2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Böyle bir gece yaşandıı. Git gide huylarımız değişiyor Eki Görüntüle 3202875
İşte bu ben. Tam olarak ben. Ve artık çok yoruldum
Kızlar sizinkilerde dilini damağına getirip konuşuyormuş gibi sürekli söyleniyor mu?
Evet canım hatta kafasını yastığa falan gömüyor, eşim kolik tutuşu yapığ gezdirdiğinde kafasını eşimin koluna gömüp öyle konuşuyor, söyleniyor ergen kızlar gibi

Bu nasıl gaz sancısıdır, dün gece bu kız resmen uyumadı. 30 dakikafa bir kalktı, hatta bazen çığlık çığlığa kalktı meme bile istemedi gazından. Bu bebelerin gazları 4'ten sonra azalmıyor muydu? Bu böyle ne zamana kadar gidecek bu gece uyur mu acaba diye düşünmekten çok yoruldum. Azıcık daldığında 'belki uyanır ben de uyuyayım hemen' demekten kızı uyutur uyutmaz yatıyorum ben de , akşamları ne eşimle sohbet edebiliyorum ne bir şey izleyebiliyorum ne okuyabiliyorum. Sosyal hayatı geçtim, kitap bile okuyamıyorum ben evde kızlar. Bu ne kadar böyle sürecek çok yoruldum hani 3'ten sonra rahattık

Biz yıktık o tabuları canım. Şurda perşembeye ne kaldı diye diye okul çağına getiricez sanırım.

Vallahi bizimkinin de yaklaşık 1,5- 2 aydır falan gaz sorunu kalmamıştı. Dün akşam bir anda patlak verdi yine. Hayret edilecek şey. Yeniden gaz masajı yapmaya başladık hatta gaz ilacı almayı düşündüm bugün. Geçici bir süreçtir belki diye düşünüyorum inşallah öyledir. Yoksa o kabus zamanları düşünmek istemiyorum.

Kizlar bebegi oturtmak icin emzirme yastigi yetmez mi ya icine oturturuz. O bebeyatmaza gerek var mi?

hope2022 @sunshine kizlar kuveti niye dusakabinin icine koymuyorsunuz? Koymamak lazimsa tehlikeli falansa ben de koymayayim
Aynen emzirme yastıgı da oluur. Ay al al her şeyi yoruyor ya evde ekstra dolu oluyor her şey sonra nerelere kaldırcaz onları bunlar bitecek başka şeyler gelecek ondan almayayım dedim ben. Ama dediğin gibi emzirme yastıgıda iş görür aklıma gelmemiştii

Yok kuzum duşakabinde rahat yıkamadıgım için ben bide bizim kapağımız bozuk kendiliğinden kapanıyor kapıları sabit durmuyor rahat yıkamıyorum yoksa banyo haklsıın daha rahat. Ben yada eşim hangimiz duşa gireceksek öylede yıkıyorum birimiz duşakabinin içinde cocugu tutuyoruz diğeri su döküp yıkayıp alıp giydiriyor hemen

Bu arada babymall internet sitesinde de indirim var orda da banyo oturagi baya dusmustu. Ebebekte bulamayanlar oraya da bakabilir
160 TLydi evet

Kızlar 5 ay 1 haftadan el sallıyorum size uykular 3-4 saatte 1 e çıktı ne kol kaldır bende ne sırt bu öyle emzirme sallama değil kucağımda göt göt kaydırarak kendini zıplayan bir bebe var boynumdan aşağısı yok şuan ve bu 3 gündür böyle

Canım test yaptırmadım bende ama ilk önce yumurta süt ve süt ürünlerini kesti doktor bizim. Ben şimdi biodermaABC şanpuan aldım bide yavaş yavaş onun faydasını görüyoruz gibi. 2 hafta sonunda bu 2.günümüz ilaç sürmüyorum.. tez vakitte toparlanırlar inşAllah. Ama ben çok bunaldım yumurtasız aç gibiyim

Ya kızlar tam uykusuzluk azalıyor biraz rahatlıyoruz dedim bizim kız yine dellendi resmen ilk günlere döndük. Asla beşikte uyumamalar sabaha kadar memede yatmalar her saniye ya sallanma ya kucakta gezme noluyoruz anlamıyorum

