- 8 Şubat 2022
- 593
- 1.012
- 26
Çankırıdayım kuzum birinci derece riskli bölge diye ismi geçiyor burada termal var yerin altından o yüzden diyorlarNeredesiniz canım Allah razı olsunben Manisa da İzmir depremlerini de çok yaşadım ama bu bi başkaydı
Neler yaşadık rüya gibi küçük kıyamet koptu resmenbiz dışarı da bir iki gün duramadik bebekle o insanlar ne yapıyor Allah yardımcıları olsun
Çok gecmiş olsun Diloş ne söylesek boş o kıyameti yaşayan sizsiniz ama dualarımız yardımlarmız sizinle hepAllah razı olsun arkadasimm
Ben de duramıyorum haber alamadığım insanlara ulaşmak istiyorum ama yokdua edelim bol bol
Gece herkes burda boş bi dükkan var oraya kalmaya gidiyor, dediğim gibi evde bi kaç çatlak var ama diğer evler nasıl bilmiyorum. Bizim bu tarafta zaten telefonlar zor çekiyordu hala hatlar kesiliyor o yüzden geç yazabildim. Zaten disarilarda şarj yok elektrik yoktu çok çaresiz zamanlarAllahim herkesin yardımcısı olsun hele o çıkarılan bebeklere içim gidiyor yardımcı olabileceksen ne mutlu arkadasim
Kuzum ben Ankaradayım. Eşim Afad ekibine yardıma gitti. Asıl sana çok geçmiş olsuun Rabbim bir daha yaşatmasınHope siz neredesiniz eşin nereye gitti Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah iyisinizdir
Baska var mıydı burdan deprem bölgesinde olan
Sagolasin canim kendi aracin oldugunda daha rahat olur belki ama otobüs işte bir de her yere uğrayacak. Abimler Konya da kaldı çok kaza olmuş ve kardan dolayı. Zaten gelseler de Antep yolu kapalı dediler. O yüzden biz göze alamamıştık mecbur geri döndü onlardaYeğenim manisadan hataya 24 saatte gitmişti ama dönüşte daha rahat döndü. İlk zamana göre yollar biraz rahatladı. Yakınlarım malatyadan falan kara yoluyla çıkış yaptı. Hava yolu kara yolu birşey bulursam haberlesiriz inşallah canım. Allah herkese güç kuvvet versin. Çok zor çok
Allah korusun ya insan nereye kaçacak değil mi her yer deprem bölgesi zatenÇankırıdayım kuzum birinci derece riskli bölge diye ismi geçiyor burada termal var yerin altından o yüzden diyorlar
Allah razı olsunn arkadasim psikolojisi bile çok kötü. Allah kalanlara disarda olanlara yardım etsinÇok gecmiş olsun Diloş ne söylesek boş o kıyameti yaşayan sizsiniz ama dualarımız yardımlarmız sizinle hep
Ayy Allah kolaylık versin canim benimKuzum ben Ankaradayım. Eşim Afad ekibine yardıma gitti. Asıl sana çok geçmiş olsuun Rabbim bir daha yaşatmasın
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, çok şükürAllah yardımcınız olsun
Kuzum nerden nereye gidicektin? Oralara giden tanıdıklar var rotası uyan olursa ayarlamaya çalışalımSagolasin canim kendi aracin oldugunda daha rahat olur belki ama otobüs işte bir de her yere uğrayacak. Abimler Konya da kaldı çok kaza olmuş ve kardan dolayı. Zaten gelseler de Antep yolu kapalı dediler. O yüzden biz göze alamamıştık mecbur geri döndü onlarda
Amin canım amiiin
