- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 33
Ben de özel doktora değil de devletteki doktoruna götürmeye çalışıyorum her ay içim rahat etsin diye çükü sağlık ocağındaki ebemiz biraz rahat bir kadın güvenemiyorum.canım ben ayrıyetten çocuk doktoruna gitmiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. 4. aya giricez bu hafta... sağlık ocağı ile yürütüyorum şuanlık ama ne yaparım bilmiyorum. Gerektiğinde doktora götürüyorum. Ben tadımlığa başlamadım daha.. d ilacını verirken kaşığı görüp açıyor ama yemek yerken bazen ağzına götürür gibi yapıyorum tepki vermiyor... :) daha tadımlığa hazır değil benimki bence :)
Asafa ıhlamur veriyorum su veriyorum kaşığını tanıyor artık daha karşıdan açıyor ağzını Biz yemek yerken falan ağzını şapırdatıyor yalanıyor falan :) çok da heveslendim bilmiyorum bakalım haşlama aparatı vs alıcam o zamana kadar da beş aylık oluruz herhalde. Ufaktan başlamak istiyorum bebeğin durumuna göre de hareket ederim diye düşünüyorum bakalım.
Kıyamam kuzuya alerjik olunca da insan korkar zaten yaa. Biraz daha araştırma yapacağım bakalım ben de. Henüz tam karar vermiş değilim.Dün kontrolümüz vardı doktor ısrarla ek gıda için 6 ayını doldurunca başlayacağız dedi. Tadım yaptırmadım
Zaten isteksiz
Kaşığa çatala bakmaya başladı şükürler olsun sonunda ama.. alerjik sorunlar tam gaz devam biraz o yüzden de bekliyoruz biz