2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İki saate yakındır kızı emziriyorum gece uykusuna 8 de geçirmek için. Çok güzel uyudu, yan komşunun musluk sesinden uyandı 🤦‍♀️ Nasıl bir boruysa ötüyor resmen musluğu açınca, ikimizde zıpladık. Cinnete az kaldı. Eşim de ben bir şey demem sen söyle diyor. Nasıl uyutucam bu çocuğu ben bu saatte. Her şey bana karşı yemin ediyorum, ağla ağla içim şişti sinirlerim bozuluyor ya. Eşim de iyiki bi emziriyorsun demez mi….
Anne karnı sesi youtubede var onunla uyutuyorum pişpiş de arkasına ben ekliyorum hemen uykuya dalıyor yatağa koyuyorum birsure daha çaldırıyorum.

Evin neşeleri oldular ya valla bizimkilere bir torun şartmış gerçekten 😅 60 cm’lik boyuyla babama sevmeyi öğretti sanki :)
Öyle öyle giriş gelişme sonuç misafirlik bitti 😅
Sorma yaa herkes deli oluyor etrafında 😍 bide bizde 3 teyze var hepimiz ilkleri yaşıyoruz 😍
Dün gece 1de uyuyup sabah 6.30da emmek için uyanan bebem ve bugün 00.45te uyuyup 02.25 itibariyle 7 kez memeye kalkan bebem 🥰🥰 Ağzından kendi çıkarıyor iki dakika sonra tekrar aranıyor.
Kocanla ve çocuğunla övünmeyeceksin demişler ya. Atalarımız gerçekten harikulade insanlarmış. 😅
Ben şeye bayılıyorum ya yapmaz dediğini o an yapıyorlar yada tam tersi yapar dediğini yapmıyor 😂😂
Cnm mamayı hep böyle istese vermem ama arada damarı tutuyor mecbur veriyorum ne uyur ne bir şey normalde benimki 4 saatte 1 120 cc içiyor ama bu ara artık doymuyor ek gıdaya başladığımızdan beri yoğurt filanda yiyor halbuki.

Cnm bizim aynı şeylerimizi yaşıyorsunuz asla dönmüyor benimki ama oturt bildiğin artık devrilmiyor bile😂 aynı oturt dahada oturma pozisyonu istiyor öne doğru ıkınmalar ama işte maalesef çok zorlu dönem oturtmamız lazım her nekadar işte destekli oturtun 5 aydan sonra deselerde zararlı annemin aklı gidiyor bende valla oyalamak için kol kası yaptım😂

Okadar yemeğe kalktı 90 içti şimdi 😂 bide söyleniyor😀😀
Ay cevabından önce dedim ben çocugu aç mı bırakıyorum ki diye rahatladım 😂😂 ya mama alışkanlık yapıyormuş bunu bana çevrrmde mamayla besleyenler dedi hep ek gıdaya baslayınca öğünden mama silme olayını hızlandır. ilk uyandıgı maması yada gece maması değilde gündüz mamasından baslayıp tabi

Anne karnı sesi youtubede var onunla uyutuyorum pişpiş de arkasına ben ekliyorum hemen uykuya dalıyor yatağa koyuyorum birsure daha çaldırıyorum.
Ben de s aç kurutma makinesi ve piş piş sesiyle uyutuyorum. Ama güm güm sesleri zıplatıyor bizi :KK43: şu okullar açılsaydı bi, 9 torunu da odamızın üstündeki odada 🤦‍♀️ dün sabah erken uyandırdım kızı, bütün gün gürültüden uyandı uyuyamadı, mahvoldu yavrum. Şimdi uyandırmayacağım.

Evin neşeleri oldular ya valla bizimkilere bir torun şartmış gerçekten 😅 60 cm’lik boyuyla babama sevmeyi öğretti sanki :)
Öyle öyle giriş gelişme sonuç misafirlik bitti 😅

Sorma canım kendi küçük etkisi büyük bunların😂 sinirli bir babam var ama yahyanın yanında adam süt dökmüş kedi gibi oluyor maşallah.. kızım özlemişiz bebeği diyor 😅
Kime nasıl tepki vereceğini de biliyor bu bebeler resmen. Altıntop misali gerçekten.. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah..