Benim oğlumda iki gün öyle yaptı yine arada yapıyor uyurkende yapıyor özellikle depremin ilk 3 günü böyle yaptı sanırım bizim üzüntümüz geçti onlara daKızlar benim kız 3 gündür hığğ hığğ sesleri çıkararak ağlamaklı şekilde bağırıyor. Resmen huzursuz. Ağlamıyor ama yardım edin der gibi ses çıkartıyor. 112 günlük oldu. 4. ay atağı mıdır? Annem de çok ağladın depremlere sütün azaldı, tadı değişti çocuk huzursuzluğunu aldı senin diyor çok üzülüyorumBaşına gelen var mı böyle bir şey? 24 saat bu şekilde kızım, meme emerken resmen inliyor. Gaz değil asla, gazda cayır cayır ağlardı susturamazdık
Diyarbakırdan manisaya gideceğiz canım. Allah razı olsun pazartesi günü bursaya uçak bileti bulabildim. Abimler almaya gelirken yolda kaldılar herkes ailesini almaya geliyor kazalar olmuş kardan yollar kapalı. Otobüse binmeye o yüzden cesaret edemedik zaten bi sıkıntı olmasa da 20 24 saat arasında geliyor. Çocukta hasta biraz o kadar beklemeyi göze de alamadım çok teşekkür ederim bizim durumumuz daha iyi en azından o yüzden de beklemeyi göze aldikKuzum nerden nereye gidicektin? Oralara giden tanıdıklar var rotası uyan olursa ayarlamaya çalışalım
Ah ah rabbim kolaylık versin su gibi geçsin de herkes tüm depremzedeler güvende olsun inşallahDiyarbakırdan manisaya gideceğiz canım. Allah razı olsun pazartesi günü bursaya uçak bileti bulabildim. Abimler almaya gelirken yolda kaldılar herkes ailesini almaya geliyor kazalar olmuş kardan yollar kapalı. Otobüse binmeye o yüzden cesaret edemedik zaten bi sıkıntı olmasa da 20 24 saat arasında geliyor. Çocukta hasta biraz o kadar beklemeyi göze de alamadım çok teşekkür ederim bizim durumumuz daha iyi en azından o yüzden de beklemeyi göze aldik
Amiin amin canım hava çok soğuk en kısa sürede herkese yardım ulaşsın insallahAh ah rabbim kolaylık versin su gibi geçsin de herkes tüm depremzedeler güvende olsun inşallahçok zor biliyorum ama müsait oldukça bize de durumundan bilgi ver olur mu
Size de çok geçmiş olsun canimDilos6342 ah canım çok geçmiş olsun çok şükür ki gidebilecek bir memleketin var.
Ben orduda yaşıyorum. Gece ve gündüz olan depremde çok sallandık. Gece eşim yanımdaydı fakat gündüz evde tektim bebeğimle. Sallanma bitince onu battaniyeye sarıp nasıl arabaya kaçtım bilmiyorum. Arabayı titreye titreye kullandım. Şuanda evimde değilim annemlere geldim orda kalacağım bir süre tek başıma gündüz evde durmaya cesaretim yok. Haberleri izledikçe daha kötü oluyorum bir işin ucundan tutalım ne yapalım diye düşünmekten harap olduk. Sütümü çok etkiledi azalmaya başladı. Para yardımı evet yapılır ama psikolojik olarak bir nebze iyi hissetmek için kızımın küçülenleri hiç giymediği yelekler takımlar hırkalar hepsini yıkayıp ütüleyip verdim. Eşim konteyner yardımında bulundu. Bebek maması ve bezi satan toptancı bulduk onu da alıp kolileyip göndereceğiz böyle somut bir şeyler alıp göndermek bir nebze iyi hissettiriyor. Sıcak evimde oturmaktan çok utanıyorum. Nasıl düzeleceğiz bilmiyorum.
