2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hanımlar selam. Az önce 4.ay aşımızı olduk. Asmden verilen kan ilacını almadım. D vitamini gibi bunu da ocean aldım ama eczacının dediği ölçek kafama yatmadı ya. Ocean microfer kullanan var mı. Varsa ne kadar veriyorsunuz.
Günde 1 ml normalde canım
Sabah akşam 1 er ölçek yani içindeki damlalık 0.5 ml alıyor

Doktor bize 2. Ayda başlanmadı diye günde 2 ml dedi

Hanımlar selam. Az önce 4.ay aşımızı olduk. Asmden verilen kan ilacını almadım. D vitamini gibi bunu da ocean aldım ama eczacının dediği ölçek kafama yatmadı ya. Ocean microfer kullanan var mı. Varsa ne kadar veriyorsun
Bizim doktorumuz kilosuna göre demişti
5 kilo iken 5 damla mesela
5700 gr iken de 6 damla demişti

Günde 1 ml normalde canım
Sabah akşam 1 er ölçek yani içindeki damlalık 0.5 ml alıyor

Doktor bize 2. Ayda başlanmadı diye günde 2 ml dedi
Bize de 1 ml dedi. Tatlı kaşığının 5te 1i olarak tarif etti ama içinden damlalık çıktı zaten. İşaretli yere kadar iki defa vereceğim o zaman dimi.

Bizim doktorumuz kilosuna göre demişti
5 kilo iken 5 damla mesela
5700 gr iken de 6 damla demişti
Sizinki de mi aynı marka canim. 1 ml dediler çünkü bize.

16763004863301078580009529785183.jpg

Bize de 1 ml dedi. Tatlı kaşığının 5te 1i olarak tarif etti ama içinden damlalık çıktı zaten. İşaretli yere kadar iki defa vereceğim o zaman dimi.

Evet bana öyle dedi doktorumuz
Tabi güneşe asla yeterince veremiyorum 🫠 sağolsun tam bir beslenme redci

Hanımlar selam. Az önce 4.ay aşımızı olduk. Asmden verilen kan ilacını almadım. D vitamini gibi bunu da ocean aldım ama eczacının dediği ölçek kafama yatmadı ya. Ocean microfer kullanan var mı. Varsa ne kadar veriyorsunuz.
Durumunuz nasıl ateşi vs çıkmaya başladı mıı. Biz de yarın sabah vurulcaz aşımızı. Bakalıım inşallah sıkıntısız atlatırız. Bende o markanın almayı düşünüyorum gene yarın bi doktorla konusup öyle alcam bakalım. Tam bilgi öğrenince yazarım sende öğrendiysen bilgi verebilirsiin

Aynı marka evwt ama biz bayağı az veriyoruz şaşırdım şimdi
Haftaya kontrol var bi sorarım olmadı

Bizim kız dönmeden yürücek kızlar halen dönmüyor şaka gibi😂 oturuyor ama dönmüyor😂 kızlar siz hamilelikte kullandığınız vitaminleri kullanıyor musunuz? Benim tırnaklar çatır çatır kırılıyor

Durumunuz nasıl ateşi vs çıkmaya başladı mıı. Biz de yarın sabah vurulcaz aşımızı. Bakalıım inşallah sıkıntısız atlatırız. Bende o markanın almayı düşünüyorum gene yarın bi doktorla konusup öyle alcam bakalım. Tam bilgi öğrenince yazarım sende öğrendiysen bilgi verebilirsiin
Biz 7 damla kullanıyoruz cnm 6700 mesela 7 veriyorsun 7700 filansa 8 damla bende ocean kullanıyorum

Şimdilik iyiyiz fakat bizim 2.ay aşısında ateş üçüncü gün sabah başlayıp ertesi sabaha kadar sürmüştü. O güne kadar ilaç vermemiştim. Şimdi ne olursa olsun 6saatte 1 vericem.
Bizim doktor Hatay'a gitmiş ailesi oradaymış😔
Dönünce asistani bilgi verecek öyle gideceğiz canım. Sen yarın haberdar edersin.

Aynı marka evwt ama biz bayağı az veriyoruz şaşırdım şimdi
Haftaya kontrol var bi sorarım olmadı
Damla hesabı daha çok olur diye düşünmüştüm. Ben daha başlamadım. Aşı etkisi bir geçsin öyle veririm.

