2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya ben kanama ve dış gebelik endişesiyle gitmiştim doktora. Normal bir giriş yapamadık ki hamileliğe. Kanamalar devam ediyor. Doktor da kalp atışını görmeden rutin takibe geçmeyecek sanırım. Zaten çok nötr konuşuyor. Düşük olabilir vs diye. Hayırlısı bugün yine arttı lekelenme kırmızıya döndü. çok zor ya.benim 2. Hamilelik, diğerinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Alışverişten konuşulmuş yenidoğan kıyafetini fazla almamalısınız en fazla iki hafta giydikten sonra 1-3 ay kıyafetine geçiyor inanılmaz kilo alıyolar onu da en fazla bir ay giydiriyosun yine büyüyor.. aldığıma pişman olduğum şeyler göğüs pedi,sütüm aşırı değildi kullanmadım,emzirme sütyeni memeniz küçükse olmuyor bebek zaten tutamıyo bi de onla mı uğraşcak,emzirme yastığı,yan yatış yastığı,oyun halısı,mama sandalyesi oturmadı hiç.. ama bunlar kişiye göre değişiyor bana lazım olmayan bi başkasının favorisi olabiliyor zamanı gelince almak daha mantıklı.. oğlumun her şeyini verdiğim için küvete kadar yeniden alacağım :/

Ay kesedaşım benim benim kese de böyle fasulye gibi
Benimki yuvarlakti geçen hafta bu hafta bı baktık fasulyeye dönmüş erkek mi yoksa bende hep erkek hissediyorum ama
Ayy maşallah darısı başıma bende görürüm inşallah aynen canım sağ yardım inanılmaz acıdı
İnşallahhhh canım görürsün rabbimin izniyle
Benim doktor ilk iğne falan vurmadan smear testi yaptı bana daha da yapmadı , 2. Aydan sinra sırtüstü yatilmamasi mi gerekiyor gerçekten mi
7+3 te kaç mm çıktı minnoş
12mm çıktı
Anamm küçük fasulyee onu görmen yeterli zaten canım attığını bilmen yani hadi gözün aydin
Bende gittigimde hareketlerini görebilir miyim acaba
Hee fasulye olmus bizimki ay evet çok mucizevi birşey ya bilmiyorum ki ne zaman hareketleri belli oluyor ultrasonda ama inşallah görürsün
İyi dayandım valla 10gunu geçti. Aslinda bugün veya dün gidecektim. Emin olmak istedi eşim. Pazartesiyi randevu aldım
İyi yapmışsın hayırlısıyla görmek duymak nasıp olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah hepimiz bu zorlu süreçleri sağ salim atlatırız ve hamileliğin balayı kısmına geçeriz
Burada kalp atışıyla ilgili yazı yazan bendim dün doktorum dinletmedi ve radyolog arkadaşının söylediği şeyi anlattı erken haftalarda kalp dinletildigi zaman bebeklerin sebepsiz kalp atışı durabiliyor dedi ve biz nedenini bulamiyorduk daha gecen dinledik sağlıklıydı neden durdu diye düşünüyorduk dedi ve bunu bütün doktorlar bilmiyor malesef dedi bende kalbi dinletmeyi bıraktığımdan beri yüksek oranda kalp atışı durmalarının önüne geçtim dedi ve adam öyle bilimsel olarak kanitsiz konuşan biri değil bilimsel yayınları vs var öyle bilgisiz olacak bir doktor değil bana da mantıklı geldi anlattıkları çünkü çevremde çok oluyor kalbini dinletikten sonra herşey çok iyi dedikten sonra bir gidiyorlar bebek ölmüş bu her bebek için geçerli olan birşey değil ama çoğu kişide oluyormuş .

Kızlar bana hiç test yapmadi. Malum bir kere gittim. O da haliyle kese görmüş oldum. Bir dahaki gittiğimde kalp atisimi duyacağım hemde tahliller yapılacak. Acaba ilk tahliller nedir. Normal sağlık ocağında yapılan tahliller mi olacak

Kızlarr çok yoğunuz okul olarak bu aralar kanamaları olanlar rahatsızlık geçirenler için çok üzgünüm umarım herşey yolundadır benim bugün 5+4 cuma günü doktora gideceğim ruh halim kötü biraz çok sinirliyim iştahım çok açık ve ara sıra keyifliyim ilginç bir evre anlayacağınız sağlıklı bir şekilde ilerlesin gebeliklerimiz

Normale göre hareketleri artık belli oluyormuş ama işimi garantiye alıp bitter çikolata ve meyve suyu yazmislardi onları yiyip giricem insallah sağlıklı olsunda görürüz allahin izniyle
Bu arada benim kese iki seferdir yusyuvarlak bakalım bu sefer nasıl gözükecek, kese yuvarlak olursa kız diyorlar ama bebek kesenin solunda görünürse de erkek oluyormuş ee benim her ikisi de tutuyor işte hangisi denk gelip tutarsa

Sağlık ocağında da yapılan tahliller aynen. Klestrol demir ferritn vs

Bence inanamama durumları oluyor. Keseyi görmeye eşimle gidemedim mesaiyi ayarlayamadı. Dün kalp atısı duymaya birlikte gittik dünden sonra tavrı değişti. Elini karnıma koyuyor babacım filan diyor erkeklere somut bir şey lazım kadınlar öyle değil ki soyut hali bile yetiyor

Hep birlikte karışık duygular yaşıyoruz neyse kii önümüz bahar şu 12. Haftayı göreliim bi sağlıkla

Pazartesi gideceğim artık çok geç ya .. tahlil yapıp giderdim aslında

Zaten gittiğiniz de söylerseniz gebelik için doktorum istedi derseniz onlar yapıyor testleri ona göre. Yada doktorunuz yönlendiriyor zaten

7 hafta zor ettim 12 hafta nasıl olacak bakalım

Gelecekte inşallah işte insanoğluyuz sabırsız oluyoruz. Birde günler de uzuyor ya sanki bana hiç geçmiyor gibi geliyor ay bi daha nasipse gebe kalırsam şöyle temmuzda ağustosta hamile kalcam. Mis gibi kışın hemen akşam oluyor hemen uyuyoruz gün bitiyor

Merhaba kizlar.benim adet tarihime gore 10 gunluk gerilik var.moralim cok bozuluyir.normalde 7.4 haftalik ama ultrasona gore 6.1 haftalik.

Merhaba kizlar.benim adet tarihime gore 10 gunluk gerilik var.moralim cok bozuluyir.normalde 7.4 haftalik ama ultrasona gore 6.1 haftalik

Sen yavas yavas dusun vaktin cok canim nasil istersen, nasil rahat edeceksen oyle yap kesinlikle. Hep birlikte bebisleri kucagimiza saglikla alacagiz insallah

Çok mantıklı doğumu da tam sıcak havalarda olmaz da bana her türlü yine uyku ya :) Hep uyku modunda olur mu insan :) 9 ay sonraya hazırlık mı yaptırıyorlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…