Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Eşin mi doğuracak çocuğu ki konuşma hakkına sahip ayy bana yine geldiler doktoru ayrı eşi ayrı 😡 Eder tabi var öyle düzgün doktorlar doğumun sizde travma olmasını istemiyorsanız kararlı olun
Hastaneyle falan anlaştık her şeyi eşim değiştirmeyi hayatta kabul etmez artık ama son muayene haftaya doğumdan önce açık açık konuşcam doktorla rahatsızlığımı söylücem bakalım ne yapacak

Bana hala ara ara şeffaf geliyor kanamadan önce bir kere daha şeffaf bişey gelmişti ama o çok azdı doktor eğer sancın yoksa önemli değil dedi
Bende de geldi bu sabah yapışkan, yumurtlama zamanı olan akıntı gibi. Muhtemelen açılıyor rahim ağzı ama hemen doğum olmuyormuş 1-2 haftayı bulanlar da oluyormuş. Sizin aşağıda baskı var mı ? Arada bir dolgunluk baskı hissediyorum

Hastaneyle falan anlaştık her şeyi eşim değiştirmeyi hayatta kabul etmez artık ama son muayene haftaya doğumdan önce açık açık konuşcam doktorla rahatsızlığımı söylücem bakalım ne yapacak
Ne diyeyim inşallah sorunsuz rahat bir şekilde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Son hafta kabul eder mi başka doktor bilmiyorum ki bi de eşim taktı adama ben değiştircem dedim diye kavga ettik
Benim doktorum yoktu canım 4. Aydan beri biraktim doktorumu. Sonra Ayrıntılı yaptirdim. Sonra iki kere devlette gelişimine baktirdim. Bugün yeni gittim doktor takibine girdim kabul etmem diye bir konuşma geçmedi normal hastası gibi ilgilendi.

Bende de geldi bu sabah yapışkan, yumurtlama zamanı olan akıntı gibi. Muhtemelen açılıyor rahim ağzı ama hemen doğum olmuyormuş 1-2 haftayı bulanlar da oluyormuş. Sizin aşağıda baskı var mı ? Arada bir dolgunluk baskı hissediyorum
Benim iki haftadır yumuşama var hatta nişan geldiğinde hastaneye gittik iki parmak açılma olmuş 36 olduğum için biraz süreci uzatmaya çalışıyoruz ilaçla. Baskı hissi de var evet karında sertleşme sancı vs

Benim doktorum yoktu canım 4. Aydan beri biraktim doktorumu. Sonra Ayrıntılı yaptirdim. Sonra iki kere devlette gelişimine baktirdim. Bugün yeni gittim doktor takibine girdim kabul etmem diye bir konuşma geçmedi normal hastası gibi ilgilendi.
Biz hastaneyle anlaştığımız için artık dönüşümüz biraz zor o hastaneden başka doktora da gidemiyorum benim doktor hastanenin ortağı kabul etmez diğer doktorlar

Benim iki haftadır yumuşama var hatta nişan geldiğinde hastaneye gittik iki parmak açılma olmuş 36 olduğum için biraz süreci uzatmaya çalışıyoruz ilaçla. Baskı hissi de var evet karında sertleşme sancı vs
🫣 ay benim de var karnım sürekli sertleşiyor 10 dk 15 dk da bir. Arada aşağıda yırtılma gibi keskin bir ağrı hissediyorum bir de sürekli değil ama arada oluyor . Regl ağrısı gelip gidiyo. Hakkımızda hayırlısı

