insallah bulunur. twitter da da gordumArkadaşlar...
Allah yardımcınız olsun canım benim çocukların için atlatacaksın Allahın izniyle. Yasamadıgımız halde yüreğimiz yanıyor sizleri düşünemiyorumKızlar hepimize çok geçmiş olsun ben depremi Adana'da yaşadım çok çok kötüydü öleceğiz dedim bebeğimi kucağıma sardım esimede oğlumun yanına koş dedim öleceğiz madem böyle ölelim dedim gözlerimi kapattım sardım sardım yavrumu bana olan olsun ona zarar gelmesin diye. Çok şükür iyiyiz ama bitmedi hiç bitmedi inanın buraya yazarken bile ağlıyorum... Bitti dedim TV açtık hemen ne olmuş bakalım diye tekrar başladı Allah'ım bu kez yıkılıyor dedim eşim ben oğlum kızım kucağımda dördümüz birbirimize sarıldık. Gözlerimizi kapattık ölümü bekledik. Çok şükürbirşey olmadı sonrası zaten işte evden attık kendimizi hemen 2-3 gün arabalarda uyuduk. Sonra ailemin yanına Antalya'ya geldik bab geldi aldı bizi ama eşim kaldı maalesef çalışıyor havalimanında gece arabada uyuyor biz burda o psikolojiyle sürekli deprem oluyor hissi..Allah'ım kimseye yaşatmasın.. Allah'ım enkaz altında kalanlara yardım etsin.. ailesini kaybedenlere sabır versin... Çok şükür hayattayiz saglikliyiz ama nasıl atlatırız bilmiyorum... Sağlıcakla kalın
İnsan ne söyleyeceğini bilemiyor boğazlarımız düğümleniyorKızlar hepimize çok geçmiş olsun ben depremi Adana'da yaşadım çok çok kötüydü öleceğiz dedim bebeğimi kucağıma sardım esimede oğlumun yanına koş dedim öleceğiz madem böyle ölelim dedim gözlerimi kapattım sardım sardım yavrumu bana olan olsun ona zarar gelmesin diye. Çok şükür iyiyiz ama bitmedi hiç bitmedi inanın buraya yazarken bile ağlıyorum... Bitti dedim TV açtık hemen ne olmuş bakalım diye tekrar başladı Allah'ım bu kez yıkılıyor dedim eşim ben oğlum kızım kucağımda dördümüz birbirimize sarıldık. Gözlerimizi kapattık ölümü bekledik. Çok şükürbirşey olmadı sonrası zaten işte evden attık kendimizi hemen 2-3 gün arabalarda uyuduk. Sonra ailemin yanına Antalya'ya geldik bab geldi aldı bizi ama eşim kaldı maalesef çalışıyor havalimanında gece arabada uyuyor biz burda o psikolojiyle sürekli deprem oluyor hissi..Allah'ım kimseye yaşatmasın.. Allah'ım enkaz altında kalanlara yardım etsin.. ailesini kaybedenlere sabır versin... Çok şükür hayattayiz saglikliyiz ama nasıl atlatırız bilmiyorum... Sağlıcakla kalın
Çocuk hissetmiştir kuzum onun huzursuzlugudur. Evet hepimiz çok üzülüyoruz kahroluyoruz ama emzirdiğin karnını doyurman gereken sana emanet bir bebeğin var. Sütün için bir çay vs bir şey iç istersenKızlar benim kız 3 gündür hığğ hığğ sesleri çıkararak ağlamaklı şekilde bağırıyor. Resmen huzursuz. Ağlamıyor ama yardım edin der gibi ses çıkartıyor. 112 günlük oldu. 4. ay atağı mıdır? Annem de çok ağladın depremlere sütün azaldı, tadı değişti çocuk huzursuzluğunu aldı senin diyor çok üzülüyorumBaşına gelen var mı böyle bir şey? 24 saat bu şekilde kızım, meme emerken resmen inliyor. Gaz değil asla, gazda cayır cayır ağlardı susturamazdık
Aynısını bende düşündüm sanırım yaralı yerimiz orası ondan mı bilmem. Sonra 90. Saatte 10 günlük bebek kurtarıldı ya dedim onları koruyan melekler var yoksa nasıl dursunlar bu saatlere kadarKızlar günlerdir yazamadım 20 saat sanırım haber programlarını izliyoruz twitter kafayı yicem burnumun direği sızlıyor Allahım emzirerek hayatta tutan enkaz altında hep kendimi koydum yerine nili emziremezdim sütüm yok diye ağladım yaşamış gibi Allah mekanlarını cennet eylesin ama yetersizlikten çok ölen var ulaşılamadığı için kader diyemeyeceğim maalesef bilinçsizce yapılan evler rantlar baştakiler muhalefet hepsi suçlu resmen bilinen bir depreme 23 yıldır hiç hazırlanmadık korkarım marmara depremi içinde aynı şeyleri söyleyeceğiz.
