2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bizimkinin zaten bi haftadır burnu baya tıkalıydı serum ile açıyordum. Sonra bi gün sabah aşırı ağladı ama hiç öyle ağlamaz inleyerek ağladı, calpol verince sakinliyordu ama sonra yine başlıyordu inleyerek ağlamaya dedim ki bu çocuğun kesin bir yeri ağrıyor. Akşamına da ateş çıktı aslında 37,8i geçmedi ama ertesi gün götürdüm doktora bir kulağı baya iltihap olmuş yavrum ondan duramıyormuş meğer
Kendini suçlama durumu bende de hep oluyor ama ne yapalım biz de insanız mükemmel olamayız ki çocuklar da hasta ola ola büyüyecekler

Bizimkide tembel yaa hiç niyeti yok öyle şeylere
Bende seni merak ediyordum göremeyince dedim Mehmet paşanın 4. Ayı gümbür gümbür geçiyor diye bizde size benzeriz gece uykusu sıkıntı, gündüzlerimiz bol ağlamalı bol bağırmalıı. Kusmamız 2 haftadır azalmıstı bu aralar ek gıda veremiyorum bi vefat olayımız oldu oraya gidip geliyoruz derken üzerine duramadım. Cumartesi nasipse sünnetimiz olacak. 5. Aya az kaldı şu 4 ay sancılı geçti valla biraz ferahlamak istiyorum

sünneti özelde mi yaptırıyorsunuz canım devlette mi hangi hastanede bilgi verir misin

Anneler oğlum böyle kustu öğüre öğüre çok korktum benzer durumu yaşayan var mı bu ne babamız nöbette hastaneye gidemedik yarın sabah gideceğiz

Eklentiler

• F9C148B9-4AC2-4ED4-AE8D-D3AE2AF3CEFF.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 68
Aynen benim de aklimi annem celiyor zaten cok rahat edersin diye. Muhtemelen ben almasam da alacak. Kisa surede bir sey olmaz diye dusunuyorum kaliteli bir yurutec olursa yani belini sirtini falan guzel desteklerse.
Destekli marka model biliyor musun peki? Doğru diyorsun ben hiç bu açıdan düşünmemiştim dümdüz yürüteç gözüyle bakıyorum. Müdehale edeyim de benim önerdiğimi alsınlar
Ateşe Başka şeyler de eşlik ediyorsa hasta olabilir belki. Ateş kaç çıkıyor ?
Tabi ki çekeceğimiz var normal pammık gibi bebekler olmasını beklemiyorduk azman olacaklar şu muhteşem uyuyor dediğin şey var ya harika harika merakla bekliyorum inşallah öyle olur ishalimize de iyi gelecek inşallah inanıyorum
Kehribar kolye alan var mı kızlar ben oğlanda kullanmıştım şimdi hatırladım hiç sıkıntısız dişi çıkmıştı acaba ondan mı kaynaklıydı
Bu gerçekse gerçek taştan satıcısı varsa ben öneri alabilirim ya
Pek inanmıyordum bir de sahtesini satma mevzusu var galiba.

Anneler oğlum böyle kustu öğüre öğüre çok korktum benzer durumu yaşayan var mı bu ne babamız nöbette hastaneye gidemedik yarın sabah gideceğiz

Alerjimiz yoktu ve ek gıdaya daha geçmedik bugün uyuyordu ağlayarak uyandı öğüre öğüre böyle kustu yavrum
Canım elimi ağzına sokuyor mu ? Tırnağı uzun olup da ağzının içini kesmiş olabilir mi? Öksürüğü vs var mı belki boğazı tahriş olmuştur. İnşallah bir şey çıkmaz endişelendim ya

Tırnaklarımız hep kısa caniçim bide elinin içini emiyor hep parklarını sokmuyor ağızına Öksürüğü yok ama hırıltısı var böyle uslu insan gibi hırıl hırıl uyurken falan horluyor gibi bir rahatsızlığı var ama çözemedim ne

Kizlar nasilsiniz? biz sleepy 4 numara kullaniyoruz. Bazi geceler yanlardan sizdirdigi oluyor. Daha onceden 3 kullanirken de oluyordu. Bez kuculdu diye dusunmustum. Ama 4 un kulot kismi rahat rahat oluyor. cirtlari da kavusuyor hala sizdirmasi garip geliyor. Sizlerde bu durumu yasayan var mi? Bana icerigi dokusu pamuksu geldigi icin sleepy i tercih etmistim. Diger bezlerde de ayni sorun oluyor mu

Bir de gelecek hafta yurtdisina gidicez. Orda da hipp organic combiotic yokmus. 1,5 ay kalacagiz. Mama degistirmek dogru degil diyorlar. Sizce ne yapabilirim? bebisle daha once ucak yolculugu yapan kizlar tavsiyeleriniz var mi?

