2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Can kayıpsız geçsin inşallah canımmm çok üzüldüm
Eşimde bölgeye gidecek sanırım heryeri yağmaladıkları için güvenlik zafiyeti var diye tsk yönlendirecekmiş Herkesin derdi olduğunda benim 2 derdim oluyor hem deprem oradaki insanlar burada kendimiz korku içindeyiz birde eşim oraya gidecek kargo uçağıyla çok kötü

Kızlar başaktan haber aldım eşi de yavrucağı da fiziksel olarak iyiler şükürler olsun
Başağım… diloşum Dilos6342 inşallah iyisinizdir. Gerçekten büyük bir felaket. 99 depremi yaz ayıydı en azından bu soğuklar bu kar kış ortamı Allah yardımcısı olsun tüm depremzedelerin. Haberleri izlemiyorum. İçim kaldırmıyor.

Fırsatçılar da cabası değil mi bu işin… neden bu kadar kötü insanlar? Ya da bu hale getirildik mi? Allah senin de eşinin de yardımcısı olsun nurcum.

Resmen kalbim sıkışıyor 2 gündür Allahım hepsinin yardımcısı olsun enkaz altındakilerin enkaz üstündekilere güç kuvvet versin canlı canlı insanları çıkarmayı nasip etsin Çocugu yanımdan ayıramıyorum aklıma geliyor soğukta cocugunu ısıtmak zorunda kalan anne enkazın altında daha aylık yavru ve annesinin halini çıldıracak gibi oluyorum düşündükce Rabbim hepsine yaşayacak ömür versin

Merhaba 4aylık bebeğime üzerinde 1 yazan mamalardan mı almam gerekiyor? Deprem haberlerini izlerken sütüm kesildi sabahtan beri sürekli emiyor ama doymuyor ağlıyor şimdi internetten sipariş vericem eve ama mama seçemiyorum hangi marka hangi numara almalıyım? Sütüm gelir belki diye çocuğu aç bekletmek de saçma değil mi ne yapacağımı şaşırdım. Aptamil bir numara devam sütü yazıyor bunu verebilir miyim mesela

Alerjisi yoksa herhangi 1 numarayı alabilirsin ama burada kızlar kendi kullanıp memnun oldukları mamalardan öneride bulunabilirler tabi. Ben alerji öncesi goldengoat 1 numara almıştım ilk ayında da içiyordu.
Süt konusu bizde de aynı bebe zaten huzursuzdu doymuyor ve sürekli ağlıyor iki gündür .. mama da almadığı için durumlar kötü

Geçmiş olsun bende haberleri izledikçe aynı şey olucak diye korkuyorum hatta humana still tea vardı evde dün bir bardak ondan içtim bana iyi geliyor bugün de içicem hatta Canım devam sütümü bilmiyorum ama aptamil mama 1 numara yada 0-6 ay yazınca internete çıkar. Bebek sütü diye geçiyor sanırım aptamil serisi hiç kullanmadım ama. Bakınca şöyle bişey buldum bebek sütü 0-6 ay yazıyor

Ülkece herkese çok geçmiş olsun inşallah daha fazla can kaybı değil kurtulan canları görür bi nebze olsun yüzümüzü güldürüz Mersin'de yaşıyorum malatyalım yakınlarımız iyi çok şükür..mersin de çok sallandı sokaklara döküldük gece uykusu yok diken üstündeyiz rabbim bütün evlatları anne babasına kardeşlerine bağışlasın

Evet canım 4 aylık oldugu için 1 numalara uygun anne sütüne en yakın hipp organic combiatic diyorlar ben doğdugundan beri onu kullanıyorum gaz kaka yapamama sıkıntı yaşamadık hiç

Daha 1 ay önce deprem farkındalığı için konferans düzenlenmiş ve orada Japon konuşmacı doğu Anadolu fayının kırıldığını depremin çok yakında olduğunu söylemiş. Herşeyin farkında olup kırmızı pazartesi misali olacaklara gözümüzü kapamışız… ben bu havada üşüyecek diye çocuğumun burnunu dışarı çıkarmazken kimler kimler nerelerde donuyor… sosyal medyaya baktıkça umutsuzlanıyorum.
Depreme dayanıklı diye satılan evlerde can veren nice insan var. İhmal kimin ihmali, nereye gidiyoruz noluyor… çok üzücü gerçekten. 99dan bu yana hiçbişey değişmemiş hatta daha çok kılıfına uydurulmuş bişeyler, bunu gördükçe umutsuzluğa kapılıyorum iyice.
çok geçmiş olsun canım…

Ahbap ve kızılay Trendyol üzerinden böyle yardım kartları yayınlamış. ilgilenen olursa diye paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…