Nil iyi kızlar kucağımda fış fış kayıkçı yapıyor sürekli oturuyor sebze püresi meyve ve yoğurt yiyor:) ama hipp iyi geceler maması ve pirinç unu onaydan geçmedi meyvede koydum içine ama benim kızım normal yemek seviyor:) bu ara hiçbir şey denetemedim 4 gündür bu arada gündüz hiç uyumuyor nil mahvoluyorum hep kucakta
cok gecmis olsun canim.Kızlar hepimize çok geçmiş olsun ben depremi Adana'da yaşadım çok çok kötüydü öleceğiz dedim bebeğimi kucağıma sardım esimede oğlumun yanına koş dedim öleceğiz madem böyle ölelim dedim gözlerimi kapattım sardım sardım yavrumu bana olan olsun ona zarar gelmesin diye. Çok şükür iyiyiz ama bitmedi hiç bitmedi inanın buraya yazarken bile ağlıyorum... Bitti dedim TV açtık hemen ne olmuş bakalım diye tekrar başladı Allah'ım bu kez yıkılıyor dedim eşim ben oğlum kızım kucağımda dördümüz birbirimize sarıldık. Gözlerimizi kapattık ölümü bekledik. Çok şükürbirşey olmadı sonrası zaten işte evden attık kendimizi hemen 2-3 gün arabalarda uyuduk. Sonra ailemin yanına Antalya'ya geldik bab geldi aldı bizi ama eşim kaldı maalesef çalışıyor havalimanında gece arabada uyuyor biz burda o psikolojiyle sürekli deprem oluyor hissi..Allah'ım kimseye yaşatmasın.. Allah'ım enkaz altında kalanlara yardım etsin.. ailesini kaybedenlere sabır versin... Çok şükür hayattayiz saglikliyiz ama nasıl atlatırız bilmiyorum... Sağlıcakla kalın
Eşinden haberler nasıl kuzum? Canlı insan bebek çıkarıldkça seviniyorumİhmal mi biz insanlar gözü kapalı mı yaşıyoruz bilmiyorum ki kuzum. Hiç bir şeye sesimiz çıkmıyor ülkecek. Japonların depremlerine bakıyorsun adamların 9.1 şiddetinde depremler görüyorlar sadece bina sallanıyor o kadar. Niye sesimiz çıkmıyor niye bu şekilde binalar yapamıyoruz. Çok üzücü ateş düştüğü yeri yakmıyor her birimizin oralarda tanıdıgı insanlar vardır haber alamadıkca üzülüyoruz. Eşim görevlendirmeyle akşam yola çıktı. Ona da dedim döndüğünde seni nasıl bulacam bilmiyorum lütfen sadece soğukkanlı ol ve metehanı düşün dedim. Van depremi çok olmadı üzerine ama tek bir yerdeydi deprem şimdi 11 şehir diyoruz. Hangi birine yetişilecek hangi birine gidecek ekipler. Hepimiz destek yardım gönderdik ama hangi ile hangi insanlara ulaştıracak. Çok fazla bu seferdaha hiç afadın ulaşamadığı yerler var. Hava çok soğuk enkazın altında ölmediyse donmuştur o insanlar. Ümit kesilip arama bırakılıp yerine dozerler kepçeler girince ölü insanlara ulaşılacak düşüncek insan kahroluyor
