- 27 Nisan 2022
- 605
- 1.013
Ay çok teşekkür ederim. Görüşme başvurusu evet e devletten yapılıyor onu biliyodum ama yaş vs bi bilgim yoktu çok sağol. Bildiğim kadarıyla şuanki durum ailesi bulunana kadar koruyucu ailelik oluyor. Hatta akşam alışınca nasıl ayrılırım diye bile düşündüm salim kafayla güzel düşünülmesi gereken bir durum kesinlikle. Evlatlarıma sağladığım şartları sağlayabilmeliyim ona da. Kızım şuan küçük yanımdaki beşikte yatıyor sonrasında da park yatak gibi bişeyle yine odamda tutucam. Kızımın odasında o kalabilir mesela ama sonrasında kesinlikle daha büyük eve geçmem gerekir bunları eşimle netleştirmem gerek mutlaka o yavruyu da kör gözle alamam rahat ettirmek gerek.
Canim merhaba, suan icin depremzede cocuklarin degil oncesinde de orada yurtlarda ve sevgi evlerinde kalan cocuklarin koruyucu aileye verilme durumlari var diye biliyorum. Depremzede olanlar devlet korumasinda kalmaya devam edecek yani.
Tabi detayli arastirmak lazim yanlis biliyor da olabilirim.
Ama tabi zaten yurtlarda kalan cocuklarin hepsinin depremden farkli travmalari var onlara da yuva olmak isteyebilirsin belki cok yuce gonullu birisin belli ki. Cok guzel dusunmussun.
Normalde de basvururken yas ve cinsiyet secebiliyorsun.