Şimdi pazartesi değerin 120 üstü olması lazım dedi ondan sonra 15 martta görücez inşallah dedi hamile kalmadan önce hep gynositol kullandım yeni bitti yarın tekrar başlıyorum doktoruma progestrom iğne istedim o da veriyormuş düşük olmaması için iki Cumartesi iğne vuruncam balık yağı ve corasprin de kullanıyorum corasprini sizde kullanıyor musunuzŞükür canım çok güzel artmış hadi hayırlısı olsun kese için 1 hafta 10 gün sonra anca gidersin folik asit kullanıyorsun dimi
Aynen canım beynim yandı yaniAynen öyle hesaplanıyor. Hamilelik hesabı çok karışık. Geçen bir arkadaş da yazmıştı aslında hamilelik 10 ay sürüyor diye haklı. Çünkü 40 hafta 10 aya denk geliyor. Ama artık günler sebebiyle 9 Ay olarak hesap ediliyor. Ekstra günleri de hamile kalma tarihin ile adet görme tarihin arasındaki günlerin karşılıyor.
Maşallah canım darısı başımaBen 9+6dayim canım yarın 10 haftalık
Evet doğuma kadar.Bende 7 ve 12. haftada vajinal bakmisti sonrasinda karindan bakti isvicrede. Almanyada sonuna kadar mi vajinal bakiyorlar?
8+6 çıktı ben 8+5tim hadi az uzun ölçmüş olsun içim rahatladıAyy ne kadar yakından çekmiş ya da büyüdüğü için mi öyle gözüküyor minnoss8+4 yazıyor günü gününe mi çıktı kuzum birde hareket ettiğini mi gördün yoksaa bi dahaki kontrol ne zaman canım duruma göre mi gideceksin 1 ay benimde bi bitmedi yaa içim sıkıldı artık çok merak ediyorumm
Bak bir dokundun, bin ah işitmeye hazır mısın?
Şimdi pazartesi değerin 120 üstü olması lazım dedi ondan sonra 15 martta görücez inşallah dedi hamile kalmadan önce hep gynositol kullandım yeni bitti yarın tekrar başlıyorum doktoruma progestrom iğne istedim o da veriyormuş düşük olmaması için iki Cumartesi iğne vuruncam balık yağı ve corasprin de kullanıyorum corasprini sizde kullanıyor musunuz
Gynositol hamilelikte de mi kullaniliyormus hiç bilmiyordum, ben hiç bisey kullanmıyorum kan sulandiriciyi da daha önce düşük olduysa veriyorlarmış, benim değerlerim düşük çıktı biraz d vit b vit ve demir ilacı kullanıyorum düşük çıktığı için onu da dahiliye doktoru yazdı ama omega benimde aklımda benim gittiğim doktor da sonradan veriyormuş herhaldeMaşallah canım darısı başıma
Perinatoloji baktıysa onların cihazları iyidir tabii keşke küçükken de böyle net görsek hep8+6 çıktı ben 8+5tim hadi az uzun ölçmüş olsun içim rahatladıperinatoloji uzmanının cihazı görüntüler cok iyiydi gerçekten valla etti yA kıpırdandı kuyruğu inanılmaz bir şey :)
15 marta aldım randevuyu canım. Bakalım bu sefer sorunsuzca muayene gününe kadar bekleyebiliriz inşallah
Senin tam kontrol günün ne zaman şimdi ?
Ay bende 21 mart gidicem heyecandan ölcem ogün hem nifty testi yapılcak hem burun kemiğine ense kalınlığına bakıcak büyük gün:)8+6 çıktı ben 8+5tim hadi az uzun ölçmüş olsun içim rahatladıperinatoloji uzmanının cihazı görüntüler cok iyiydi gerçekten valla etti yA kıpırdandı kuyruğu inanılmaz bir şey :)
15 marta aldım randevuyu canım. Bakalım bu sefer sorunsuzca muayene gününe kadar bekleyebiliriz inşallah
Senin tam kontrol günün ne zaman şimdi ?
