Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Telefona bağlanan bir model var
Kendinden izlenecek ekrani olanlar hem pahalı hemde kalitesi daha düşük
Kalitesi çok iyi olanları da 12 bin falan
O yüzden telefondan izleyebileceğim xiomi var 900 kusure
Görüntü kalitesi çok güzel geldi yorumlardan fotolardan
Link atmak için girdim 1100 lere çıkmış ya 🤦🏻‍♀️
İyice zam gelmeden bu tarz şeyleri indirimde hemen almalı

Ya gercekten aşırı pahalilar. Ben bu kadar fazla olacagini tahmin etmezdim açıkçası. Bu iyiymis yine. Belki tekrar duser fiyati takip edip alinabilir.
Daha uygun markalar da var pek bilinmedik ama onlardan da bakilabilir sanki. Telsiz yeterli mi gelir diyorum bazen de.

Rica ederim eğer ona da ulaşamazsan bendeki numarayı atarım olmazsa Dr anlaşmasız şekilde 380 Euro'ya yaptırdık biz anlaşmalı olunca yüksek oluyomuş o da. Sonuçlar için de direk sizi arıyorlar cinsiyeti size söylüyolar
Biraz zor da olsa Eurofinse ulaşabildim ve anlaştık, 380 euro dedi bize de bu akşam kan vereceğim :) çok teşekkür ederiim hepinize yardımlarınız için :)
Bende Tekirdağ'ın da oturuyorum canım neresindensin hangi hastaneye gidiyorsun ?
Çorlu'dayım Vatan hastanesine gidiyorum canım Orhan Ateşer'e :) sen hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun?

Biraz zor da olsa Eurofinse ulaşabildim ve anlaştık, 380 euro dedi bize de bu akşam kan vereceğim :) çok teşekkür ederiim hepinize yardımlarınız için :)

Çorlu'dayım Vatan hastanesine gidiyorum canım Orhan Ateşer'e :) sen hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun?
Bende Çorlu'dayim canim 🥰 Vega hastanesi Abdullah beye gidiyorum bende 2li test verdik pazartesi günü haftaya persembe sonucu alicaz inşallah bakalım

• Beğen
Reactions: noX
Bende Çorlu'dayim canim 🥰 Vega hastanesi Abdullah beye gidiyorum bende 2li test verdik pazartesi günü haftaya persembe sonucu alicaz inşallah bakalım

Aaa ne güzel aynı yerdeyiz :)) duymuştum Abdullah beyi de gidenler çok memnun. Biz de ikili test verdik sonuç iyi çıktı çok şükür, inşallah sizin de aynı şekilde güzel sonuç gelir. Ben cuma vermiştim salı günü çıkmıştı sonucum, telefonla arayıp bilgi aldım senin süre biraz uzunmuş ama

Aaa evet bunu biliyorum bende hangisi iyi acaba diyordum
Memnun musunuz bundan
Ben oğlumda 6 ay kullandım her yere götürdüm. Kısmetse bunda da kullanacağım çok memnun kaldım ben

Rica ederim canım sevindim güzel haberlerle inşallah 🙏

Ya bende Çorlu'dayım doktorumuzda aynı birde :)

Aaa ne güzel aynı yerdeyiz :)) duymuştum Abdullah beyi de gidenler çok memnun. Biz de ikili test verdik sonuç iyi çıktı çok şükür, inşallah sizin de aynı şekilde güzel sonuç gelir. Ben cuma vermiştim salı günü çıkmıştı sonucum, telefonla arayıp bilgi aldım senin süre biraz uzunmuş ama
Evet cok iyi oluyor aynı yerden kisilerin olmasi P pombom da Çorlu'da vatan Hastanesi'ne gidiyor 🤗 evet bende baya memnunum çok güleç ilgili bir doktor hir kac kez kanamam oldu cok ilgilendi sağolsun 🙏
Çok şükür iyi çıkmasına çok sevindim saglikla gelsin bebislerimiz 🌸Ben kan verdim sonuclar cikmis ama grafik yoktu. Randevum da perşembe günü o zaman alirim diye düşündüm

• Beğen
Reactions: noX
Evet cok iyi oluyor aynı yerden kisilerin olmasi P pombom da Çorlu'da vatan Hastanesi'ne gidiyor 🤗 evet bende baya memnunum çok güleç ilgili bir doktor hir kac kez kanamam oldu cok ilgilendi sağolsun 🙏
Çok şükür iyi çıkmasına çok sevindim saglikla gelsin bebislerimiz 🌸Ben kan verdim sonuclar cikmis ama grafik yoktu. Randevum da perşembe günü o zaman alirim diye düşündüm
Bende salı günü vereceğim testi bakalım inşallah ikimizde iyi haberlerle geliriz canım 🙏

Biz bugün 12+1 deyiz canım 🥰 çok şükür bugünlere geldik şu testi de bir atlatırsak kocaman bir oh çekip kendime daily doose dan bir tatlı ısmarlayacağım :KK70:
Hahshdha mantikli canım bende bir çılgınlık yapmak istiyorum persembe günü bakalım 🤣🤣🤣

O ne bılmıyorum ama maksımum maksımum puset vs 25 olabılır ya da 20
Chatgpt yapay zeka, chatgpt.com'dan istediginiz her seyi sorabilirsiniz. Akliniza ne gelirse yapiyor. :)

20 bin TL civarında, 3-4 yaşına kadar kullanılabilecek puset ve bebek arabası modelleri için aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

1. Bugaboo Bee 6:
- Taşıma kapasitesi: 22 kg.
- Çift yönlü kullanım, kompakt katlanabilir yapı, ayarlanabilir sırt ve ayak dayanağı.
- Fiyat aralığı: 18.000 - 22.000 TL civarında.
- Hem şehir içinde hem de seyahatlerde kullanımı kolay ve pratik【6】【7】.