-Sunshine -Sunshine rüyamda seni gördüm güneşi anlatıyordun ama yüzyüzeydik🤣 canım bi ağız mendilini ıslatıp düğün atıp dolaba koyup onu verebilrsn damaklarına soğuk uygulama iyi geliyor bildiğim kadarıyla ek gıdada olsa havuc ver kaşısın dicem ama başlamadınz sanırm demi daha yada parmağa takılan diş kaşıyıcılar var kendi parmağına onları takıp kaşıyabilirsin yavrm kıyamam inşallah gecer acısı hemen :KK43:

Sagolasin canım. Aynı senin dediğin gibi farkettim. Önce kafasını hep sağdan kaldırdığını farkettim. Sağa baktığında kafasini tutuyordu sola baktiginda kafası düşüyordu tutamıyordu. Sonra c seklinde düşün kalçasından kafasıyla kendini kıvırmaya başladı. Kafa ve kalça sağa bel sola şeklinde. Sadece sağa dönmeye çalışıyor. Dikkat etmezsen anlamazsın boynunu düzde tutuyor çünkü. En çok yatarken sola bakacak ya boynu Sağa eğik şekilde ceviriyordu öyle farkettim
Sen de öyle bi dene. Hatta videosunu yollayayım sana ben
diloş ben hamileyimm :KK36: :KK200:
trasnferın 9.gunu kan verdım367 ıdı bugun 11.gun aksam yıne kan verıcem..
dua et bana kuzum saglıkla kucagıma alayım bende yavrumu :emir_bebek::dua:
sen nasılsın? bebiş nasıl ?

Ne bileyim kollarını falan hızlıca hareket ettiriyor. Kanatlanıp uçacak çocuk sanki 😬 Öff bu evhamı ne yapacağız ya. Düzelemiyoruz resmen djdjf
Daha bu sabah dikkat ettim güneş de kollarını çırpıyor mutlu olunca.🥲 takma kafana takma ben artık takmıyorum er ya da geç hepsine her güncelleme geliyor. Mesela güneş sırt üstü yatarken ısrarla dönmek için çabalamıyor keyfi yerinde 😅 ama yüzüstü hoşlanmadığndan dönmeye çalışıyor 🤣
Köpek dişler mi önce geliyor 😮 Ön alt ve üstler bundan kolay çıkmasına rağmen bebekler için çok zorlayıcı oluyor. Allah yardımcınız olsun.
Diş mevzusunda oyle bir netlik yok maalesef. 1 haftada da patlayabilir 1 ayda da. Ama senin bebeğin bayağıdır çekiyor sanırım onun ağrısını 🥲 İnşallah kurtulursunuz çabucak.
Valla ben de şaşkınım bakalım ne zaman patlayacak :) Allah hepimizin yardımcısı olsun 😄 insallah:)
Sorma yaa herkes deli oluyor etrafında 😍 bide bizde 3 teyze var hepimiz ilkleri yaşıyoruz 😍

Ben şeye bayılıyorum ya yapmaz dediğini o an yapıyorlar yada tam tersi yapar dediğini yapmıyor 😂😂

Ay cevabından önce dedim ben çocugu aç mı bırakıyorum ki diye rahatladım 😂😂 ya mama alışkanlık yapıyormuş bunu bana çevrrmde mamayla besleyenler dedi hep ek gıdaya baslayınca öğünden mama silme olayını hızlandır. ilk uyandıgı maması yada gece maması değilde gündüz mamasından baslayıp tabi
Ooo evin paşası o zaman 🤩
Sorma canım kendi küçük etkisi büyük bunların😂 sinirli bir babam var ama yahyanın yanında adam süt dökmüş kedi gibi oluyor maşallah.. kızım özlemişiz bebeği diyor 😅
Kime nasıl tepki vereceğini de biliyor bu bebeler resmen. Altıntop misali gerçekten.. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah..

Benim babamın da yüzü gülmezdi güler oldu şükürler olsun:)) aminnnn ☺️

Allahım sağ Salim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥹 gözünüz aydın olsun kolay bir hamilelik dilerim ☺️

-Sunshine -Sunshine rüyamda seni gördüm güneşi anlatıyordun ama yüzyüzeydik🤣 canım bi ağız mendilini ıslatıp düğün atıp dolaba koyup onu verebilrsn damaklarına soğuk uygulama iyi geliyor bildiğim kadarıyla ek gıdada olsa havuc ver kaşısın dicem ama başlamadınz sanırm demi daha yada parmağa takılan diş kaşıyıcılar var kendi parmağına onları takıp kaşıyabilirsin yavrm kıyamam inşallah gecer acısı hemen :KK43:
Bende diyecektimde onu havalar soğuk ya hasta olursa bide dişi kurtaracaz diye hastanolması daha kötü
Yaa 2023 Ekim annesi geliyor 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻
Daha bu sabah dikkat ettim güneş de kollarını çırpıyor mutlu olunca.🥲 takma kafana takma ben artık takmıyorum er ya da geç hepsine her güncelleme geliyor. Mesela güneş sırt üstü yatarken ısrarla dönmek için çabalamıyor keyfi yerinde 😅 ama yüzüstü hoşlanmadığndan dönmeye çalışıyor 🤣

