunca oda biz oluyoruz :) ahajaja aman kovma lazim olur kraldan cok kralci erkekler o konuda bi tek yerimize tasiyip doguramiyorlar oyle olsa onuda yaparlar

Ben tatlı hala cekmedi canım sadece varsa yiyorum yoksa aramıyorum ama ilk çiğköfte asermistim geçen gün de ekmek arası köfte kendi ekmeğimi yedim esiminkini de aldım elinden

Sorma ya benim de karnım çok sis eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğuma nasıl kilo alacaksın göbek ne hale gelecek diyor amiiin inşallah
Çok fena çok sanki 6 haftalık değil de 6 aylık hamileyim benimki de emin misin daha yeni hamile kaldığına diyor ayyy o kocaman göbüşlü halimizi de görmek bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Aynen öyle her gün mucizemiz büyüyor allahın izniyle güzel günler görelim

Aynen al benden de o kadar şuan 5 aylık hamile göbeği gibi bir de ben hamilelikten de önce gobekliydim kilom normaldi ama sadece göbeğim vardi hep hamile sanarlardi bazıları saklıyorum bile sanardi amiiiin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…