2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Uyku öncesi çok fenayız ya biz 4. Ayı geride bırakırken uyku önce çığlık çığlığa ağlama, bağırma, emzik tutmama yarım saat çebelleşiyoruz resmen ben şimdi nasıl desteksiz uyku vereyim bu cocuga. Huyu suyu cok değişti ya bu ay gelen güncellemelerle

Canım bizim afacanda artık kındak olmadan da yatabiliyor ama bi iki gece emzirmeye kalktım sesi çıkknca ben şok üstünü boylu boyunca açmış üşümüş sıpa o günden beri tektük oksürüyor bende geri kundak yaptım bir bebeğin uyurkende ayagı havada olur mu ya

Kucakta yatırıp zıplayarak yürümeyi öneririm. Pilates topunda yaylanır gibi olmazsa topuklarımı biraz yere vuruyordum sakinleşiyordu. O aralalr çok fenaydı artık biraz daha sakin bazen gece 5 seansında geliyo bu haller evi turluyorum
Valla insan dursun da hangi destekle durursa dursun diyor artık.

Canım saat 10 dan beri güya uyuyor tepesinde bekliyorum sesi çoktığı anda sallamaz yada pışpışlamazsam bir yerden düşmüş gibi çığlığı basıyor gecen gece oyle dırendi ki uykuya bunaldım vertigo atağım tuttu 2 gün kendime gelemedim yan alt çaprazdaki komşum bile duymuş bizim oğlanın sesini

kizlar yurutec kesinlikle yasak mi?
Sanki onu alsam cok rahat edecekmisim gibi kendi kendine gider gelir kucakta gezdirmek cok zor oluyor tabi simdi degil 1-2 ay sonra
Yok yavrum ya ne yasağı hepimiz yürüteçte buyuduk neremizde eksiğimiz var çok koymazsın olur biter ben kızımı koymuştum çok uzun süreli tutmadan yemek yaparken falan iyi oluyo gozünün onunde oluyor oğlum full kucakta dört gözle yürüteçe binecek kadar olmasını bekliyorum en azından biraz iş yapabilirim o oyalanırken

Kehribar kolye alan var mı kızlar ben oğlanda kullanmıştım şimdi hatırladım hiç sıkıntısız dişi çıkmıştı acaba ondan mı kaynaklıydı
Canım ben aldım ama korkuma kullanamıyorum üstünü başını çekiştirip ağzına sokuyor kesin kolyeyi de oyle yapar allah korusun boğazına falan kaçar diye korkuyorum

Kehribar kolye alan var mı kızlar ben oğlanda kullanmıştım şimdi hatırladım hiç sıkıntısız dişi çıkmıştı acaba ondan mı kaynaklıydı
Birde yapısal bişey kızımın dişinin çıktığını tesadüfen görmüştük o kadar rahattı hiç sıkıntı çekmedik ama oğlum 1 aydır kok sokturuyor bize ama daha diş çıktığıda yok sabırım 6. Ayı bulacak çıkması

Başın sağolsun canımm
Evet şunun şurasında ne kaldı ki diye geçiyor günlerimiz
Sünnet olacaklar ya büyüdülerde Bizimkide 18 Mayısta

Son düzenleme:
Bunu sende bir kez daha duymustum yapmaya calısıyorum ama o bağırdıkca ağladıkca nasıl sakinleştireceğimi şaşırıyorum. Bide bizimki sakindi bir anda böyle olunca iyice şaşırıyorum ben. Aynen öyle uyusun sakinleşsinde az önce çarşafla sallayarak uyuttuk napıyım biz öyle bağırıp ağlasak boğazlarımız mahvolur ya
Ay direnmeler bi bitseydii onlar zaten mahvediyor cocukları. 5. Ay çicek gibi geçsin hepimiz içinn
Canım ben aldım ama korkuma kullanamıyorum üstünü başını çekiştirip ağzına sokuyor kesin kolyeyi de oyle yapar allah korusun boğazına falan kaçar diye korkuyorum
Ayak bileğine takıyorlarmıs canım ilk etapta
Başın sağolsun canımm
Evet şunun şurasında ne kaldı ki diye geçiyor günlerimiz
Sünnet olacaklar ya büyüdülerde Bizimkide 18 Mayısta

-Sunshine burun akıntısı öksürük şiddetlendi yarın doktora gideceğiz
Oy ya çok geçmiş olsun. Zaten ilaç kullanıyordunuz iyice ilerlemeden geçer inşallah

Ben de birkaç gündür hastayım çok öksürüyorum şimdi. Güneş de birkaç sefer öksürüyor ara ara. Oda nemlendirici aldım dün gece biraz daha rahat geçti. Gün içinde de yarım yamalak da olsa nebülizatör tutuyorum. Çok hastalıklı zamanlara denk geldik
Güneş öksürünce araştırdım mantıken de çok ağlamasına izin vermeyin boğazı tahriş olup daha çok öksürmesin filan yazıyordu internette.
Ben ayakta dolaşırken yanımda fön makinesi de çalıştırdım o dönem. Sakinleşince kapatıyordum makineyi. Çok zor çok. Ama hafifliyor zamanla şimdi nadiren çalıştırıyorum.
Bi de sallanır anakucağı var mı ben ardından ona koyuyordum. Yatağında uykuya dalamazken orada uyumaya devam edebiliyor genellikle.