Biz 7 damla kullanıyoruz cnm 6700 mesela 7 veriyorsun 7700 filansa 8 damla bende ocean kullanıyorum
Evet kimi doktor öyle yonlendirmis. Bende soracağım gittiğimizde.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de Ekim ayında doğum yapmış bir anneyim 🥰
Hepimiz güle güle büyütelim yavrularımızı inşallah daha güzel yaşanılabilir bir dünyada 🙏
Şuan oğlum 3 ay 22 günlük ☺️
Sizlere danışmak istediğim bi konu var , bugün 4. Ay kontrolüne 1 hafta erken gittik göz akıntımızdan dolayı her zamanki gibi ölçümleri yapıldı kilo 600 gram almışız ama boy olarak hiç artmamışız biraz üzüldüm açıkçası ve endişelendim doktor bir sonraki aya göre bakalım duruma dedi tabiki her çocuğun gelişimi kendine has kıyaslamak için değil ama geri mi kalıyoruz acaba 1 ayda hiç boy atmaması telaşlandırdı beni böyle bi durum yaşayan var mı ve sizlerin 4. Ayda yavrularınızın boy kilosu kaçtı acaba ?

Bizim kız dönmeden yürücek kızlar halen dönmüyor şaka gibi😂 oturuyor ama dönmüyor😂 kızlar siz hamilelikte kullandığınız vitaminleri kullanıyor musunuz? Benim tırnaklar çatır çatır kırılıyor
Benimkide de gram dönme emaresi yok yaa. Biz mi aceleceyiz anlamıyorum ki. Oyuncaklarda ilgisini çekmiyor sadece kafasını döndürüp seyrediyor
Teşekkür ederiim eczanelerde de kolay kolay bulunmuyor dediler ben daha almadım yarın bulurum hemen insallah

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de Ekim ayında doğum yapmış bir anneyim 🥰
Hepimiz güle güle büyütelim yavrularımızı inşallah daha güzel yaşanılabilir bir dünyada 🙏
Sizlere danışmak istediğim bi konu var , bugün 4. Ay kontrolüne 1 hafta erken gittik göz akıntımızdan dolayı her zamanki gibi ölçümleri yapıldı kilo 600 gram almışız ama boy olarak hiç artmamışız biraz üzüldüm açıkçası ve endişelendim doktor bir sonraki aya göre bakalım duruma dedi tabiki her çocuğun gelişimi kendine has kıyaslamak için değil ama geri mi kalıyoruz acaba 1 ayda hiç boy atmaması telaşlandırdı beni böyle bi durum yaşayan var mı ve sizlerin 4. Ayda yavrularınızın boy kilosu kaçtı acaba ?

Hayırlı olsuun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin 🙏🏻 Doktor sorun görmediyse telaşlanma bence. Biz her şeye pimpirikliyiz sakin kalamıyoruz sanırım hepimizin sorunu bu sanırım

N notdefteri2
Ben 30 ocakta sana dediğim nestle optifibreye başladım (mamasina az bisey koydum)
8 şubatta tam fitil koyacakken kendiliğinden yapti 🙃
Sonra 12 şubatta yaptı 🙃
Bakalım 3.yu ne zaman yapacak

hope2022 hope2022 benimkide yeni yeni başladı gibi dönmeye
Bugün farkettik ki elimizden destek alıp dönebildi

Merhabalar, hoşgeldin.
Benim kızım bugün tam 4 aylık. 49 cm doğdu şuan 63 cm. Bu ay 1cm geçen ay 2cm uzadı. Normal değerler içinde olduğu sürece sorun görmüyorlar. Kilo almış. Önümüzdeki ay da kilodan çok boya gidebilir. Ataklar sadece mental değil fiziksel de oluyor. Merak etmeyin. Doktorunuza güvenin.

N notdefteri2
Ben 30 ocakta sana dediğim nestle optifibreye başladım (mamasina az bisey koydum)
Sonra 12 şubatta yaptı 🙃

Aramızda 18 gün varmış bu cocuklar için 1 hafta bile cok fark ediyor. Bakalıım ne zaman dönecek heycanla bekliyorum

Alerjik bebeğine Golden Goat kullanan var mı.
Çarşamba günü işe başlıyorum ve kızım 20 saat falan memede olduğu için 5cc süt çıkıyor. İlk gün bırakacağım mama yada süt yok şuan.

Evet biz anneler herseye pimpirkleniyoruz ama ne yapalım elimizde değil 🙈
Aslında evet bu ay kilo olur bir sonraki ay boy olur ama birden 2 ay aynı rakamı görünce 1 cm bile görmeyince şok oldum inanın ki 🥹

N notdefteri2
Sonra 12 şubatta yaptı 🙃

Çok sevindim canım 😍 Ben de fitili çok sık atmaya başladım, bir gün ben atıyorum, 2 gün sonra kendisi yapıyor. 2 kez oldu tabi. Bundan sonra yine uzun süre yapmazsa aklımda onu kullanacağım. İnşallah şifa olmaya devam eder senin bebeğine 🙏☺️

X