Babası da öyle diyor
Gündüz uykularına daha rahat geçiyor cünkğ
Bi de ishal olduğu için her gaz çıkarmada
da kaçırıyor zaten. Bez kirli oluyor. Geceleri ellemiyorum ama
İlk çıngırağımızı vura vura kırdı geçenlerde
yenilerini aldım kır kızım diyorum
Ocean microfer canım
Hemşire saçmalamış 4+ doğsa belki olabilir de yine zor bi hedef koymuş arkadaş
Güneş 6.5 kilo
Kuzum oyuncaklarla genelde ben de onla oynarsam oynuyor.oyun halısına da keyfi yerindeyse duruyor.
Dansçı beatbo aldım çok sevdi karnında renkler dönüp duruyor onu da seyrediyor ama ben de destek oluyorum bazen yanında. Yeni yöntem şu . Sallanır anakucağının oturağı çıkıyor. Masaya yere koyuyorum iş yaparken. Önüne oyun halısının halkasını getiriyorum . Arkaya da çocuk şarkısı. Kendine bakıyor, oyuncaklara asılıyor kalkmaya çalışıyor ağzına sokuyor onları filan. Şimdilerde çekiştirirken çıkarmaya başladı onları. Önüne hışırtılı kitap, çıngırak ve zeka kartları koydum tutup tutup fırlatıyor ben veriyorum.
Ama haricinde el sürekli ağzında boğazına parmak atıp kendini kusturmaya başladı zaten. Dişlerden dolayı çok huysuzlanıyor bi anda değişiyor tavırları bu aralar.
Bazen ne yaparsam yapayım durmuyor
Şu sizin balonlar helyumlu mu
Sorma biz de öyle
bir de eşim yarın şehir dışına çıkıyor. Dışarıda çalışacak hafta sonları dönecek. Benim için çok zorlu bir döneme giriyorum. Uyku eğitimi üzerine düşmek istiyorum fırsata çevirmem lazım durumu. Ama hiçbir bilgim yok
Ben de zayıf olsun istiyorum sadece anne sütü aldığı için şimdilerde azcık toparlak olsa yine de fena olmaz diyordum da
Kilolar iyi iyi 4. Ay için alt sınır 550 gr demişti doktor zaten.
Senin bebe de bizimki gibi sürekli hareket halinde olabilir belki ondan da durmaz