6 aydan önce sağlıklı sonuç vermiyor diye yapmıyorlar genelde canım. Hatta 2 yaş öncesi de doğru sonuç vermiyor diyen doktorlar oldu
Yumurta ve tavuk etini de kesmeyi denebilirsin
Şöyle bi şey de var. Ben aylardır diyet yapıyorum. Her bezde hala kan var…
Ya bu bebeler tek başlarına oynamayı sevmiyorlar biraz da sanırım. En azından güneş öyle. Aldım beatbo yu valla bakalım neler olacak. Dans eden kaktüsü de aldım. Güneş sürekli bağıra çağıra bi şeyler söylüyor karşılıklı konuşurlar inşallah babyjem alamadım eşimden su an kullanmayacaksak almayalım çıkışı geldi. Dedim ok yürüme arkadaşını öndeki oyuncaklarıyla oynatırız diyerek ikna ettim
Gelir bence stok hızlı azalmıştır popüler bi ürün o
Eğitici köpecik almıştım ben yüzüne bakmıyor annemin getirdiği peluş pandaya aşık inşallah o köpecikle ilerde oynar o parayı verdik zilli bakmıyor yüzüne
İnşallah bakar ileride ya pelüş oyuncak iyi fikir
Güneş henüz dimdik duramıyor destekli otururken. Bize erken sanırım

Şu pahalı mama sandalyeleri nasıl ki
Ayakları dışa doğru destekli olanlar biraz daha güvenli oluyor diye biliyorum
Ama no deneyim
Yine senle aynı kafa karışıklıklarını yaşıyoruz bende de durum değişmedi ama kendimi tanıyorsam son dkya kadar bekleyip pahalı modellerden alırım gibi geliyor tabi 3-4 bandına asla çıkamam
Ay inşallah kırmaz, çok bozuşuruz kırarsa
Sürünmeye yardımcı oyuncaklar aslında iyi diyorsun da, baktım çok pahalı, ben sürünürüm yerine
Bu benim de dikkatimi çekti, fiyat çok uygun, fisher price mi bu mu diye geceden beri düşünüyorum. Bir daha bu fiyata düşmez sanırım bu.
Yürüme arkadaşını diyorsan ben aldım gitti ya fiyatı çok iyi
Kızlar sizinkilerde dilini damağına getirip konuşuyormuş gibi sürekli söyleniyor mu?
Damağa ne kadar değiyor bilmiyorum ama güneş sürekli konuşma derdinde sanki. Yalnızsa çığlık atarak çağırıyor
Kap kaçak paylaşımına da açığız
Kizlar bebegi oturtmak icin emzirme yastigi yetmez mi ya icine oturturuz. O bebeyatmaza gerek var mi?

hope2022 @sunshine kizlar kuveti niye dusakabinin icine koymuyorsunuz? Koymamak lazimsa tehlikeli falansa ben de koymayayim
Emzirme yastığı bence de mantıklı. Bebeyatmaz güzel bir ürün de hem evde yer yok bi de maddi olarak aşırı açılmak istemiyorum sebebi o ay su oyuncakları bile aldık da yürüme arkadaşını koyacak yerim bile yok o kadar küçük, hayırlısı

Kuzum duşakabin ufak bizim ya. Ben de hep banyoda yıkamak istiyordum ama banyomuz ufak. Denedim bi gün çok zorlandım o yüzden mecburen taşıma suyla değirmen döndürüyoruz resmen
Hiçbir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum çocuğu rahat rahat yıkayabiliyorsan
Güneş de bi 10 gündür kucakta asla zaptedilmiyor. Emzirirken çok zorlanıyorum. Kendini geri atıyor boynunu koparacak.
Sol bileğim sakat durumda, ameliyat dedi doktor. O kolla bi de zaptetmeye çalışıyorum Aşırı zorlanıyorum. Belini ayrı boynunu ayrı büküyor aynı anda tekme atıyor sanki
Yumurtasız doymama kısmı o kadar ben ki

