Bazı manalar ölçümü farklı olabiliyor. Bakalım benimki ne çıkacakMerhaba kizlar.benim adet tarihime gore 10 gunluk gerilik var.moralim cok bozuluyir.normalde 7.4 haftalik ama ultrasona gore 6.1 haftalik.
Cok gecmis olsunn umarim skica tutunur bebegin sanaYa ben kanama ve dış gebelik endişesiyle gitmiştim doktora. Normal bir giriş yapamadık ki hamileliğe. Kanamalar devam ediyor. Doktor da kalp atışını görmeden rutin takibe geçmeyecek sanırım. Zaten çok nötr konuşuyor. Düşük olabilir vs diye. Hayırlısı bugün yine arttı lekelenme kırmızıya döndü.çok zor ya.benim 2. Hamilelik, diğerinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Erkekler cocuk dogana kadar adapte olamiyor olaya, ultrasonda görselerde birsey hissedemiyorlar sadece hii evet bebek var :) oglumu sanki ben degil esim dogurmusİnsallahh en kısa zamanda o döneme geçersin canım benim dualarım seninle
Hiç üzülme inan hepsi aynı bence ilk dönemlerde bizim tabi annelik duygumuz zaten var bebek olmasa bile ama onlar alışma sürecine giriyorlar herhalde.
Hele bi doğsun çoğu kişiden gördüğüm kadarıyla kocalar daha çok lohusa oluyor Hahaha çok kişiden şahit oldum yok bebeğe öyle yapmayın yok şunu yapmayın falan. Bi tanesi evde süpürge calistirmamis ilk başta, tozlar havaya kalkıp bebeği etkilermişdogunca inanıyorlar anca herhalde birden geliyor duygu ama fazlasıyla inşallah o kadar olmaz bizimkiler o stresle kafalarına geçiririz herhalde
Daha ne komik haller göreceğiz bakalımErkekler cocuk dogana kadar adapte olamiyor olaya, ultrasonda görselerde birsey hissedemiyorlar sadece hii evet bebek var :) oglumu sanki ben degil esim dogurmusbiz cocuk ishal sanip hastaneye goturduk yeni dogdugunda hayir yani bir cocuk gunde 12 kere kaka yapar mi bende ilk kez denk geldim kimsedende duymamistim, simdi hani hasta mi diye gittik ya odada bekliyoruz acilde esim dedi ben bir disari cikcam baktim agliyor ben gayet sakinim tabi o anda ustelik lohusayim.
Sağlık ocağında yapılan testler ama bizim sağlık ocağında idrar tahlili ayriyetten kızamıkçık toxoplazma bir de bir tane daha var o yapılmoyordu ve onları da dün doktor yaptırdıKızlar bana hiç test yapmadi. Malum bir kere gittim. O da haliyle kese görmüş oldum. Bir dahaki gittiğimde kalp atisimi duyacağım hemde tahliller yapılacak. Acaba ilk tahliller nedir. Normal sağlık ocağında yapılan tahliller mi olacak
Ayy bende bugün 8+0 oldum uygulamadan bildirim geldi evet hareket ediyorlarmış ama biz hissedemezmisiz sansliysak ultrasonda görebilirmisiz öyle biseyler yazıyordu sen o zaman görürsünNormale göre hareketleri artık belli oluyormuş ama işimi garantiye alıp bitter çikolata ve meyve suyu yazmislardi onları yiyip giriceminsallah sağlıklı olsunda görürüz allahin izniyle
Bu arada benim kese iki seferdir yusyuvarlak bakalım bu sefer nasıl gözükecek, kese yuvarlak olursa kız diyorlar ama bebek kesenin solunda görünürse de erkek oluyormuş ee benim her ikisi de tutuyorişte hangisi denk gelip tutarsa
Alışverişten konuşulmuş yenidoğan kıyafetini fazla almamalısınız en fazla iki hafta giydikten sonra 1-3 ay kıyafetine geçiyor inanılmaz kilo alıyolar onu da en fazla bir ay giydiriyosun yine büyüyor.. aldığıma pişman olduğum şeyler göğüs pedi,sütüm aşırı değildi kullanmadım,emzirme sütyeni memeniz küçükse olmuyor bebek zaten tutamıyo bi de onla mı uğraşcak,emzirme yastığı,yan yatış yastığı,oyun halısı,mama sandalyesi oturmadı hiç.. ama bunlar kişiye göre değişiyor bana lazım olmayan bi başkasının favorisi olabiliyor zamanı gelince almak daha mantıklı.. oğlumun her şeyini verdiğim için küvete kadar yeniden alacağım :/
