2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cok gecmis olsunn umarim skica tutunur bebegin sana Her hamilelik bir olmuyor maalesef. grupta nazar var galiba cok kisinin kanamasi var. Allah‘in izni ile saglikla kucagina alirsin bebegini, buradaki doktorlar malum empati yoksunu, pat diye ne varsa soyluyorlar direk ama sen negatif dusunme

Erkekler cocuk dogana kadar adapte olamiyor olaya, ultrasonda görselerde birsey hissedemiyorlar sadece hii evet bebek var :) oglumu sanki ben degil esim dogurmus biz cocuk ishal sanip hastaneye goturduk yeni dogdugunda hayir yani bir cocuk gunde 12 kere kaka yapar mi bende ilk kez denk geldim kimsedende duymamistim, simdi hani hasta mi diye gittik ya odada bekliyoruz acilde esim dedi ben bir disari cikcam baktim agliyor ben gayet sakinim tabi o anda ustelik lohusayim.

Daha ne komik haller göreceğiz bakalım

Sağlık ocağında yapılan testler ama bizim sağlık ocağında idrar tahlili ayriyetten kızamıkçık toxoplazma bir de bir tane daha var o yapılmoyordu ve onları da dün doktor yaptırdı
Ayy bende bugün 8+0 oldum uygulamadan bildirim geldi evet hareket ediyorlarmış ama biz hissedemezmisiz sansliysak ultrasonda görebilirmisiz öyle biseyler yazıyordu sen o zaman görürsün
Benim hem fasulye oldu hem de solda hepsi de erkeğe çıkıyor yuvarlakken de soldaydi bakalım

Elbise konusunda katiliyorum cidden asiri cabuk buyuyorlar, bebek bezide cok yigin yapilmamali oyle. Ben emzirme ve kendime yatarken kullanmak icin tek bir yastik aldim hatta ikiye katlayip bebegide ustune yatirabiliyorsun baya fonksiyonlu, su anda oglumun yataginda duvar kenarinda hala kullaniyoruz :) bebise yenisini alicam. Mama sandalyesini baya 3-3.5 yasa kadar kullandik. Oyun halisinida baya kullandik ayaklanincada oturarak oynadi. Benimde aldigim en gereksiz seyler philips in biberon takimi, emzikler, yurutec hic kullanmadik sadece sonradan oda baska bir marka biberon aldim su icmesi icin. Birde bebek arabasi su 2 li 3 lu setler cok kaba bir yere sigmiyor asiri gereksiz. Oglumun esyalarini birine söylemistim lazim olursa verebilirim diye oda dedi olursa soylerim iyiki de istemedi herseyi dagitiyordum 3 ay öncesine kadar, iyi ki vermemisim herseyimiz duruyor, kiz olursa bir tek kiyafet lazim

Ben hiç hatırlamıyorum su çiçeği geçirdim de kızamıkçık geçirmedim sanırım
Küçükken gecirmedigim için hatırlıyorum. Okula başlamıştım çünkü. Bilinç altımda kalmis :) şu çiçeğini de annem söylemişti geçirdiğimi

Küçükken gecirmedigim için hatırlıyorum. Okula başlamıştım çünkü. Bilinç altımda kalmis :) şu çiçeğini de annem söylemişti geçirdiğimi
Neyse tahliller çıkınca belli olur benimde geçirip gecirmedigim ama okullarda hep aşı oldum ya onun da aşısını olmusumdur belki

Kızlar bakın sabah aklıma geldi ne buldum çok tatlı bence

Eklentiler

• 9C4F5526-2074-44D1-8ADA-113D3539F750.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 58
Ay ciddi misiniz çok korkarım nazardan ya

Ay ciddi misiniz çok korkarım nazardan ya
Bende nazardan korkarim ve inanirim maalesef inanincada daha cok degiyor. Ogluma hamileykende burdaydim 6 sene once hatta 3 baslik acmistim 3. de hamileydim hic kimseden kimyasal gebelik duymadim daha sonra mayis anneleri sayfasina gectik ordada kimse kanama oldugunu yazmamisti. Bu yila mi denk geldi yada ben mi ilk kez denk geldim bilmiyorum cok kisinin kanamasi var. Insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrulara Benim böyle durumlarda aklima hep nazar gelir nedense. insanlar gün gectikce daha da bencillesiyor, sevgisiz oluyor, baskalarinin mutsuzlugundan besleniyor. Belkide degil tesaduf bu benim dusuncem

Kizlar kontrolden geldim 5650 beta hcg, progestoron 20 cikmis doktora henuz gosteremedim.4+5 im.kese icin var gibi kucuk bisey gordun mu diye gosterdi.karindan cekti ultrasonu.ciktisinda da bariz kese var.ama hayirli olsun hamilesin vs demedi kan ver dedi.normalde bu degerde keseyi bariz gormesi gerekmez mi sizce.fotografta gozukuyor ama haftaua bir daha gel bebek var mi icinde bakalim dedi

Fazla ağrın olsa doktoruna söyle olur mu canım. Dikkat etmek gerekiyor ama rahim genişlemesi küçükten başlıyor
başlıyor. Ondan da olabilir. Daha tecrubeliler sana cevap verir :)
Sağol canım bende doktora pazartesi bı gideyim dedim başlarda vardı geçmişti acaba usutuyorum ondan mı oluyor bilmiyorum

Kızlar topigin en evhamlı üyesi benim heralde doktorum pazartesi değerin 120 üstü olması lazım dedi şimdi oturup onu düşünüyorum neden böyleyim ya kese için 15 martta çağırdı inşallah pazartesi 120 üstü olur dua edin lütfennn

Canım öncelikle gözün aydın. Doktoruna ilk defa gittiysen değiştir direkt hiç uğraşma. Bu tavırlarla zor geçer günlerin.
Zaten kese küçücük benim kesem 5+0 da 3.5 mm filandı. Doktorumun tavrıysa aradı buldu oh dedi hayırlı olsun iç gebelik sorun yok dedi. 2 hafta sonrasına kalp atışı için gün vermişti tabi biz 6+2 de gittik

Evet haklısınız sonuçta herkes okuyor burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…