Ben bide sürünmeye yardımcı bi oyuncak istiyorum. Böyle dikkat çekici hareket eden bir oyuncak bebekleri teşvik ediyormus. Beatbo öyle hareket ediyor mu kii sanki sadece kafasını oynatıyordu oYaa çok güzel fikir oldu bana bunlarbeatbo güzelmiş eğitici köpekcik düşünüyordum ama bu daha cok hoşuma gitti.
Bu yürüme arkadaşları cok hoşuma gidiyor da keşke erkenden kullansalar10 ay bile cok geç geliyo bana. Gerçi öyle böyle 5 ayı bitiriyoruz şükürler olsun zaman su gibi bence de masaya gerek yok özellikle evde yer sıkıntısı varken. Yürüme arkadaşında var zaten onlar.
Doğru söylüyorsun erkek çocukları için şüpheli diye konuşulduğunu hatırlıyorum ben de. Tek düşüncem iyice hareketlendiklerinde neyle hareketlerini destekleyip onları oyalayabiliriz.
Şuan benim de evimde hiç yer yok. Ufak bir eve geçtik. Güneşin odasında sadece adımlamalık boş alan kaldıbüyük oyuncak alırsam salonda küçük boşlukta ve koridorda oynayacak yavrucum
Bebeytmaz konusunda çok iyi düşünmüşsün ben de kararsızdım, suan karar verdim almıyorumannem de ısrarla çamaşır sepetine oturtup etrafına çamaşırlarla destekleyelim ileride diyor, eskiler öyle yaparmış
Vakumlu oturak bence de ihtiyaç. Kovadan biz de bıkmış durumdayız. Geçen gün annem farketmemiş gideri açık kalmıştüm halı ıslandı
Alınacaklar konusunda burası bana çok güzel fikir verdi her zaman
Eee peki mama sandalyesine karar verebildin mibenim aklım halaaa katlananlarda
O indirimli ürün için internete özel ürün diyor canımkaçırmışız
Bu benim de dikkatimi çekti, fiyat çok uygun, fisher price mi bu mu diye geceden beri düşünüyorum. Bir daha bu fiyata düşmez sanırım bu.Ben de şunu beğendim 270 e düşüyor sepette. Bebeler buna tutunurken kafa göz yarar mı acaba ya
Eğitici köpekçik benim de aklımda.
Oyun halısı dediğin gibi tek başına sıkılıyor. Güneş de sürekli onunla şarkı türkü söyleyeyim öyle istiyor. Yoksa sürekli huysuzluk peşinde. Oyun halısında da onla şarkı söylicem öyle duruyor
3 tane masal kitabı almıştım onlarla vakit geçiriyoruz biz de. Güzel bir şey tabi ama sürekli konuşup eğlendirmek çok yorucu oluyor, daha bağımsız oynamaları için de erken tabi.
Hışırtılı kitap bizimki de seviyor bazı zamanlarda. Daha çok parmaklarımızı ağzına sokma peşinde şu aralar
Bir de merak ediyorum hoppalalar var. Gelişimleri için etkisi nasıl acaba? Normal yürüteçler sağlıkları için pek iyi değil diye biliyorum. İyice dik durmaya başladıkça güneş bunu sever gibime geliyor. Şimdiden sürekli oturma peşinde. Emerken bile kalkıp gitmeye çalışıyor
Çok iyi yapmamışsın ben ortada emziriyorum çekinmeden açılırsa açılsın modundayım kocamda milleti memeye doyurdun diyorEvet canım önemli olan emzirme şansı olması, açık havada eğer uyumazsa, emziremediğim için koştur koştur eve geliyoruzama avm de vs artık daha iyiyiz
Bizde bütün çorap, terlik ve oyuncakları kaçıran gerçeği varEmekleme için buna bayıldım ama çok pahalı ağzındaki çorabı çekiyorsun geri geri gidiyor eminim bebekte peşinden giderhope2022
Kuzum böyle müslin kıyafet gibi giyilir bişey vardı görürsem atayım linkiniÇok iyi yapmamışsın ben ortada emziriyorum çekinmeden açılırsa açılsın modundayım kocamda milleti memeye doyurdun diyorSürekli yer ara örtü ört zor