Her seyi arastirmak gerekiyor ne yazik ki hicbir seyi oyle dumduz alamiyoruz yildim artik bir seyleri karsilastirmaktan. Ki zaten arastirip yorumlara bakip emzik aldim bes tane kizim gitti en dandik ve oylesine aldigim emzigi tuttu cok bi anlami da yok yani
Prego iyi diye duymustum digerlerinden farki ne bilmiyorum pek arastirmadim ama oturdugu sirt dayama kismi falan dolu dolu.
Doktora soracagim kontrole gidince muhtemelen alma diyecektir ama yesil isik yakarsa o zaman arastirip alirim

Canim sizdirma dedigin cisi sizdirmasiysa ben premium care kullaniyorum hic oyle bir sorun yasamadik sadece numarasi kuculdugunde kakasi belinden cikmaya basliyor buyugune geciyoruz.
Ama sleepy ile ilgili o sizdirma problemini baskalarindan da duydum. Goon kullananlar genelde memnun. Ben de degistirmeyi dusunuyorum sleepy aklimdaydi ama sizdirmadan cok bahsedildigi icin goon denemeyi dusunuyorum

Bu arada ben gecen gun kundagi nasil birakicaz diye yazmistim. Bizimki kendi kendine acmaya basladi kundagi. Gece uyandirmiyor artik kendini ama uykuya gecerken sariyorum rutinimiz o oldu bizim.
Simdi sorun su ki donmeye basladiginda kundak veya battaniye yuzune gelirse tehlike yaratir mi nefes alip verme acisindan?

sünneti özelde mi yaptırıyorsunuz canım devlette mi hangi hastanede bilgi verir misin
Ankarada yasıyorum ben etlikte deva tıp merkezi var oraya yaptırcaz. Devlet 6 yas sonrasına yapıyor: ben klasik sünnet tercih ettim bu klipslilerden değil bakalım insallah sıkıntısız atlatırız
hope2022 benim oğlumda cumartesi günü sünnet olacak inşallah çok tedirginim
Ay bende cok tedirginim annemde olamayacak yanımda aşılardan sonra ilk ona geliyorum 2-3 gün kalıyorum için rahat oluyor. Yada böyle huysuz oldugunda vs bu sünnette yanına da gidemiycem bakalım napcam ya canı acırsa geç iyilişirrse tedirginliğinin yanında bide bu var. Bir yanda da kücükken olsun bitsin istiyorum hiç bir şey anlamadan
Ben doğdu doğalı sleepy kullanıyorum hiç yaşamadım ya sızdırma olayı. Sadece arada fazla kaka yaparsa o sızıyor oda hani oturur pozisyona getirirsem filan
Bir de gelecek hafta yurtdisina gidicez. Orda da hipp organic combiotic yokmus. 1,5 ay kalacagiz. Mama degistirmek dogru degil diyorlar. Sizce ne yapabilirim? bebisle daha once ucak yolculugu yapan kizlar tavsiyeleriniz var mi?
Bence daha kücükler ona alıstıysa depola. Diğer türlü aldıgın mama belki iyi gelmez orda gaz sıkıntısıdır vs uğrasma bide

Bilemedim yarın bir şey çıkmaz inşallah haber ver muhakkak
Premiumcare de sadece ishal kaynaklı sert zeminde yapınca taşma yaşıyoruz.
Gece 12 saat ellemiyorum bazen çiş sızması yine de yaşamıyoruz. Zaten iç yüzeyi kuru oluyor. Başka bez denemedim
Ben de dandik emzik tutuyorlar diyince ilk iş almıştım benimki de tutmadı
Gelişmelerden haberdar et beni de
Ben de bıktım yıldım araştırmaktan

Ben cocugu doğdu doğalı sıkı şeyler giydirip yatırmadım coraplarını vs cıkardım da yatırdım evler hep sıcak oluyor cünkü. Hani battaniyeyle yatmasın diye gecenlerde tulum denedim cıldırdı resmen onu cıkarana kadar mecbur battaniyeyle yatıyorum. Uyanmaya yakın iki ayağını pıt diye kaldırıp açıyor üstünü. Gecede zaten ya eşim ya ben ara ara uyanıyoruz hani hepimiz öyleyizdir deliksiz uykulara hasretiiz ondan acıldıysa kapatıyoruz. Bilmiyorum tehlikeli bir durum olmaz insallah Bide artık çok tepki veriyorlar en ufak şeye çığlık atma ağlama böyle yüz üstü tuttugumda yoruluyor kafasını gömüyor ya geri hemen nefes alamadıgında yana atıyor. Tabi böyle diye tedbiri elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…