Doğru kızamıkçık unutmuşum :) ben geçirdim hatırlıyorumSağlık ocağında yapılan testler ama bizim sağlık ocağında idrar tahlili ayriyetten kızamıkçık toxoplazma bir de bir tane daha var o yapılmoyordu ve onları da dün doktor yaptırdı
Ben hiç hatırlamıyorum su çiçeği geçirdim de kızamıkçık geçirmedim sanırımDoğru kızamıkçık unutmuşum :) ben geçirdim hatırlıyorumBakalım sonuçlar nasıl cikacak
Küçükken gecirmedigim için hatırlıyorum. Okula başlamıştım çünkü. Bilinç altımda kalmis :) şu çiçeğini de annem söylemişti geçirdiğimiBen hiç hatırlamıyorum su çiçeği geçirdim de kızamıkçık geçirmedim sanırım
Neyse tahliller çıkınca belli olur benimde geçirip gecirmedigim ama okullarda hep aşı oldum ya onun da aşısını olmusumdur belkiKüçükken gecirmedigim için hatırlıyorum. Okula başlamıştım çünkü. Bilinç altımda kalmis :) şu çiçeğini de annem söylemişti geçirdiğimi
Hayirlisiyla kucagimiza alalim sonrasi güzel ve komik ciddenDaha ne komik haller göreceğiz bakalım
Ay ciddi misinizCok gecmis olsunn umarim skica tutunur bebegin sanaHer hamilelik bir olmuyor maalesef. grupta nazar var galiba cok kisinin kanamasi var. Allah‘in izni ile saglikla kucagina alirsin bebegini, buradaki doktorlar malum empati yoksunu, pat diye ne varsa soyluyorlar direk ama sen negatif dusunme
Bende nazardan korkarim ve inanirim maalesef inanincada daha cok degiyor. Ogluma hamileykende burdaydim 6 sene once hatta 3 baslik acmistim 3. de hamileydim hic kimseden kimyasal gebelik duymadim daha sonra mayis anneleri sayfasina gectik ordada kimse kanama oldugunu yazmamisti. Bu yila mi denk geldi yada ben mi ilk kez denk geldim bilmiyorum cok kisinin kanamasi var. Insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularaAy ciddi misinizçok korkarım nazardan ya
Sağol canım bende doktora pazartesi bı gideyim dedim başlarda vardı geçmişti acaba usutuyorum ondan mı oluyor bilmiyorumFazla ağrın olsa doktoruna söyle olur mu canım. Dikkat etmek gerekiyor ama rahim genişlemesi küçükten başlıyor
başlıyor. Ondan da olabilir. Daha tecrubeliler sana cevap verir :)
Evet avrupa yakasindayimBen pazartesi günü Bahçelievler medicalparkta Meral Arısal’a gidicem canım memnun kalırsam buradan paylaşırım. Sen Avrupa yakasında mı oturuyorsun?
Canım öncelikle gözün aydın. Doktoruna ilk defa gittiysen değiştir direkt hiç uğraşma. Bu tavırlarla zor geçer günlerin.Kizlar kontrolden geldim 5650 beta hcg, progestoron 20 cikmis doktora henuz gosteremedim.4+5 im.kese icin var gibi kucuk bisey gordun mu diye gosterdi.karindan cekti ultrasonu.ciktisinda da bariz kese var.ama hayirli olsun hamilesin vs demedi kan ver dedi.normalde bu degerde keseyi bariz gormesi gerekmez mi sizce.fotografta gozukuyor ama haftaua bir daha gel bebek var mi icinde bakalim dedi
Evet haklısınız sonuçta herkes okuyor burayı.Bende nazardan korkarim ve inanirim maalesef inanincada daha cok degiyor. Ogluma hamileykende burdaydim 6 sene once hatta 3 baslik acmistim 3. de hamileydim hic kimseden kimyasal gebelik duymadim daha sonra mayis anneleri sayfasina gectik ordada kimse kanama oldugunu yazmamisti. Bu yila mi denk geldi yada ben mi ilk kez denk geldim bilmiyorum cok kisinin kanamasi var. Insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularaBenim böyle durumlarda aklima hep nazar gelir nedense. insanlar gün gectikce daha da bencillesiyor, sevgisiz oluyor, baskalarinin mutsuzlugundan besleniyor. Belkide degil tesaduf bu benim dusuncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?