2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de senin gibi kafa karışıklığı yaşıyorum canım ya. Biz sorun sıkıntı mı var acaba diye. Bizde bazıları bembeyaz bazıları değil uçlarda sivrilikler oluştu filan.

Benim kızın dişler benim 20 lik diş macerama benzedi. 10 senedir ara ara ağrısı vuruyor, bir tamamen çıkaramadım dişleri 10 senedir çıkarmaya çalışıyorum ona benzedi
Maya hakkında bilgim yok canım.
Ekgıda mucizesine inanmak istiyorum ben de bir de damak tadı mevzusu var evet.. 4 yaş uzun bir süre inşallah o kadar sürmez
Biz de geçsek mi artık elimde 40 tane filan 3 numara kaldı. İz oluyor tabi

Bu oturma mevzusunda güneş de 1 aydır başka türlü durmadığından kucakta filan sürekli oturtur durumdayız
Biscolata ek gıda başlangıcı için güzel bi seçim olmuş güle güle kullanın
O kitapları aldım, dün geldi. Şöyle bir göz attım sadece güzel fikir verir. Bir kaç görsel paylaşırım almak isteyene de fikir olur. Ben de normalde de ne yemek yapsam aklıma gelmez elimin altında bulunsun bari dedim

Kaynana gibi dedelerden çekeceğimiz var belli
Amin canım. Evet ince bir yastıkla yatırıyorum.
Ben yan yatırıyorum vatandaş sırt üstü dönüyor Öldürecek anasını kederden..
Ben de yastıkla denedim birkaç sefer ama hem sık uyanıyor hem de yastığı yüzüne çekmeye kalktığını görünce vazgeçtim
Nasıl isterlerse öyle devam ediyorlar artık valla. Fır fır dönmeye başladıklarında göreceğiz artık.
Sen güçlü olmalısın
Bu dayıların çektiği ne bilmiyorum. Görünce öyle ağlıyor ki içi titriyor sakinleşmiyor
Michelin lastiği benzetmelerini özlemişim
minik doğan bebek annelerine ayrı bi sarılasım geliyor büyüyorlar şükür ama çok özledim o hallerini şimdiden. Arada açıp fotoğraflarına bakıyorum
Ay şu memecilerin mamacıların başına taş değil de ceviz filan mı düşse bi bitmediler

Bağırdı bağırdı uyumadı, salona geldik oyun halısında bağırmaya devam Ne oldu sizce kızlar covidden mi huysuz yoksa 4. ay mı nedir bu? 2 gecedir bağırıyor uyutmayın beni diye
Canim bu aralar bizde de aynisi var 1 saat salliyorum bana misin demiyor uyumuyor hicbir sekilde ve agliyor.
Burnu tikali demissin belki ondan da yapiyor olabilir ama bence bu donemlerinde genel bir sorun.

kizlar yurutec kesinlikle yasak mi?
Sanki onu alsam cok rahat edecekmisim gibi kendi kendine gider gelir kucakta gezdirmek cok zor oluyor tabi simdi degil 1-2 ay sonra
Ya kesinliğini bilmiyorum ama yine laf söz dinlemeyen kaynana babacım yürüteç alacağım diye tutturdu. Onların evde duracak artık günlük 15-30 dk kadar binse bi şey olmaz diye umuyorum. tabi şimdi değil 1 ay kadar sonra. Güneş sürekli ayaklarının üzerine basıp adımlıyor, adam da oradan gaza geliyor ben 1 ay sonra diyorum ama kendisi kaşla göz arası da koyabilir

Cnm e bebekte kargoyla 1 günde geliyor

Valla çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz nasıl yapacağım diye düşünüp duruyordum

Biscolata ek gıda başlangıcı için güzel bi seçim olmuş güle güle kullanın
Patates kabakla uğraşmayalım direk başlasın dedim ya şimdiden anasının sevdiği şeylere ortak olmaya başladı biscolata erkeği yeni reklam yüzü neymiş öyle kaslı adamlar benim sosis parmaklı oğlum dururken

Panikatak değil de anksiyete hastasıyım canım. Ama bu korona da hepsinden bağımsız olarak bebeğim için çok korkuyorum.
Ah çok zor anksiyete. Sana hayatta kolaylıklar dilerim. Haklısın covit çok zor oğlum olduğunda ki hep beraber olmuştuk korkudan ölmüş kendimi unutmuştum resmen kaldı ki 4 yaşındaydı. Hele senin ki bebek. Ahh nerden geldi acabaa. Kuzum onlar daha sağlam inan ki. Aklında kötü bişi kalmasın kaç tane bebek geçirdi şükür sıkıntısız öyle düşün. Savurup atmıştır bile o vücudundan.