Yavrum benim Allah yardımcın olsunMalatya'da ki bir yakınıma verilen montun cebinden çıkmış. Çok duygulandik. Heryerde paylaşıyoruz belki bu güzel yürekli kızımız mesajının yardımının ulaştığını görür, sevinir ve herkese de örnek olur diye. Paylaşırsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun canımKızlar hepimize çok geçmiş olsun ben depremi Adana'da yaşadım çok çok kötüydü öleceğiz dedim bebeğimi kucağıma sardım esimede oğlumun yanına koş dedim öleceğiz madem böyle ölelim dedim gözlerimi kapattım sardım sardım yavrumu bana olan olsun ona zarar gelmesin diye. Çok şükür iyiyiz ama bitmedi hiç bitmedi inanın buraya yazarken bile ağlıyorum... Bitti dedim TV açtık hemen ne olmuş bakalım diye tekrar başladı Allah'ım bu kez yıkılıyor dedim eşim ben oğlum kızım kucağımda dördümüz birbirimize sarıldık. Gözlerimizi kapattık ölümü bekledik. Çok şükürbirşey olmadı sonrası zaten işte evden attık kendimizi hemen 2-3 gün arabalarda uyuduk. Sonra ailemin yanına Antalya'ya geldik bab geldi aldı bizi ama eşim kaldı maalesef çalışıyor havalimanında gece arabada uyuyor biz burda o psikolojiyle sürekli deprem oluyor hissi..Allah'ım kimseye yaşatmasın.. Allah'ım enkaz altında kalanlara yardım etsin.. ailesini kaybedenlere sabır versin... Çok şükür hayattayiz saglikliyiz ama nasıl atlatırız bilmiyorum... Sağlıcakla kalın
Aynısını bende düşündüm sanırım yaralı yerimiz orası ondan mı bilmem. Sonra 90. Saatte 10 günlük bebek kurtarıldı ya dedim onları koruyan melekler var yoksa nasıl dursunlar bu saatlere kadar
Mersin beşik gibi sallandı. Ve bitmedi. O kadar uzun sürdü ki. Saat gibi geldi. Çocukları sarıp kapı önüne çıktık. Felaket soğuk yağmur var. Ne dışarıda durabiliyorsun ne eve girebiliyorsun. Çok zor bir geceydi. Allahım nerede zor durumda olan varsa sen yardım et.Dilos6342 oradaydı galiba. Umarım herkes iyidir. Hava şartları herşey çok kötü. Allah milletimizin yardımcısı olsun. Geçmiş olsun.
Başağım… diloşumDilos6342 inşallah iyisinizdir. Gerçekten büyük bir felaket. 99 depremi yaz ayıydı en azından bu soğuklar bu kar kış ortamı Allah yardımcısı olsun tüm depremzedelerin. Haberleri izlemiyorum. İçim kaldırmıyor.
Kızlar şükür iyiyizDeprem bölgesinde yaşayan anneler girdiğinizde nasıl olduğunuzu yazar mısınız? @kahvecibabyBirbasak Dilos6342 ve bilmediğim diğer güzel anneler
canim e devlet uzerinden basvuruyorsun.Kızlarrr koruyucu aileye ihtiyaç varmış ya6 yaşında oğlum malum kızımda 4 aylık. Dün akşam eşimle konuştum bi çocuğun daha ihtiyaçlarını karşılıcak durumdayız bin şükür o da nerden başvuruluyo falan dedi ilgilendi konuyla henüz başvuru yapmadık ama bilen varsa net öğrenmek isterim. Eşim bir yandan keşke emen bi bebek olsa da onu da emzirsen diyo ama ben de şuan iki bebeğe yetebilirmiyim bilemedim çünkü kızım hep kucakta ama 2 yaş üstü her türlü ilgilenirim diye düşündüm. Böyle bir yardım için başvurduğumuzda çocuğu onlar mı seçip verir yoksa biz yaş belirtebilirmiyiz?
