2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben bide sürünmeye yardımcı bi oyuncak istiyorum. Böyle dikkat çekici hareket eden bir oyuncak bebekleri teşvik ediyormus. Beatbo öyle hareket ediyor mu kii sanki sadece kafasını oynatıyordu o kız bunlar cana gelsin 2 güne o kafasını kırarlar

Bu benim de dikkatimi çekti, fiyat çok uygun, fisher price mi bu mu diye geceden beri düşünüyorum. Bir daha bu fiyata düşmez sanırım bu.

Evet canım önemli olan emzirme şansı olması, açık havada eğer uyumazsa, emziremediğim için koştur koştur eve geliyoruz ama avm de vs artık daha iyiyiz
Çok iyi yapmamışsın ben ortada emziriyorum çekinmeden açılırsa açılsın modundayım kocamda milleti memeye doyurdun diyor Sürekli yer ara örtü ört zor

Çok iyi yapmamışsın ben ortada emziriyorum çekinmeden açılırsa açılsın modundayım kocamda milleti memeye doyurdun diyor Sürekli yer ara örtü ört zor
Kuzum böyle müslin kıyafet gibi giyilir bişey vardı görürsem atayım linkini
Ayy çok hoşuma gidiyor bebişe bir şeyler almak kendime alırken bu kadar zevk almıyorum artıık. Ama oyuncak indirimi bugünlük geçerlii diğerlerini sonra alırsında. Ek gıda da kap kaçak oi oi almamsan babyjem markasının tabak kaşıgı vs de tavsiyw ediliyor onunda indirimi bugün e bebekte
Emekleme için buna bayıldım ama çok pahalı ağzındaki çorabı çekiyorsun geri geri gidiyor eminim bebekte peşinden gider hope2022
Ya çok güzelde pahalıı böyle bir oyuncak arıyorum ama bakayım bi piyasada benzer by amacla muaidil bişey var mı diyee yoksa vercez artıık

kızlar bebeğin burnunu açmak için bana memnun olduğunuz bir alet söyler misiniz. Şu elektrik süpürgesine bağlanandan çok memnunlar yorumlarda ama çok mu şiddetlidir bilemedim. Ben hep fizyolojikle açıyorum ama çok ağlıyor artık tazyikle sıkmak istemiyorum. Bugün alacağım

Bize de 4. Ay kontrolünde vereceklerdi almadım ben. Ocean kullanıyoruz d vitamini de demir ilacını da. Bende kabız yaptığını duydum devletin verdiğinin.
Vallahi ben doğduğında bir kere özele götürdüm 10 günlüktü haftasonu tarifesi uyguladı bide adam 800 lira verince kendiöe geldim. Devletteki doktorlarda da çok iyileri var. Boşuna maddi külfet. Ona vereceğim parayla çocuğumun bi eksiğini kapatırım
Kizlar sacma bisey soracagim 3,5 - 4 aylik olunca bebislerin sac rengi, ten rengi aciliyor mu biraz? Boyle bisey farkeden oldu mu
Vallahi geçen gün annemle biz de konuştuk bu konuyu. Giderek ten rengi açıldı ve çıkan saçlarımız altın renginde gözlerimiz de yeşil inşallah değişmez

Ayy evet arkadaşım kullanıyor bunu bizde denedik hatta ama Memoşta bende daralıyorum
Oioi tabak ve kaşık aldım bende cam kavanozlardan alıcam yoğurt için yanımda taşımak içinde bir kaç kap falan

Eklentiler

• C4D4DE22-1400-4985-B372-B0E87DBABF70.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 59
Olmamistir olmamistir pozitif dusun pozitif olsun :)
Kizlar sacma bisey soracagim 3,5 - 4 aylik olunca bebislerin sac rengi, ten rengi aciliyor mu biraz? Boyle bisey farkeden oldu mu
Benimkinin saçı kaşı falan koyulaştı. Herkes gider mersine Bizimki tersine

Kizlar bebegi oturtmak icin emzirme yastigi yetmez mi ya icine oturturuz. O bebeyatmaza gerek var mi?

hope2022 S sunshine kizlar kuveti niye dusakabinin icine koymuyorsunuz? Koymamak lazimsa tehlikeli falansa ben de koymayayim
Cnm bebeyatmaz bildiğin koltuk ama kısa zamanlı kullanım annem almış ben rahat ediyorum sepetin içine koyuyorum öle bakınıyor ama bu banyo oturağı mama oturağı diye geçeni al hem banyo yaptırtırırsın hem vakumlu heryerde oturtursun bugün kahvaltı ederken mama sandalyesi niyetine masaya koyduk yemeklere bakarken oyalandı rahat kahvaltı ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…