2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence inanamama durumları oluyor. Keseyi görmeye eşimle gidemedim mesaiyi ayarlayamadı. Dün kalp atısı duymaya birlikte gittik dünden sonra tavrı değişti. Elini karnıma koyuyor babacım filan diyor 😂 erkeklere somut bir şey lazım kadınlar öyle değil ki soyut hali bile yetiyor 😂
Aynen öyle benimde kese görmede kendi göremedi kalp atışında gördü bi değişti tabi ama sonra yine inanamama durumu oluyor 🤣
Ama dogunca o kadar degisiyorlar kiii anam anamm daha lohusa oluyorlar kadinlardan🤦🏻‍♀️

Erkekler cocuk dogana kadar adapte olamiyor olaya, ultrasonda görselerde birsey hissedemiyorlar sadece hii evet bebek var :) oglumu sanki ben degil esim dogurmus😅 biz cocuk ishal sanip hastaneye goturduk yeni dogdugunda hayir yani bir cocuk gunde 12 kere kaka yapar mi 😅😅 bende ilk kez denk geldim kimsedende duymamistim, simdi hani hasta mi diye gittik ya odada bekliyoruz acilde esim dedi ben bir disari cikcam baktim agliyor😅😅😅😅 ben gayet sakinim tabi o anda ustelik lohusayim.
Aynen benimde çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle, hatta bunun muhabbetini yapıp guluyorduk hepimiz eşim diyor ki çocuk doğduğunda ben çekilmem beni evden koymayın ahahah 🤣🤣
Annelik içimizde hep varda babalık gercekten sonradan geliyor
Bakıyorum lohusa kadınlar daha dik duruyor mesela adamlar senin anlattığın gibi 😅

Sağlık ocağında yapılan testler ama bizim sağlık ocağında idrar tahlili ayriyetten kızamıkçık toxoplazma bir de bir tane daha var o yapılmoyordu ve onları da dün doktor yaptırdı

Ayy bende bugün 8+0 oldum uygulamadan bildirim geldi evet hareket ediyorlarmış ama biz hissedemezmisiz sansliysak ultrasonda görebilirmisiz öyle biseyler yazıyordu sen o zaman görürsün 🤭
Benim hem fasulye oldu hem de solda hepsi de erkeğe çıkıyor 🤭 yuvarlakken de soldaydi bakalım 🤭
Sende mi bugün yeni haftaya başladın canım -Sunshine -Sunshine Da öyle bende 😍 sırayla gidiyoruz bakalım happymom uygulamasından okudun dimi o yaziyi hatırlıyorum cünkü🤭🤭
Hadi bakalım bu teoriler tutacak mii😅😅

Neyse tahliller çıkınca belli olur benimde geçirip gecirmedigim ama okullarda hep aşı oldum ya onun da aşısını olmusumdur belki 😂
Muhtemelen :) Ama benim hatırladığım kızamık olmak gerekmiyor mu? Ben yanlış mı hatırlıyorum

Ayy bende bugün 8+0 oldum uygulamadan bildirim geldi evet hareket ediyorlarmış ama biz hissedemezmisiz sansliysak ultrasonda görebilirmisiz öyle biseyler yazıyordu sen o zaman görürsün 🤭
Benim hem fasulye oldu hem de solda hepsi de erkeğe çıkıyor 🤭 yuvarlakken de soldaydi bakalım 🤭

Sen bizden önde gidiyorsun maşallah :)

Canım öncelikle gözün aydın. Doktoruna ilk defa gittiysen değiştir direkt hiç uğraşma. Bu tavırlarla zor geçer günlerin.
Zaten kese küçücük benim kesem 5+0 da 3.5 mm filandı. Doktorumun tavrıysa aradı buldu oh dedi hayırlı olsun iç gebelik sorun yok dedi. 2 hafta sonrasına kalp atışı için gün vermişti tabi biz 6+2 de gittik 😬
Bizi de haftaya cagirdi canim bebek var mi bakacagoz kucuk bir kese var gibi dedi.simdi degerlerimi attim cok iyi gebelik var demis