2. Chicco Trio Sistemler:
- Portbebe, oto koltuğu ve bebek arabası olarak üç farklı fonksiyon sunar.
- Yaş aralığı: Doğumdan itibaren 3-4 yaşa kadar.
- Modüler tasarımı ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunar.
- Ortalama fiyat: 20.000 TL civarı【6】.

3. Prego 2066 Mios Travel Sistem:
- Taşıma kapasitesi: 22 kg (bebek arabası), 13 kg (oto koltuğu).
- Çift yönlü kullanım, 3 kademeli sırt ayarı ve geniş alt sepet.
- Fiyat: 18.000 - 20.000 TL aralığında.
- Şık tasarımı ve çok yönlülüğü ile popüler bir model【7】.

4. Joie Versatrax Travel Sistem:
- 0-4 yaş arası kullanım, yüksek manevra kabiliyeti ve geniş saklama sepeti ile bilinir.
- Yağmurluk ve diğer aksesuarlarla birlikte gelir.
- Fiyat: 19.000 - 21.000 TL civarında【9】.

Bu modeller, hem fonksiyonel hem de konforlu yapılarıyla öne çıkmaktadır. Özellikle travel sistemler, uzun süreli kullanım ve farklı alanlardaki ihtiyaçlarınızı karşılamak açısından idealdir. Seçim yaparken, bebeğinizin konforu, ürünün taşınabilirliği ve kullanım kolaylığı gibi kriterlere dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Chatgpt yapay zeka, chatgpt.com'dan istediginiz her seyi sorabilirsiniz. Akliniza ne gelirse yapiyor. :)

20 bin TL civarında, 3-4 yaşına kadar kullanılabilecek puset ve bebek arabası modelleri için aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

1. Bugaboo Bee 6:
- Taşıma kapasitesi: 22 kg.
- Çift yönlü kullanım, kompakt katlanabilir yapı, ayarlanabilir sırt ve ayak dayanağı.
- Fiyat aralığı: 18.000 - 22.000 TL civarında.
- Hem şehir içinde hem de seyahatlerde kullanımı kolay ve pratik【6】【7】.

2. Chicco Trio Sistemler:
- Portbebe, oto koltuğu ve bebek arabası olarak üç farklı fonksiyon sunar.
- Yaş aralığı: Doğumdan itibaren 3-4 yaşa kadar.
- Modüler tasarımı ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunar.
- Ortalama fiyat: 20.000 TL civarı【6】.

3. Prego 2066 Mios Travel Sistem:
- Taşıma kapasitesi: 22 kg (bebek arabası), 13 kg (oto koltuğu).
- Çift yönlü kullanım, 3 kademeli sırt ayarı ve geniş alt sepet.
- Fiyat: 18.000 - 20.000 TL aralığında.
- Şık tasarımı ve çok yönlülüğü ile popüler bir model【7】.

4. Joie Versatrax Travel Sistem:
- 0-4 yaş arası kullanım, yüksek manevra kabiliyeti ve geniş saklama sepeti ile bilinir.
- Yağmurluk ve diğer aksesuarlarla birlikte gelir.
- Fiyat: 19.000 - 21.000 TL civarında【9】.

Bu modeller, hem fonksiyonel hem de konforlu yapılarıyla öne çıkmaktadır. Özellikle travel sistemler, uzun süreli kullanım ve farklı alanlardaki ihtiyaçlarınızı karşılamak açısından idealdir. Seçim yaparken, bebeğinizin konforu, ürünün taşınabilirliği ve kullanım kolaylığı gibi kriterlere dikkat etmeniz faydalı olacaktır.
Yaaa canımmmm💖💖 çok çok teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻

Hahshdha mantikli canım bende bir çılgınlık yapmak istiyorum persembe günü bakalım 🤣🤣🤣
2 hafta önce bende küçük bir kanama geçirince çok gerildim stres oldum ablam trafik kazası yaptı böyle saçma sapan bir dönem geçirdim her şey yoluna girdi ama şu testinde güzel sonuçlarını duymaya ve çikolataya çok ihtiyacım var :KK70: :KK70:

2 hafta önce bende küçük bir kanama geçirince çok gerildim stres oldum ablam trafik kazası yaptı böyle saçma sapan bir dönem geçirdim her şey yoluna girdi ama şu testinde güzel sonuçlarını duymaya ve çikolataya çok ihtiyacım var :KK70: :KK70:
Cok gecmis olsun canim 🙏 Allah korusun.
Bende 3 kere yaşadım kanama hala progestan fitil kullanıyorum insallah bir daha yasamam insan cok panik oluyor dedigin gibi guzel haberlere ihtiyacımız var 🙏🤗

Ya gercekten aşırı pahalilar. Ben bu kadar fazla olacagini tahmin etmezdim açıkçası. Bu iyiymis yine. Belki tekrar duser fiyati takip edip alinabilir.
Daha uygun markalar da var pek bilinmedik ama onlardan da bakilabilir sanki. Telsiz yeterli mi gelir diyorum bazen de.
Evet telsiz de iyi aslında ama görüntülü de yemek yaparken vs falan ara ara açıp bakmalik iyi ya da otururken sürekli uyandı mı üstü açık mi diye gidip bakmaya gerek olmaz diye düşündüm 😊

X