2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çankırıdayım kuzum birinci derece riskli bölge diye ismi geçiyor burada termal var yerin altından o yüzden diyorlar

Çok gecmiş olsun Diloş ne söylesek boş o kıyameti yaşayan sizsiniz ama dualarımız yardımlarmız sizinle hep

Sagolasin canim kendi aracin oldugunda daha rahat olur belki ama otobüs işte bir de her yere uğrayacak. Abimler Konya da kaldı çok kaza olmuş ve kardan dolayı. Zaten gelseler de Antep yolu kapalı dediler. O yüzden biz göze alamamıştık mecbur geri döndü onlarda
Amin canım amiiin

Çankırıdayım kuzum birinci derece riskli bölge diye ismi geçiyor burada termal var yerin altından o yüzden diyorlar
Allah korusun ya insan nereye kaçacak değil mi her yer deprem bölgesi zaten
Çok gecmiş olsun Diloş ne söylesek boş o kıyameti yaşayan sizsiniz ama dualarımız yardımlarmız sizinle hep
Allah razı olsunn arkadasim psikolojisi bile çok kötü. Allah kalanlara disarda olanlara yardım etsin
Kuzum ben Ankaradayım. Eşim Afad ekibine yardıma gitti. Asıl sana çok geçmiş olsuun Rabbim bir daha yaşatmasın
Ayy Allah kolaylık versin canim benim amiin amiin küçük kıyamet koptu sanki Allah kalanlara sabir versin yardim etsin

Kuzum nerden nereye gidicektin? Oralara giden tanıdıklar var rotası uyan olursa ayarlamaya çalışalım

Benim oğlumda iki gün öyle yaptı yine arada yapıyor uyurkende yapıyor özellikle depremin ilk 3 günü böyle yaptı sanırım bizim üzüntümüz geçti onlara da

Kuzum nerden nereye gidicektin? Oralara giden tanıdıklar var rotası uyan olursa ayarlamaya çalışalım
Diyarbakırdan manisaya gideceğiz canım. Allah razı olsun pazartesi günü bursaya uçak bileti bulabildim. Abimler almaya gelirken yolda kaldılar herkes ailesini almaya geliyor kazalar olmuş kardan yollar kapalı. Otobüse binmeye o yüzden cesaret edemedik zaten bi sıkıntı olmasa da 20 24 saat arasında geliyor. Çocukta hasta biraz o kadar beklemeyi göze de alamadım çok teşekkür ederim bizim durumumuz daha iyi en azından o yüzden de beklemeyi göze aldik

Ah ah rabbim kolaylık versin su gibi geçsin de herkes tüm depremzedeler güvende olsun inşallah çok zor biliyorum ama müsait oldukça bize de durumundan bilgi ver olur mu

Ah ah rabbim kolaylık versin su gibi geçsin de herkes tüm depremzedeler güvende olsun inşallah çok zor biliyorum ama müsait oldukça bize de durumundan bilgi ver olur mu
Amiin amin canım hava çok soğuk en kısa sürede herkese yardım ulaşsın insallah buralardayım canım haber veririm mutlaka

Dilos6342 ah canım çok geçmiş olsun çok şükür ki gidebilecek bir memleketin var.

Ben orduda yaşıyorum. Gece ve gündüz olan depremde çok sallandık. Gece eşim yanımdaydı fakat gündüz evde tektim bebeğimle. Sallanma bitince onu battaniyeye sarıp nasıl arabaya kaçtım bilmiyorum. Arabayı titreye titreye kullandım. Şuanda evimde değilim annemlere geldim orda kalacağım bir süre tek başıma gündüz evde durmaya cesaretim yok. Haberleri izledikçe daha kötü oluyorum bir işin ucundan tutalım ne yapalım diye düşünmekten harap olduk. Sütümü çok etkiledi azalmaya başladı. Para yardımı evet yapılır ama psikolojik olarak bir nebze iyi hissetmek için kızımın küçülenleri hiç giymediği yelekler takımlar hırkalar hepsini yıkayıp ütüleyip verdim. Eşim konteyner yardımında bulundu. Bebek maması ve bezi satan toptancı bulduk onu da alıp kolileyip göndereceğiz böyle somut bir şeyler alıp göndermek bir nebze iyi hissettiriyor. Sıcak evimde oturmaktan çok utanıyorum. Nasıl düzeleceğiz bilmiyorum.

Size de çok geçmiş olsun canim çok zor çok o kadar kötü sallandık ki bebeğimi alamadım beşikten dengemi sağlayıp. Dibimde yatan çocuğu alamadım. Böyle bi şiddet yok ya aklımız çıktı.
Bende bugün eczaneye sordum, ikametgahimiz diyarbakırda olmadığı için yani deprem bölgesinde olmadığı için alerji mamasini alamayacagimi söyledi. Şuan ikametgahı geçirebilsem mama verirler mi bilmiyorum. Elimde de az sayıda var. Bende alerji maması çok göndermek istiyordum soran insanlar varmış çünkü.
Yine de elimizden gelen herseyi yapmaya çalışıyoruz allahim o soğukta kalan insanlara yardım etsin
Senden de Allah razı olsun iyiliklerin için

Canım bizde antalyadayız bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin lütfen her türlü yardım edebiliriz

Çok geçmiş olsun diloşum Allah sabırlar versin milletimizin başı sağolsun
Bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye

Diloşum bizde alerjik bebek için nutricia neocate var mama 4 kutu var elimizde nasıl ulaştırabiliriz sana ?

Yaşadıklarını, on ilde olan insanların yaşadıklarını bizler hayal dahi edemeyiz. Bir şeyler yapmak özellikle o bebekleri kucaklamak istiyoruz. İnşallah zamanla yaralarımız sarılır canım Evet alerji mamasına ihtiyaç varmış inşallah onuda göndermek istiyorum.

Çok geçmiş olsun diloşum Allah sabırlar versin milletimizin başı sağolsun
Bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye
Allah razı olsun canım benim çok büyük bu felaket oldu herkese sabır diliyorum
Diloşum bizde alerjik bebek için nutricia neocate var mama 4 kutu var elimizde nasıl ulaştırabiliriz sana ?
Canım ben kendi paramla da alırım suanlik sikinti yok gönderme imkanın varsa yardim toplama alanlarına gönderirsen çok sevinirim

Allah razı olsun sen ve senin gibi düşünen herkesten inşallah kısa sürede hersey toparlanmaya baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…