2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktor bana 400 gr en az bekleriz bu ay için dedi. Şimdi dediğim diş belirtileri varsa beslenmenin geriye atması doğal. Emin ol seni emdiği 2-3 dakikada bile belki biberonla verdiğinden daha cok içiyordur. Emmeleri yani memeden sütü çekme miktarları artmıstır cünkü

Ben uyuyunca korkudan hapsiramiyorum bile bu neyin cesareti

Ben artık not almaya başladım içtiklerini. Misal bugün kızım sabahtan beri 320 CC anne sütü içti sadece. Takmamaya çalışıyorum napiyim. Zorla da iciremiyoruz ki. Acıkınca içer. Çok uzun zamandır böyleyiz.

Dönemsel bir durum bence. Gerçekten yeni bir şeyler öğrendiklerinde beslenmeleri geriye atıyor

Zaten açar açmaz pişman oldum mamayı aldığıma. Uyandığında da emzirdim şimdide emziriyorum vermicem ya eğer bulursam mama veren bi anne ona veririm 1 ay raf ömrü var bakalım. İnşallah dediğin gibidir çocuk çok aç kalsa asla durmaz açlıktan ağlar baya sonuçta
Canım nerden biliyosun cc miktarını sağıp mı veriyorsun sen. İşte ben görmüyorum ya içim kaldı ama vermicem mamayı kalsın banane. Kızımı doya doya emzirmek istiyorum

Yanlıs hatırlamıyorsam sen oğlunda bu alerjiden dolayı mama verdin sanırım. Mama markaları söylüyordun ya 2 cocuğun var daha deneyimlisin mamaya düşme gerçekten. 3-4 gün versen simdi rahat uyuyacak mama bebeklere bir ağırlık veriyorda rahat uyutuyor ya 3-4 günde gözle görülür kilo aldıracak sende bunu düşünüp sütünde azalma olacak. 4,5 aylık olduk emen bir bebeğin var çok şükür. Bide alerjiyle uğrastın kendin aç kaldın. Bulaşma mamaya bol bol emziir o alıyordur alacağını. Aç kalsa emin ol ağlamaktan durduramazsın

Benim minik danacık günlük halen 750 cc yiyor artı ekgıda ama diş çıkarmada ne olur bilmiyorum ama arkadaşın bebeği bizden 1 hafta önde doktor günlük 500 de olsa içirmeye çalış demiş oda birden mamayı kesti kızlar geceleri kocam çok horluyor o bitiyor kız emzik istiyor dün gece sanırım 22 kere kalktım ortalama napcam ben ya delirmek üzereyim

Kuzum oğlumda evet alerji ile çok uğraştım ama o kendi bıraktı aşırı bir meme reddi yaşadık ve onu atlatamadık ama doğru söylüyorsun o kadar aç kaldım o kadar diyet yaptım kesinlikle devam edeceğim ya bir anlık rehavete kapılıp aldım mamayı ama vermiyorum zaten
Kesinlikle odaları ayırın eşinle ben öyle yaptım benimkide çok fena horluyor hatta iki gecedir yatak odasından salonu arıyorum horluyorsun pozisyon değiştir diye

Ben gece uyandırıyorum eşimii en son kalk diye bide ne oldu diye kalkması yok mu oğlu bir yanda kendisi diğer yanımda uykular haram oldu diye bi şarkı varya o şekilde geziyorum

Kızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var

Yok daha yapmam bütün gün sersem gibiydim, eşimin dediği gibi b.kuyla uyusun aman elleme

Dyson v8 var bende. Özellikle koltuk, yatak süpürme başlığından çok memnunum. Diğer v15’e falan göre fiyatı daha iyi. 2 tane v8 var, bu başlık birinde var.

Canımm tabii dyson dicem ama aynen geci pahalı ama gerçekten çok iyi. Ama bir arkadaş tavsiye etti aşırı memnunmuş arnica tesla diye :)

Canım doktor bu ayki kontrolünde ilk söylediği şey 2 saatte 5 dakika ancak emer, meme reddi falan zannetme dedi. Gerçekten 2 dakika emiyor, sağa sola bakınıyor. Bir de artık dışarı doğru tutup taşı kucağında dedi. Merak etme yani bu ayın sıkıntısıymış bu

Maalesef sağıp veriyorum. Eğer bebeğin emiyorsa canım boşver dediğin gibi doya doya emzir

Dyson v8 var bende. Özellikle koltuk, yatak süpürme başlığından çok memnunum. Diğer v15’e falan göre fiyatı daha iyi. 2 tane v8 var, bu başlık birinde var.

Canımm tabii dyson dicem ama aynen geci pahalı ama gerçekten çok iyi. Ama bir arkadaş tavsiye etti aşırı memnunmuş arnica tesla diye :)

V15 modeline hevesi bırakıp yada v8-v10 da bakılabiliir tabi. Parasına puluna bakmadan taksite girip alsam mı diyorum bir yandan. Bir yandan alternatifi varsa ona mı yönelsem. Ama lazım sanırım artık bizim evlere çock olunca hızlı hareket etmek lazımmış ya ne pratikse onu almak hayatımızı kolaylaştıracak. Bosh markasına da iyi diyorlar ama oda 8-9 bin bandındaydı sanırım

Bi fotoğraf atmıstın ya damağı kabarık duruyordu hala öyle mii. Çıkana kadar ara ara sönüp kabarıyormus ya
Evet Şuan damakların yarısı öyle. İçleri de şişiyor diş oluşuyor sanki. Bakalım önce hangisi patlayacak güneş çıldırıyor kaşımak için
Alıcam alıcam hemen onlinedan sipariş vereceğim yazık kızıma
Bence emzirmeye devam et. Bak bizim o kadar sıkıntıya rağmen ki aç uyuduğunu bildiğim çok zaman oldu. Emmedi emmek istemedi ona rağmen 500 gr aldı hep.
Eğer eskaza alerji mamasını içseydi muhtemelen sütüm azalacaktı zamanla ne kadar yorsa da saat başı kalkıyor emiyor gece ama sütün devamlılığını sağlayan şey de bu emmeler
Ben robot süpürge kullanıyorum. Bir de kırmızı fantom dik süpürgeler var ya çok dha ucuz. Ondan almıştım kıyı köşe işimi görüyor. Robot süpürge de özellikle halıları muhteşem süpürüyor.
Ben robot süpürgeye girmeni öneririm. Bi tane de fantom al geç mis gibi her sabah kalkıyoruz çocuğu yanıma alıyorum tüm ev robotu çalıştırıyorum o süpürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…