2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şükür canım çok güzel artmış hadi hayırlısı olsun kese için 1 hafta 10 gün sonra anca gidersin folik asit kullanıyorsun dimi
Şimdi pazartesi değerin 120 üstü olması lazım dedi ondan sonra 15 martta görücez inşallah dedi hamile kalmadan önce hep gynositol kullandım yeni bitti yarın tekrar başlıyorum doktoruma progestrom iğne istedim o da veriyormuş düşük olmaması için iki Cumartesi iğne vuruncam balık yağı ve corasprin de kullanıyorum corasprini sizde kullanıyor musunuz

Aynen canım beynim yandı yani

8+6 çıktı ben 8+5tim hadi az uzun ölçmüş olsun içim rahatladı perinatoloji uzmanının cihazı görüntüler cok iyiydi gerçekten valla etti yA kıpırdandı kuyruğu inanılmaz bir şey :)
15 marta aldım randevuyu canım. Bakalım bu sefer sorunsuzca muayene gününe kadar bekleyebiliriz inşallah
Senin tam kontrol günün ne zaman şimdi ?

Maşallah canım darısı başıma
Gynositol hamilelikte de mi kullaniliyormus hiç bilmiyordum, ben hiç bisey kullanmıyorum kan sulandiriciyi da daha önce düşük olduysa veriyorlarmış, benim değerlerim düşük çıktı biraz d vit b vit ve demir ilacı kullanıyorum düşük çıktığı için onu da dahiliye doktoru yazdı ama omega benimde aklımda benim gittiğim doktor da sonradan veriyormuş herhalde

Perinatoloji baktıysa onların cihazları iyidir tabii keşke küçükken de böyle net görsek hep benim fasulye ayakta duruyor gibiydi 7+2de Hahaha uzaktı tabi simdi gittiğimde nasıl olur kim bilir. Normal doktorda belki göremezdin canım hareketini çok iyi olmuş yesinler o minnoşuu
Benim doktorda sorun yoksa 1 ay sonra gel demişti 11. Haftaya denk geliyor cumartesi ya aslında doktor var öğleye kadar ama dayanabilirsem pazartesi falan mı gitsem diyorum pazartesi gidersem 9 gün kaldı ben tabi bi yandan hareket görmek içinde bahane buluyorum kendime uzatsam mi diye ama gönül razı degil
Insallah bi sorun olmazda canım 15 mart yakın aynı zamanlarda gidicez insallah 3 haftayı atlattım sonu gelmiyorr

Ay bende 21 mart gidicem heyecandan ölcem ogün hem nifty testi yapılcak hem burun kemiğine ense kalınlığına bakıcak büyük gün:)

Merhaba kızlar yüklediğim programa göre doğumum Ekim olarak gözüküyor size danışmak istediğim konu şu tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım farklı şehirde sürekli gidip gelmek sıkıntı olucak benim durumumda olan olup kendi şehrinde tedaviye devam eden var mı?

Benim doktorum çok evhamlı olduğumu bildiği için sanırım verdi bana corasprini gynositol da olmaz dedi başka folik asit yazdı

Hazırım hazırım söyle gelsiiinnn
Yavrum ben hiç iyi değilim ya. Bulantı günden güne artıyor, ağrılarım da öyle, iç sıkıntısı arşa yükseldi.
Vee bütün gün ağlıyorum, neye ne için bilmiyorum sadece ağlıyorum. Bu halim hoşuma gitmiyor ama toparlanamadım, ayağa kalkmamla öğürme ve kasık ağrılarım başlıyor o yüzden hep yatıyorum. Lohusa depresyonu gibi hamile bunalımına da girmiş olabilirim.

Benim doktorum çok evhamlı olduğumu bildiği için sanırım verdi bana corasprini gynositol da olmaz dedi başka folik asit yazdı
Evet gynositol bildiğim kadarıyla pkolular icin yumurta büyütmeye yarıyor
Bilmiyorum valla canım ben korona oldum kan sulandirici iğne yine vermedi ağır gecirmedigin sürece gerek yok dedi bilmiyorum nasıl oluyor o yüzden

Ya yavrum daha da kötüleşmişsin sanki ya yok mu bu bulantilarin çaresi 12. Haftaya kadar azalıyor diyorlar bir de Allah sabir versin keşke bildiğim bisey olsa da yardım edebilsem. Bende bu sıra kasık ağrısı çekiyorum özellikle bugün bi dolgunluk var gibi birde koltuktan hafif kalkarken bile ağrı saplanıyor.
Normal diyorlar ama bilemiyorum da. Birde çok bel ağrısı kalca agrisi yaşıyorum mide bulantısı olmasa da ağrılar mahvetti beni. Ama mide bulantısı daha kötü 8 9 gün yaşadım ama hayatı bitiriyor resmen anlıyorum seni

Bu yüzden de sıkıntıya girmiş olman çok normal bir an önce şu 1. Trimesteri atlatsak hayırlısıyla

Bu yüzden de sıkıntıya girmiş olman çok normal bir an önce şu 1. Trimesteri atlatsak hayırlısıyla
Bir ay bir yıl gibi geçti, şimdi 12.haftaya da bir ay var. Yapacak bir şey yok sabredeceğim geçeceği günü aşkla bekliyorum aşkla. Ağrılarımız bence çok normal bebeğim, sen de az dinlen artık.

15’inde randevumuz var bu arada, seninki ne zamandı?

Sorma canım ya endişesi yeter insan bi an önce geçsin istiyor sanki ilk dönem geçince daha rahatlayacagiz gibi her konuda. Sen şimdi 8. Haftada misin kuzum benim yarın 10. Hafta oluyor artık doktora da 11. Haftada gidecektim 1 ayın çoğunu geçirdim artık son düzlük
Cumartesi hafta tamamlandığı için o yüzden bende pazartesi mi gitsem diyorum 14üne geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…