ah canim neler yasiyoruz yaa , sizler birebir icindesiniz ..Kızlar şükür iyiyizBirbasak da iyiydi en son. Telefonlarimiz çekmiyor hala daha hatlar kesiliyor sarjimiz yoktu sokaklardaydik evimizde ufak tefek çatlak var bi tanesi kolonda. Ama nasıl bi çatlak bilmiyoruz mecbur eve girdik gidecek başka yerimiz yok. Eşimi depremzedeler için gorevlendiriyorlar şoför olarak Allahtan yanımda annem vardi tek başımıza napardik bilmiyorum burda kimseyi tanımıyoruz arabamız yok o yüzden mecbur eve girdik çocukla olmuyor disarilar ana baba günü gibi o kalabalıkta biberonu kırdık falan of daha ben anca kendime gelebiliyorum gidemedik burdan da memlekete bilet bulamadım anca pazartesiye buldum dua ediyoruz bisey olmasın diye
Hatayda Esra diye bi arkadas vardı burda kullanıcı adını hatırlamıyorum ve diğer nerde olduğunu hatirlayamadigim arkadaşlarım iyi misiniz
Allah razı olsun canım o kadar insanı görünce bizde hiç bisey yokah canim neler yasiyoruz yaa , sizler birebir icindesiniz ..
allah size dayanma gucu versin
Ay çok teşekkür ederim. Görüşme başvurusu evet e devletten yapılıyor onu biliyodum ama yaş vs bi bilgim yoktu çok sağol. Bildiğim kadarıyla şuanki durum ailesi bulunana kadar koruyucu ailelik oluyor. Hatta akşam alışınca nasıl ayrılırım diye bile düşündümcanim e devlet uzerinden basvuruyorsun.
Nufusuna geciremiyorsun ama sizinle buyuyor bebek. Size oncesinde gelio bakiyorlar arastiriyorlar sonrasin da veriyorlar.
Benim bildigim yas vs belirtebiliyorsun.
Uygun bulunursaniz , size cocugu veriyorlar arada gelip bakiyorlar denetliyorlar .
Eger konusabilen bir cocuksa bir kac gun sizinle kalmasina izin veriyorlar, sonra soruyorlar “ nasildi ?” neler yaptiniz vs gbisinden bir sknti var mi yok mu onu ogreniyorlar . Kisacasi hem cocuk sizi hem siz cocugu sevdiniz mi anlastiniz mi ona bakiyorlar .
Ah canım ah diloşum keşke gelebilsen de evimde ağırlasam seni bebeğini evimde ısıtabilsemAllah razı olsun canım o kadar insanı görünce bizde hiç bisey yokhatayda taşındığım insanlar öldü hala telefonuna ulaşamadığım köyde kalanlar var ordan tanındığım bina çöktü ki zaten sağlam bina kalmadı zaten o anı yaşamak çok kötü bebegimi yanımdaki beşikten bile alamadım o kadar siddetliydi biraz yavaşladı o sıra aldım tekrar şiddetlendi. Hala bu bölgede olmak bile psikolojiyi bozuyor evde kurbanlık koyun gibi beklemek. Allahım bu soğukta herkes dışarıda
basin sagolsun canim ..Allah razı olsun canım o kadar insanı görünce bizde hiç bisey yokhatayda taşındığım insanlar öldü hala telefonuna ulaşamadığım köyde kalanlar var ordan tanındığım bina çöktü ki zaten sağlam bina kalmadı zaten o anı yaşamak çok kötü bebegimi yanımdaki beşikten bile alamadım o kadar siddetliydi biraz yavaşladı o sıra aldım tekrar şiddetlendi. Hala bu bölgede olmak bile psikolojiyi bozuyor evde kurbanlık koyun gibi beklemek. Allahım bu soğukta herkes dışarıda