2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Beatbo nun yorumları çok iyiydi bakalım bence sevecekler. Birde aklında olsun fisherpricenin mama sandalyesi oyuncağı var zebra şeklinde vakumlu. E bebekte yoktu. Onu indirimde yakalarsam alacağım bence alınmalı. Yürüme arkadaşı bence çok güzel yürüteç almayacağım ben onun yerine bu yeterli

Ayyyy bende oğlumdan kalma eğitici köpekcik akıllı arabam (ki ona bayılıyorum) gibi şeyler var bugün gittik diş kaşıyıcı bide hani şu toplar oluyor ya kolay tutması için dışı ince çubuklar halinde olan iki tane ondan aldım çıngırak falan aldım :) ben yürüme arkadaşını almıştım zaten pilsanın. Henüz açmadım kutuda heyecanla bekletiyorum :) ama eğitici köpekcik ve şu şarkı söyleyen bişey varya fisher price nin onu tavsiye ederim çok seviyolar 6 ay civarında :)
Canım süt ürünleri varsa çaprak reaksiyondan dana etini de kesiyolar yumurta varsa tavuk etini de. İkinci alerjik bebeğim ve ilk etapta kandan sonra direk süt dana eti yumurta tavuk tüm paketli gıda susam tahin kuruyemiş vs gibi alerjik besinleri kesti doktorumuz. Sütüm temizlendikten sonra ve düzelmeler başlayınca en masumundan yavaş yavaş denemeler başlıyor. Mesela 10 gün önce gittiğimiz alerji doktoru deri testi yaptı (ki pek güvenmem oğlumda deride çıkmamıştı ama kanda çıkmıştı) sonra süt ürünlerini (önce mayalı olanları peynir vs) yavaş yavaş aç dedi ama yumurta falan yeme dedi şimdi azar azar başladım süt ürünlerine gaz artışı oldu 10 gün geçti ama 2 gündür inanılmaz huysuz ya bişey kaçırdım fark etmeden ya huyu değişiyor anlamadım. Ama şükür kan görmedik
Böyle bir gece yaşandıı. Git gide huylarımız değişiyor Eki Görüntüle 3202875
Ayyyyyy bence de
Kızlar ya bide benim çocuk 4. Ayına dediğim gibi 4 gün kaldı. Dönmeye yeltenmiyor hiiç erken mi ben mi acele ediyorum yoksa yapması gereken bi aktivite mü
Ahh bu bebeler delirtti analarını :) ya inan aynı karından çıkan bebeler bile farklı huyda oluyor. Kızım şuan dönmeye çalışıyor tabii dönemiyor kendince debeleniyor :) oğlumu hep yere yün yorgan sererek dönerse alanı geniş olsun diyerek büyüttüm o hiç yapmazdı dönme hareketi bir gün hani dönmeleri gereken aylarına girdiğimiz dönemde bir anda dönüverdi hepimiz şok ve inan kendi bile şaşırmıştı yüzü hala gözümün önünde şaşkın :) motor becerileri göz takibi kasları yerindeyse endişelenme
Bakliyat mecbur yiceksin yoksa patatesten gına gelecek

Kızlar çok kötü sallandık durmadı deprem. Sallandı sallandı sallandı. Allah esirgesin.. yahyayı kucağıma aldım sıkıca sardım bitmedi durmadı deprem.. Birşeyimiz yok şükür iyiyiz. Allah enkaz altında kalanlara güç kuvvet versin

Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın inş

Öyle tabi kuzum da işte analık deliliktir diye boşuna demiyorlar insan merak halinde ne zaman ne olacak diyee
Çok şükür sıkıntı yok onlarda

Konya da bile uykudan uyandık Allah yardımcısı olsun herkesin
Oturdum ağladık minik bebekler anneler ne yapacak çok kötüyüm çok
Ben de aynı hisler içerisindeyim çok çok üzücü Allahım esirgesin herkesi
Bu yılda deprem ülkesinde hala bu kadar ölüm haberi gelmesine dayanamıyorum

Mersin beşik gibi sallandı. Ve bitmedi. O kadar uzun sürdü ki. Saat gibi geldi. Çocukları sarıp kapı önüne çıktık. Felaket soğuk yağmur var. Ne dışarıda durabiliyorsun ne eve girebiliyorsun. Çok zor bir geceydi. Allahım nerede zor durumda olan varsa sen yardım et. Dilos6342 oradaydı galiba. Umarım herkes iyidir. Hava şartları herşey çok kötü. Allah milletimizin yardımcısı olsun. Geçmiş olsun.

Kızlar ya bide benim çocuk 4. Ayına dediğim gibi 4 gün kaldı. Dönmeye yeltenmiyor hiiç erken mi ben mi acele ediyorum yoksa yapması gereken bi aktivite mü
Canım bizimkide arada deniyor bazı günler bazı günler denemiyor , sevdiği bi oyuncağı gösterip biraz yan yatmasını sağlayabilirsin döner merak etme

Depremi yaşayanlara gecmiş olsun kızlar.. aklım hep deprem bölgesinde gece bebekler napmıştır kim bilir mamayla beslenenler ne yemiştir.. düşünüp duruyorum, kesinlikle deprem cantası yapacağım biz dayanırız aclığa ama bebekler nasıl dayanır yardımlar gelene kadar.. istanbuldada bekleniyor bir sürü yeri etkileyecek bi deprem

Konya da bile uykudan uyandık Allah yardımcısı olsun herkesin
Oturdum ağladık minik bebekler anneler ne yapacak çok kötüyüm çok
Öğrendiğimden beri aklımdaki o bebekler o çocuklar ne halde o soğukta göçük altında. Oturduğum yerde oturamıyorum allahım yar ve yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…