Sende mi bugün yeni haftaya başladın canım -Sunshine -Sunshine Da öyle bende 😍 sırayla gidiyoruz bakalım happymom uygulamasından okudun dimi o yaziyi hatırlıyorum cünkü🤭🤭
Aynen canim yeni hafta bugün 🥰
Aynen oradan okudum bakalım😁😁
Muhtemelen :) Ama benim hatırladığım kızamık olmak gerekmiyor mu? Ben yanlış mı hatırlıyorum
Bilmiyorum ki 😄
Sen bizden önde gidiyorsun maşallah :)
Teşekkür ederim evet ondeyim sanırım 4 gün falan senin 19 u gösteriyor da😄

Evet 4 gün var bakalım hayırlısı belli olmaz bir bakmışsın aynı gün olur :) 😀 sen kalbini duydun mu
Yok doktor dinletmeme taraftarıymis bende ustelemedim sonuçta sağlıklı olduğunu gördüm yeterli 🥰 12 haftadan sonra dinletir belki

Bizi de haftaya cagirdi canim bebek var mi bakacagoz kucuk bir kese var gibi dedi.simdi degerlerimi attim cok iyi gebelik var demis
Tabi ki var maşallahı var hem de 😍 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hepimizin de inşallah 🌸
Ah ya bugünümüze şükürler olsun 🙏🏻
Her gün her yeni hafta bir mucize gibi 😌 10. Haftaya giriş yapıyorum ben de artık allahım tamamına erdirsin 💖

Yok doktor dinletmeme taraftarıymis bende ustelemedim sonuçta sağlıklı olduğunu gördüm yeterli 🥰 12 haftadan sonra dinletir belki
Kalp atışını duymadan sağlıklı olduğunu anlarsak sorun değil o zaman :)

Özel hastaneye ekstra para vermek içimi acıtıyor 😀😃 ondan yani

Ay sorma ya ben geçen bi gittim 3 tane değere bakılacaktı 420 lira istedi nasıl sinirlendim adam dolandırıyorlar resmen. Muayene tedavi yok sadece kan vercem o kadar

Kalp atışını duymadan sağlıklı olduğunu anlarsak sorun değil o zaman :)
Kalbin atışını bize dinletmese de kendileri anlıyor doktorlar bende izledim ne güzel atıyordu rabbim daim eylesin💞💞 zaten benim doktor ben sormadan herşeyi söylüyor kese çok iyi rahim ağzı kapalı bebek iyi 1 ay sonra görüşelim dedi

Kizlar bbugun kalp atislarini duyduk sukur. Fakat doktor rahmimin kalp seklinde oldugunu ve dusuk riski olabilir dedi ayrica bir kac deger icin kan testi istedi bir sonucum bir hafta sonra cikicakmis hangi sonuc bu kadar uzun surede cikar ki ?

Merhaba kizlar.benim adet tarihime gore 10 gunluk gerilik var.moralim cok bozuluyir.normalde 7.4 haftalik ama ultrasona gore 6.1 haftalik.
Ben o ölçümü bebeğe göre yapıyor ultrason diye biliyorum ben. Doktor bebeğin boyunu ölçüyor ya ona göre veriyor cihaz. Moralini bozacak bir şey yok zaten birden büyüyorlar. O zamanda haftasına geliyor zaten ileri ki haftalarda. Doktorun her şey yolunda diyorsa bence strese girmeye gerek yok. Hem senin canıma hemde bebeğine yazık bütün duygularımızdan etkileniyorlar

Herkese merhaba. Benim sat 22 ocak. 1 martta beta hcg baktırdım 5000 çıktı. Henüz doktora hiç gitmedim. Tam 1 sene önce 6. Haftamda düşük yaptım. O yüzden doktor muayenesine biraz daha ileri zamanda gitmek istiyorum. 2,5 senedir evliyim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻

Zaman zaman adet sancısı gibi sancım oluyor ama uzun sürmüyor. Göğüs uçlarımda acı hissi var. Fakat kafama takılan şey. Ben hamile olduğumu tam beklediğim regl günğnde öğrendim. O günden beri asla sevmediğim peynir ve tarhana çorbasına aşırı bir düşkünlük yaşadım. Ve çok sevmeme rağmen çikolata tiksindirici geliyordu. Fakat 2 gündür peynir tiksindirici geliyor ve deli gibi çikolata yiyorum 😔 bu durum beni korkutmaya başladı. Sizce aksi bir durum olabilir mi? Daha önceki üzücü tecrübemden dolayı devamlı diken üstündeyim 😔

Back
X