Ne kadar oldu peki :) Bence direk 7 haftaliktan sonra gitmek lazım. Kalp atışı direk duymak daha iyiBen daha ilk muaneme gitmedimperşembe rabbim izin verirse acaip korkuyorum ama sağlıklı haberini bi alsam
Hazırım hazırım söyle gelsiiinnnBak bir dokundun, bin ah işitmeye hazır mısın?
Benim doktorum çok evhamlı olduğumu bildiği için sanırım verdi bana corasprini gynositol da olmaz dedi başka folik asit yazdıGynositol hamilelikte de mi kullaniliyormus hiç bilmiyordum, ben hiç bisey kullanmıyorum kan sulandiriciyi da daha önce düşük olduysa veriyorlarmış, benim değerlerim düşük çıktı biraz d vit b vit ve demir ilacı kullanıyorum düşük çıktığı için onu da dahiliye doktoru yazdı ama omega benimde aklımda benim gittiğim doktor da sonradan veriyormuş herhalde
Yavrum ben hiç iyi değilim ya. Bulantı günden güne artıyor, ağrılarım da öyle, iç sıkıntısı arşa yükseldi.Hazırım hazırım söyle gelsiiinnn
Evet gynositol bildiğim kadarıyla pkolular icin yumurta büyütmeye yarıyorBenim doktorum çok evhamlı olduğumu bildiği için sanırım verdi bana corasprini gynositol da olmaz dedi başka folik asit yazdı
Ya yavrum daha da kötüleşmişsin sanki yaYavrum ben hiç iyi değilim ya. Bulantı günden güne artıyor, ağrılarım da öyle, iç sıkıntısı arşa yükseldi.
Vee bütün gün ağlıyorum, neye ne için bilmiyorum sadece ağlıyorum. Bu halim hoşuma gitmiyor ama toparlanamadım, ayağa kalkmamla öğürme ve kasık ağrılarım başlıyor o yüzden hep yatıyorum. Lohusa depresyonu gibi hamile bunalımına da girmiş olabilirim.
Bu yüzden de sıkıntıya girmiş olman çok normal bir an önce şu 1. Trimesteri atlatsak hayırlısıylaYavrum ben hiç iyi değilim ya. Bulantı günden güne artıyor, ağrılarım da öyle, iç sıkıntısı arşa yükseldi.
Vee bütün gün ağlıyorum, neye ne için bilmiyorum sadece ağlıyorum. Bu halim hoşuma gitmiyor ama toparlanamadım, ayağa kalkmamla öğürme ve kasık ağrılarım başlıyor o yüzden hep yatıyorum. Lohusa depresyonu gibi hamile bunalımına da girmiş olabilirim.
Ya yavrum daha da kötüleşmişsin sanki yayok mu bu bulantilarin çaresi 12. Haftaya kadar azalıyor diyorlar bir de Allah sabir versin keşke bildiğim bisey olsa da yardım edebilsem. Bende bu sıra kasık ağrısı çekiyorum özellikle bugün bi dolgunluk var gibi birde koltuktan hafif kalkarken bile ağrı saplanıyor.
Normal diyorlar ama bilemiyorum da. Birde çok bel ağrısı kalca agrisi yaşıyorum mide bulantısı olmasa da ağrılar mahvetti beni. Ama mide bulantısı daha kötü 8 9 gün yaşadım ama hayatı bitiriyor resmen anlıyorum seni
Bir ay bir yıl gibi geçti, şimdi 12.haftaya da bir ay var. Yapacak bir şey yok sabredeceğim geçeceği günü aşkla bekliyorum aşkla.Bu yüzden de sıkıntıya girmiş olman çok normal bir an önce şu 1. Trimesteri atlatsak hayırlısıyla
Sorma canım ya endişesi yeter insan bi an önce geçsin istiyor sanki ilk dönem geçince daha rahatlayacagiz gibi her konuda. Sen şimdi 8. Haftada misin kuzum benim yarın 10. Hafta oluyor artık doktora da 11. Haftada gidecektim 1 ayın çoğunu geçirdim artık son düzlükBir ay bir yıl gibi geçti, şimdi 12.haftaya da bir ay var. Yapacak bir şey yok sabredeceğim geçeceği günü aşkla bekliyorum aşkla.Ağrılarımız bence çok normal bebeğim, sen de az dinlen artık.
15’inde randevumuz var bu arada, seninki ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?