Gece 9 saat kadar ellemediğim bez dolu oluyor sadece o da 150 gr ancak geliyor
5 bez değişiyorum ama hiçbir Zaman tam dolu değil. Genelde
Bezler Aynılar kuzucum. Sen Şuan aktif olarak diyet yapıyor muydun?
Maşallah kilosu çok güzel. Gerçi doğum kiloları da epey farklıydı sanırım. Ama yine de güneşin aslında su an 7 kiloyu görmüş olması lazımdı.
Bu hareket konusu beni de düşündürüyor cünkğ güneş sürekli yani abartmıyorum sürekli kol bacak sallıyor. Oyalamak iyice zorlaştı kucağa alınca bile bi sağa dönüyo bi arkaya atıyo kendini sürekli bi hareket var. Çok enerji harcıyor ya belki biraz daha sakin olsa azcık daha kilo alabilirdi.
Beni de karşısında maymun ediyo durmadığı için. Sürekli şarkı söylüyorum dans ediyorum kucakta değilse
sol bileğim de kötüleşti iyice.
Ağlama duvarına çevirdim hemen ya
Allah bizi birbirimizden ayırmasın gücüne gider diye korkuyorum bugünlerimize çok şükür
Ne söylenir ki. Yazdım yazdım sildim. Hiçbir kelime ifade edemiyor içimdekileri. Yazacağım her şey eksik kalır..
Doğru söylüyorsun kuzum nerede ne zaman gelir belli olmaz, Allah esirgesin.
Bende de durum aynı ya. Süt bol değil bazen boş poşet gibi meme gerçekten
Fışkırma sorunu devam ediyor. Terbiye filan olmadı ancak süt azaldı eskiye göre gibi
Adaçayı kısmına ben de hiç girmem riske atamam
Maşallah Nil besleniyo o zaman bizde dolu bez yok öyle. Sayısı da daha az
4 buçukta bez değiştirdim 7 buçukta açtım bir daha. çiş sadece 40 gr geldi:) 3 saat geçmiş. Neyse sıkıyorum dişimi ek gıdaya az kaldı.
Saat başı uyanıyoruz biz geceleri. Birazı diş sıkıntısı birazı da tam doymadığından diye tahmin ediyorum.
Emzirme kısmında gündüzleri maksimum 1 saat memeden uzak duruyor. Aralığı açmaya çalışıyorum ama olmuyor. Zaten genelde emerek uyuyor. Mama zaten almıyor canım bizimki.
Gündüz uykularınız olmaması ilginç ya nasıl duruyor o kadar uyanık? Huzursuzlanmıyor mu canım?