Canım bizde antalyadayız bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin lütfen her türlü yardım edebilirizKızlar hepimize çok geçmiş olsun ben depremi Adana'da yaşadım çok çok kötüydü öleceğiz dedim bebeğimi kucağıma sardım esimede oğlumun yanına koş dedim öleceğiz madem böyle ölelim dedim gözlerimi kapattım sardım sardım yavrumu bana olan olsun ona zarar gelmesin diye. Çok şükür iyiyiz ama bitmedi hiç bitmedi inanın buraya yazarken bile ağlıyorum... Bitti dedim TV açtık hemen ne olmuş bakalım diye tekrar başladı Allah'ım bu kez yıkılıyor dedim eşim ben oğlum kızım kucağımda dördümüz birbirimize sarıldık. Gözlerimizi kapattık ölümü bekledik. Çok şükürbirşey olmadı sonrası zaten işte evden attık kendimizi hemen 2-3 gün arabalarda uyuduk. Sonra ailemin yanına Antalya'ya geldik bab geldi aldı bizi ama eşim kaldı maalesef çalışıyor havalimanında gece arabada uyuyor biz burda o psikolojiyle sürekli deprem oluyor hissi..Allah'ım kimseye yaşatmasın.. Allah'ım enkaz altında kalanlara yardım etsin.. ailesini kaybedenlere sabır versin... Çok şükür hayattayiz saglikliyiz ama nasıl atlatırız bilmiyorum... Sağlıcakla kalın
Aynı canım benimdeBenim de aynı çocuk doğru düzgün emmiyor savaş halinde aç biliyorum ama niye böyle oldu anlamıyorum bizim stresimizi hissediyorlar sanırım
Çok geçmiş olsun diloşum Allah sabırlar versin milletimizin başı sağolsunSagolasin canim kendi aracin oldugunda daha rahat olur belki ama otobüs işte bir de her yere uğrayacak. Abimler Konya da kaldı çok kaza olmuş ve kardan dolayı. Zaten gelseler de Antep yolu kapalı dediler. O yüzden biz göze alamamıştık mecbur geri döndü onlarda
Amin canım amiiin
Diloşum bizde alerjik bebek için nutricia neocate var mama 4 kutu var elimizde nasıl ulaştırabiliriz sana ?Size de çok geçmiş olsun canimçok zor çok o kadar kötü sallandık ki bebeğimi alamadım beşikten dengemi sağlayıp. Dibimde yatan çocuğu alamadım. Böyle bi şiddet yok ya aklımız çıktı.
Bende bugün eczaneye sordum, ikametgahimiz diyarbakırda olmadığı için yani deprem bölgesinde olmadığı için alerji mamasini alamayacagimi söyledi. Şuan ikametgahı geçirebilsem mama verirler mi bilmiyorum. Elimde de az sayıda var. Bende alerji maması çok göndermek istiyordumsoran insanlar varmış çünkü.
Yine de elimizden gelen herseyi yapmaya çalışıyoruzallahim o soğukta kalan insanlara yardım etsin
Senden de Allah razı olsun iyiliklerin için
Yaşadıklarını, on ilde olan insanların yaşadıklarını bizler hayal dahi edemeyiz. Bir şeyler yapmak özellikle o bebekleri kucaklamak istiyoruz. İnşallah zamanla yaralarımız sarılır canımSize de çok geçmiş olsun canimçok zor çok o kadar kötü sallandık ki bebeğimi alamadım beşikten dengemi sağlayıp. Dibimde yatan çocuğu alamadım. Böyle bi şiddet yok ya aklımız çıktı.
Bende bugün eczaneye sordum, ikametgahimiz diyarbakırda olmadığı için yani deprem bölgesinde olmadığı için alerji mamasini alamayacagimi söyledi. Şuan ikametgahı geçirebilsem mama verirler mi bilmiyorum. Elimde de az sayıda var. Bende alerji maması çok göndermek istiyordumsoran insanlar varmış çünkü.
Yine de elimizden gelen herseyi yapmaya çalışıyoruzallahim o soğukta kalan insanlara yardım etsin
Senden de Allah razı olsun iyiliklerin için
Allah razı olsun canım benim çok büyük bu felaket oldu herkese sabır diliyorumÇok geçmiş olsun diloşum Allah sabırlar versin milletimizin başı sağolsun
Bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye
Canım ben kendi paramla da alırım suanlik sikinti yok gönderme imkanın varsa yardim toplama alanlarına gönderirsen çok sevinirimDiloşum bizde alerjik bebek için nutricia neocate var mama 4 kutu var elimizde nasıl ulaştırabiliriz sana ?
Allah razı olsun sen ve senin gibi düşünen herkestenYaşadıklarını, on ilde olan insanların yaşadıklarını bizler hayal dahi edemeyiz. Bir şeyler yapmak özellikle o bebekleri kucaklamak istiyoruz. İnşallah zamanla yaralarımız sarılır canımEvet alerji mamasına ihtiyaç varmış inşallah onuda göndermek istiyorum.