@Loresima_89 bendd kolye baktım ama güvenemiyorum işe yarıyor mu ?
Kopmuyor kolay kolay ama o korku bende de var belki gözetiminde olduğu anlar kullanabilirsin

-Sunshine Ben bıçkın delikanlı gibi görüksün hevesime almıştım dişe iyi gelip gelmediğine bakmadan ama hiç sorun yaşamamıştık belki işe yaramış olabilir instadan bi sayfaydı en başta çıkandı heralde

Sanki onu alsam cok rahat edecekmisim gibi kendi kendine gider gelir kucakta gezdirmek cok zor oluyor tabi simdi degil 1-2 ay sonra

Yürüteç kullanmıştım zararı olduğunu sanmasam da yürüteçle yürüme arasında çok az bi zaman var o sebeple gereksiz gelmişti

hope2022 Astronota koymayı denedin mi ben ona koyup yatakta sunshine ın dediği gibi yaylanıyorum arabada gidiyoruz sanıyo onda hareket edemediğinden mi güvende mi hissediyo bilmem dalıyo bazen soğuk,soğuk odalara öylece bırakıyorum uyusun yeter ki diye allahım ne hallere düştük yalnız bi hafta bulduğum şey ikinci hafta işe yaramıyo battaniyede de salladık bi ara da sadece kucağımda uyuyodu

allahım ne hallere düştük yalnız bi hafta bulduğum şey ikinci hafta işe yaramıyo
Altına imzamı atarım kafamda çevremde kimsenin görmediği bir huni taşıyorum. Hele sabah 5 seansında Allah ne verdiyse tüm gücümle tek başıma savaşıyorum gibi hissediyorum çoğu zaman

hope2022 benim oğlumda cumartesi günü sünnet olacak inşallah çok tedirginim
Kızlar sünnetten gözünüz korkmasın biz 3. Ayımız dolar dolmaz olduk. İyiki de yaptırmışım çok şükür sıkıntısız atlattık. İnanın aşılar sünnetten daha çok etkiledi Asafı. İlk gün biraz ağladı calpol verdim ikinci gün bişeyi kalmamıştı zaten. Bizde klasik sünnet yaptırdık dikişli. 15 güne de dikişleri kayboldu zaten. Örnek olsun içiniz rahat etsin diye yazayım dedim. Gelmiş geçmiş olsun şimdiden. Rabbim daha nice güzel günlerini göstersin yavrularımızın

Camın dibinde dışarıyı seyrettiyoruz biraz öyle sakinlesin biraz başka oda soğuk odaya bende götürüyorum ara ara battaniyesiyle napıyım diyorum ortam değişsin diye. Bakalım bulcaz bir yöntem. Bide evde değilim ben akşam biberonumuz kırıldı e bebek vs gidemedik arabada yok aksilik babamda işteydi gelemedi dedim 1 gece idare edelim diye marketten wee baby aldık tutmuyor resmen biberonu ağzına geldiği an ucu çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor. Yarın sabah 10 da avmler açıldı mı ilk işim e bebek mağazına gitmek olacak akşamdan beridir doğru düzgün mama içiyor 30-40 cc bi biberonu tutamadığı için ağznın kenarından akıp gidiyor. Gece öğününü o uyanmadan uyku sersemi içirmeye calıscam bakalım insallah işe yarar.

Birde kızlar biberonda hani plastik için erken mi ya? Zaten büyük boya geçeli cok olduda. Hani kırılma vs olayları için. Ya chicco ya philips avent alırım zaten. Napıyım sizce erken mi plastikler için yoksa cam mı alıyım
Amiin insallah Bizim cumartesi sünnet 17snde de bexsora aşımız var doktora dedim hiç bir sorun olmaz zaten 3 günde bir şeyi kalmıyor aynı senin dediğin gibi söyledi emin ol aşı daha cok etkileyecektir dedi. İnsallah sıkıntısız atlarız Rabbim her daim iyi günleri yasatsın iyi günlerini göstersin evlatlarımızınn ömürleri boyunca sıkıntı çekmesinler

Sleepy bionatural 4 sızdırdı bizde de. Bugün goon deniyorum off onun yüzünden mi bilmiyorum ama pişik oldu kızım yarın da deneyeceğim yoksa yine prima. Ocağıma incir ağacı vallahi. Bebiş için değer ama insan o paraya ne oyuncaklar alır

ben Lina yla bas edemiyorum. hep oturmak istiyor. buyun artik babybjorn u en yatik hale getirip koydum, oyuncaklarina tutunmus kendini yukari cekiyor
Mutfakta fln calisirken mama sandalyesine oturtuyorum ben valla. yoksa durmuyor
canim erkek bebeklerde testileri vucut icine kaydiriyormus. vucut ici isisi da testislerden daha sicak oldugundan spermler oluyormus. bir cok vaka varmis bu yuzden cocuk sahibi olamayan .

Kiz bebekler icin boyle bir tehlike yok tabi.
ben basindan beri plastik kullaniyorum canim. Cam iki tane var ama tasimasi fln da cok zor diye geri kalanini plastik almistim

Demekki cocuk kendini hazır hissediyor ne biliyim by kadar ısrarcı olduklarına göre

Bakıyım bende plastik aynen bizimki 120 lik kücük boy vardı işte onu kendisi tutmaya baslamıstı simdi büyüyünce biberon boyu kaldıramıyor plastikte yeniden tutmaya baslar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…