Kizkardesimle yaptik nasil olmua kızlar

Eklentiler

• 20250403_220524.webp
    20250403_220524.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 20250403_220509.webp
    20250403_220509.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20250403_220518.webp
    20250403_220518.webp
    17 KB · Görüntüleme: 52
Bir de bunu dalga geçerek mi sen mi normal doğuracaksın demesi ağrıma gitti. Nişanım geldi arayıp haber verdim hastaneye çağırdı. Orda ebelere diyor ki iki damla kan gelmiş beni cıyak cıyak arıyor. Son hafta doktor değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
İyide panik yapılması çok normal, niye bu tavirla söylemiş ki size
Kendinizi kasacaksiniz bu kez doğumda
En azından size doğru bir şekilde " x hanım işte bu durumlar olacak daha sakin karşılamalisiniz ki süreç daha güzel ilerlesin " falan demeli ..
Eşimle beraber bana sürekli sen evhamlısın çok okuyorsun araştırıyorsun falan diyolar ikisi birlikte üstüme geliyo sürekli
Eşinize de söyleyin isterseniz
İlk dogumunuz sanirim
Bak benim ilk dogumum ve korkuyorum beni anla ve yatistir gibisinden
Benim eşim de internetten birsey okuyup evham yapmama kızıyor, o konuda haklı, doktorum da dedi
Normal doguma korkuyorum vs diye tereddutlerimi soyledigimde internete çok bakma diye doktorumda söyledi
Ama kızsa beni iterdi,bunu düzgünce demeli

🫣 ay benim de var karnım sürekli sertleşiyor 10 dk 15 dk da bir. Arada aşağıda yırtılma gibi keskin bir ağrı hissediyorum bir de sürekli değil ama arada oluyor . Regl ağrısı gelip gidiyo. Hakkımızda hayırlısı
Çatı ağrısı diyolar ona işte dikkat etmek lazım özellikle ritmik hale gelirse açılmayı başlatıyor ben 32+4 te kıl payı erken doğumdan döndüm

İyide panik yapılması çok normal, niye bu tavirla söylemiş ki size
Kendinizi kasacaksiniz bu kez doğumda
En azından size doğru bir şekilde " x hanım işte bu durumlar olacak daha sakin karşılamalisiniz ki süreç daha güzel ilerlesin " falan demeli ..

Eşinize de söyleyin isterseniz
İlk dogumunuz sanirim
Bak benim ilk dogumum ve korkuyorum beni anla ve yatistir gibisinden
Benim eşim de internetten birsey okuyup evham yapmama kızıyor, o konuda haklı, doktorum da dedi
Normal doguma korkuyorum vs diye tereddutlerimi soyledigimde internete çok bakma diye doktorumda söyledi
Ama kızsa beni isterdi,bunu düzgünce demeli
Evet tavır önemli o şaka yaptığını sanıyor da ben rahatsız oluyorum. Eşimi uyarmama rağmen doktora “ benim hanım evhamlı” diyor o böyle derse doktor da öyle düşünür zaten

Ben de aynı canım öğlenden sonra uyudum 1 saat kadar şimdi daha iyi gibiyim bugün 1 kere çıktım wcye ama yine ishaldim yarına geçer inşallah geçmezse cumartesi randevuda soracağım. Bana bazı peynirler iyi gelmiyor hamileliğin başından beri labne tarzı yumuşak peynir yiyince böyle oluyorum sen de dene ondan olabilir.
Canım ben ne yesem çıkarıyorum bugün full WC’de geçti su içiyorum hemen tuvalet çay içiyorum direk WC 😂

Bana hala ara ara şeffaf geliyor kanamadan önce bir kere daha şeffaf bişey gelmişti ama o çok azdı doktor eğer sancın yoksa önemli değil dedi
Belimin sol tarafına ağrı geliyor ama yayılmıyor pazartesi kontrol var o zamana kadar dayansak hiç olmazsa doktor görüşü alırdım acilde de doktor varda takipli doktorum iyi olurdu ama o zamana gitmeyecek gibi

Bana da ciğer geliştirici yaptılar bi de Nidicard verdiler kasılmaları önlemek için
Bana nidicard ı vermediler 30 haftada ciğer geliştirici yapıldı promester iğne başlandı progestan fitil fitil ama işte bugün o akıntı gelince doğum stresim başladı arada kasılıp aşağı baskı yapıyor gibi ama şiddetli değil bebek hareketi düzenli ama güçlü değil ben mi evham yapıyorum bilmiyorum burda telaş yapmayın diyordum ben şuan telaştayım

Back
X