Ayy çok hoşuma gidiyor bebişe bir şeyler almakpinkywom notdefteri2_ -Sunshine hope2022 ayy güle güle kullansınlar bebişler bende maaşı bekliyorum yarın yatıcak sanırım birkaç oyuncak ek gıda için kap kacak alıcam Oturması için ve banyo için vakumlu oturak çok güzel bencede hope2022
Ya çok güzelde pahalııEmekleme için buna bayıldım ama çok pahalı ağzındaki çorabı çekiyorsun geri geri gidiyor eminim bebekte peşinden giderhope2022
Bize de 4. Ay kontrolünde vereceklerdi almadım ben. Ocean kullanıyoruz d vitamini de demir ilacını da. Bende kabız yaptığını duydum devletin verdiğinin.Kızlar demir ilacı kullanmaya başladık 4 aylık olunca Sağlık ocağı verdi. Siz devletin verdiğini mi kullanıyorsunuz yoksa özel mi aldınız? 4 aylık kontrolüne gittiğimde doktor devletin ödediği kabız yapabilir mide bulantısı yapabilir dedi tedirgin oldum ama herhangi bir şikayeti de yok aslinda
Vallahi ben doğduğında bir kere özele götürdüm 10 günlüktü haftasonu tarifesi uyguladı bide adam 800 lira verince kendiöe geldim. Devletteki doktorlarda da çok iyileri var. Boşuna maddi külfet. Ona vereceğim parayla çocuğumun bi eksiğini kapatırımKızlar ben artık nili özel muayeneye götürmekten vazgeçtim her ay. 700 tl olmuş devlet hastanesinde çocuk doktoru ondan farklı şeyler söylemiyor yani hiçbir şey yapmıyor gidiyoruz gögsünü sırtını dinliyor bu ay şu aktiviteleri yapın diyor okadar özel aşılarını zaten alıp sağlık ocağında vurulabiliyoruz. Bizim her ay tekirdağa gidip gelmemiz 1.100 tl sadece özel aşı olursa 2.500 yazık günah diye düşündük.
3 gündür nil beni mahvetti ağzından salyalar akıyor çeşme gibi parmaklar ağızda diş kaşıyıcı ağızda koparcak damaklarını uyumuyor delircem
Vallahi geçen gün annemle biz de konuştuk bu konuyu. Giderek ten rengi açıldı ve çıkan saçlarımız altın rengindeKizlar sacma bisey soracagim 3,5 - 4 aylik olunca bebislerin sac rengi, ten rengi aciliyor mu biraz? Boyle bisey farkeden oldu mu
Ayy evet arkadaşım kullanıyor bunu bizde denedik hatta ama Memoşta bende daralıyorumanurkoc bu canıım aktif emzirseydim alacaktım bundan kullanan arkadaslaırm cok memnun. Şu e bebekte ki emzirme önlüğü vs hiç işe yaramıyor bu en güzeli diyorlardı
Ninna Kids Multi Müslin Emzirme Ve Puset Örtüsü- Çağla Yeşili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ninna Kids Multi Müslin Emzirme Ve Puset Örtüsü- Çağla Yeşili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olmamistir olmamistir pozitif dusun pozitif olsun :)İki kucakla atlattık inşallah bir şey olmamıştırama bana çoook iyi geldi. Pandemide de çıkmamıştım ben kalabalık yerlere. Açık büfe kahvaltımı yaptım, sohbet ettim, kahve içtim, bebeği emzirdim uyuttum yarım saat de olsa. Sonra eşim ilgilendi sağolsun. Kalabalık da dikkatini çekti az ağladı :)
Benimkinin saçı kaşı falan koyulaştı. Herkes gider mersine Bizimki tersineKizlar sacma bisey soracagim 3,5 - 4 aylik olunca bebislerin sac rengi, ten rengi aciliyor mu biraz? Boyle bisey farkeden oldu mu
Cnm bebeyatmaz bildiğin koltuk ama kısa zamanlı kullanım annem almış ben rahat ediyorum sepetin içine koyuyorum öle bakınıyor