Valla ben de şaşkınım bakalım ne zaman patlayacak :) Allah hepimizin yardımcısı olsun 😄 insallah:)

Ooo evin paşası o zaman 🤩

Benim babamın da yüzü gülmezdi güler oldu şükürler olsun:)) aminnnn ☺️
Oo hemde ne paşa görsen 😂 bide üzerine youtube izleyen anneannesi var ben istemeden gidiyor youtube da kim cocuguna ne aldıysa alıyor 😂 geçen oi oi seti almıs valla bizi 1000 liralık masraftan kurtardı 😂

Bende diyecektimde onu havalar soğuk ya hasta olursa bide dişi kurtaracaz diye hastanolması daha kötü

Yaa 2023 Ekim annesi geliyor 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻

Oo hemde ne paşa görsen 😂 bide üzerine youtube izleyen anneannesi var ben istemeden gidiyor youtube da kim cocuguna ne aldıysa alıyor 😂 geçen oi oi seti almıs valla bizi 1000 liralık masraftan kurtardı 😂
evet kuzu Allahın izniyle :KK200: :KK36:

Benim babam şimdi geç dede oldu. 58 yasında ona göre geçmiiş aslında günümüzde doğalda. Ben metehanın evlendiğini çocuklarını göremem ben bunu 18 bastı mı evlendircem diyor 😂 bugün gelmiş diyor ben düğün hazırlıklarına başlıyım en iyisi mi diye 😂
Ay Recep Agaha da diyorlar evlenir diye bende diyorum şu an onun evlendiğini bir kızla gidip bana arada sırada uğrayacağı düşüncesi çok kötü geliyor eziyetini ben çekiyorum ya az büyüsün düşünürüm 😀😀😀😀

Annemin uyumasına izin versem mi sizce bakışı 😂👼🏻💙

Eklentiler

• 0A40842A-6090-439E-B9F5-5405C26C3ABC.jpeg
    0A40842A-6090-439E-B9F5-5405C26C3ABC.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 78
Dün gece 1de uyuyup sabah 6.30da emmek için uyanan bebem ve bugün 00.45te uyuyup 02.25 itibariyle 7 kez memeye kalkan bebem 🥰🥰 Ağzından kendi çıkarıyor iki dakika sonra tekrar aranıyor.
Kocanla ve çocuğunla övünmeyeceksin demişler ya. Atalarımız gerçekten harikulade insanlarmış. 😅
Offf ne doğru söz 😂😂😂

Ay Recep Agaha da diyorlar evlenir diye bende diyorum şu an onun evlendiğini bir kızla gidip bana arada sırada uğrayacağı düşüncesi çok kötü geliyor eziyetini ben çekiyorum ya az büyüsün düşünürüm 😀😀😀😀
ben bazen belkide daha doğmamış gelinimi düşünüp dua ediyorum 😂😂 huyu suyu güzel olsun oğlumla bir ömür mutlu olsun diye 😂 sonrada kardeşlerime diyorum ya gelin beni sevmezse napcaz diye 😂 Ben bugün dışarda işlerim vardı akşam kaynanama gideyim oturmaya dur kendimi yerine koydumda oğluşunu görsün 😂
Annemin uyumasına izin versem mi sizce bakışı 😂👼🏻💙
Yaa yiyceem çok tatlısınız Mehmet bey 😍

ben bazen belkide daha doğmamış gelinimi düşünüp dua ediyorum 😂😂 huyu suyu güzel olsun oğlumla bir ömür mutlu olsun diye 😂 sonrada kardeşlerime diyorum ya gelin beni sevmezse napcaz diye 😂 Ben bugün dışarda işlerim vardı akşam kaynanama gideyim oturmaya dur kendimi yerine koydumda oğluşunu görsün 😂
Biz geline iyi olursak ağzımızı tutarsak sever bizi ya kızı olur olmadık eleştirirsek sevmeyebilir 😀

Ya ben döndü dönmedi oturdu oturmadı değil ama böyle aşırı fiziksel ve bilişsel tepkilerinde endişeleniyorum. İster istemez ameliyatla kafa içine girildi. Hayırlısıyla bir de bu kızı buyutebilirsem 😒

X