Aslında kulağından uzun zamandır şüpheleniyorum, sarı sarı şeyler temizliyorum kulağından. Ama her çocukta banyodan sonra olur herhalde demiştim. İlk gidişimizde kulağını göstereceğim. Siz nasıl anladınız kulağına vurduğunu?
Ben ilk 3 günü gerçekten kötü geçirdim. Baş ağrısı, gözlerimin akması, burnumun tıkalı olmasının yanında bebekle ilgilenmek, gece uyanıp emzirmek çok fenaydı. Nasıl yaptım halen şaşıyorum. Kemik ağrısından zor uyuyordum, tam uykudayken bebek uyanıyordu. Neyseki geçti çok şükür. Tat geldi ama koku yok halen. Bir de halsizlik var şu an. Onun dışında geçti canım çok şükür

İşte sevmediğim huyum sonuna kadar kurcalamak. Covid geçiren bebeklerde ileride oluşabilecek hastalıkları okuyorum geceleri. Bu sabah 8 e kadar uyuyamadım mis-c sendromu gelişiyormuş mesela covid atlattıktan aylar sonra vs. Bir de işten güçten kapsak neyse diyeceğim de çok kalabalık bir lokantadan kaptık. Yanımızdakiler gripti, öyle gülüyorlardı ki, hç mesafe yoktu. Yani göz göre göre k kalabalığa soktum çocuğumu ona yanıyorum çok üzülüyorum, benim sorumluluğumda olan küöücük bebeği o havasız, kalabalık yerde tutmaya çalıştım 2 saat ve hasta ettim

Sleppy bionatural aldım geçen hafta denemek için. 2 gece üst üste sızdırdı bir de çok naylonumsu geldi bana. Şimdi goon sipariş ettim bekliyorum. O da olmazsa primaya devam
Bionatural aslında pahalı seriydi primayla yakın fiyatı
Ay bi bitmedileer o zaman eltinde verseymiş mama niye emzirmiş madem mama daha güçlü yapıyorsa bebeği ben artık biri bana dediğinde çocuk askere gidecek maması mı kaldı diyorum
Oh maşallah erkenci kuş inci gibi dizecek dişlerii emmede sıkıntı oluyormus dişler emerken ısırıyormus basladı mı o anlar
kizlar yurutec kesinlikle yasak mi?
Sanki onu alsam cok rahat edecekmisim gibi kendi kendine gider gelir kucakta gezdirmek cok zor oluyor tabi simdi degil 1-2 ay sonra
Önermiyorlar ya hadi erkek cocukları testislerden dolayı diyorlar ama bacak konusunda da parmak üzerinde yürüme sıkıntı oluyormus. Annelere kalsa biz aldık yürütecle yürüdünüz neyiniz var sanki diyorlar. 1-2 aya zaten emekleme derken kucakta durmak istemezler
Valla çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz nasıl yapacağım diye düşünüp duruyordum
İştahlı olsun insallah Agah paşa

Ama bu şekilde düşünme bizim de nefes almaya dışarı çıkmaya ihtiyacımız var biz de insanız nereye kadar pamuklara sarıcaksın. Okuma kuzum onlar milyonda bir ihtimal olan şeyler. Kötü düşünceleri hayatına çağırma. Kuzu da hiç bir şey yok olmayacak da. Sadece covitten 2 ay sonra kardiyoloji görsün diyo doktorlar bir ona baktırırsın için rahat eder. Aç camı bi nefes al ankara sert bugün biraz kendine getirir seni

Aynen benim de aklimi annem celiyor zaten cok rahat edersin diye. Muhtemelen ben almasam da alacak. Kisa surede bir sey olmaz diye dusunuyorum kaliteli bir yurutec olursa yani belini sirtini falan guzel desteklerse.
Benim annemde oyle diyor eger yurumeyi bozsaymis 80-90 larda doganlarin hicbiri duzgun yuruyemezmis
Valla benimki hic emekleyecekmis gibi degil tam bir tembel. Yatiriyorum yere donsun diye oyuncaklarini falan da koyuyorum uzaktan bakiyor hic almak icin cabalamiyor. Emekleme yurume vs tarzi seyleri gec yapacakmis gibi hissediyorum

Yüzeyi çok naylonumsu canım. Şimdi goon geldi, primaya cidden çok yakın. Yüzeyinin pamuğu vs. Aslında bionatural normal bebekler için belki olabilir ama benimki çok çiş yapıyor. Tahlil alırken bile poşeti yapıştıramadan elimize işedi 2 kere bionatural taktığım gece sırtına kadar sızmış. Ben mi bağlaymadım acaba dedim eşime bağlattım, iyiki gece yine kontrol etmişim yanları sırılsıklam olmuştu.

Mehmet bey 3 gecedir çok huysuz kızlar diş mi 4 ay mı bilemiyorum gece ateşleniyor el içleri ayak altları ve ağız içi alev alev
Etrafımızda herkeste hasta bulaştı sanırım birde burun akıyor öksürüyor neyseki prospan hafifletiyor biraz tavsiyelere açığım
Göz için gittik doktor tavsiyesiyle iç kısımda göz kapağı düşük genetik olabilir geçecek büyüdükçe hiç kayma yok dedi ve görme takip çok iyi dedi Şu fotoğrafı gösterdim hatta 1.5 yaşında tekrar gelin hiçbirşeyi yok dedi M MinikKurbaacik trukide bakıcam canım sağol

Eklentiler

• B25D3BD5-5128-47BD-B733-C640A051E571.png
    330 KB · Görüntüleme: 74
Ateşi kaç çıkıyor canım?

Bizimkide kucakta ağlıyor yere bastırınca adım atıyor ve kahkaha atıyor -Sunshine cım çekeceğımız var
Yürüteç konusu bizde gündem diye diye ek gıdaya başlattılar sıra bunda Ara verdim şimdi hasta huysuz diye sadece anne sütü ama akşam yediği zaman muhteşem uyuyor ya bayıldım bu işe
hope2022 sen nasılsın canım giremedim birkaç gündür

Canım sen nasıl oldun rahatsızdın ?

Kehribar kolye alan var mı kızlar ben oğlanda kullanmıştım şimdi hatırladım hiç sıkıntısız dişi çıkmıştı acaba ondan mı kaynaklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…