Ya kızlar bu aşağıda paylaştığım oyuncaktan aldım, yalnız bebeğim bir kitleniyor 40-45 dakika, ben kapatmasam hala bakmaya devam edecek. Hipnotize olmuş gibi. Zararı olur mu bilemedim, bide geçen gün otizm ile ilgili bir yazı okudum o mu bilinçaltımı etkiledi acaba ? Başkada hiçbir nesne hiç bir oyuncak dikkatini çekmiyor, bu ördekler dışında sürekli kucakta gezmek ve 24 saat onunla konuşulmasını istiyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-06-00-00-04-404_trendyol.com.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 62
Alerji günlüğünden yeni gelişmeler;
-Bu cumartesinden itibaren buğday tüketmeye başladım ufak miktarlarda, en azından glütensiz nohut unu, glütensiz yulaf unu gibi şeylerden kurtuldum.
-15 gün gözlemleyecekmişim.
-kanı haftada bir iki gün nokta halinde görüyorum. Mukus tam gaz devam.
-Kilo gelişimi çok şaibeli duruma düştü. 1 ay önce gittiğimde 4.940 tartmıştı, ama onu yazmamışlar, eski kayıt kalmış, 4.500 diye. Bu gidişimizde 5200 çıkınca doktor “800 gram, çok iyi kilo almış” dedi. Oysa adım gibi eminim, çok iyi hatırlıyorum, bir ay önceki kilosu 4.900’dü. Bu durumda 300 gr almış oluyor. Kafam allak bullak.
Kendi doktorumuza da sorucam bu kilo durumunu, çünkü ona da geçen ay aynı hafta gittik ve 4.960 gelmişti onda da. Aynı haftada 4500’dem 4900’e çıkmayacağına göre diğer doktorun kaydı güncel değil.

Hadi diyeti açıyoruz diyince insan bi afallıyor.

Yaa bizde 4. Aya 4 gün kaldı inanılmaz huyu suyu değştii sürekli ağlıyor sğreklş kucakta durmak istiyor yatırdıgım an şiddetli ağlama krzilerine giriyor gözlerinden yaş geliyor. Uyumak istemiyor acaba diyorum bir yerinimi ağrıttım naptım. 3-4 gündür çok kötüyüüz doktora mı götürsem napsam
Bakcaz artıık. Ya bugün chicconun modeline baktım bildiğin yatak oluyor en son ayarıı şimdi bile kullanılır. Bende o işi puset görüyor puseti masanın ğzerine koyuyorum. Amaa gelelim kii artık koyamıyorum kendini poposuyla zıplatıp asagı kaydırıyor. Birde sırtını kaldırıp oturmaya calıısyor. Tehlikeli olmaya basladı o iş yere de koyamıyorum o şekidle. Chicco olmasa da gidiip kiwiyi mi alsam kii diyorum

Yaa bugün e bebekte bi tırtıl gibi bişey gördüm 360 liraydı. Kumandası var onunla hareket ettiryorsuj sağa sola gidiyor bide müzik çalıyor. Fotoğrafını çekmek aklıma gelmedii. Hoş bebeler bir şey yapmayı istemesee hiç bir şeyi zorla yaptıramazsın orası ayrıı
Bundan benden almak istiyoruum. Ama bu etkisi olur mu bilemiyorum. Ben sırf bu hiptonize olur gibi donup kalmasın diye dönence almadıım bana bu tarz şeyler cocugu uyuşturuyor gibi geliyor. Ben bunu yüz üstü pozisyonunda seyretsiin diye alıyım diyordum.

Kızlar ya bide benim çocuk 4. Ayına dediğim gibi 4 gün kaldı. Dönmeye yeltenmiyor hiiç erken mi ben mi acele ediyorum yoksa yapması gereken bi aktivite mü

Kızlar ya bide benim çocuk 4. Ayına dediğim gibi 4 gün kaldı. Dönmeye yeltenmiyor hiiç erken mi ben mi acele ediyorum yoksa yapması gereken bi aktivite mü
Canım soruna şöyle cevap veremicem. Benim kız uyanık olduğu her an ama her an kucakta. Bilmiyoruz dönebilir miydi sırtı yere değseydi Bezini değiştirirken yana atıyor arada kendini. Bezi kucakta değiştireceğimi gözü kesse onu da isticek. 4.ay gümbür gümbür geliyor..
Yalnız ben ağustos annelerinde de dönmeyen bir iki bebek olduğunu okudum. Geç kalmış değiliz endişelenme

Doktorum sadece sut urunleri kuruyemis tahin ve paketli gidalar dedi bana bende burda sizlerden okudukca hep yumurtadan suphelendim cunku hergun yumurta yiyordum bugun yemedim bakalim bide onu keseyim deneyeyim allah yardimcimiz olsun.gaz var diye cogu seyi yemiyordum artik bakliyata falan basliycam mecbur yoksa yiyecek bisey kalmiyor pek

Biz yaptirdik canim 2 ocakta yaptirmistik 1.dozunu. yenidogan prof.u bize alerji teshisi koyan o yaptirmayin demedi bize hatta tarihlerini o belirledi

Peynir olmayinca yumurtaya yukleniyoruz onuda kestim tavuk bari yerim demistim onu da birakayim ozaman biraz boyle bi deneyeyim.2 gundur biraz kaka sayimiz azaldi gibi mukusta azaldi gibi ama kan hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…