- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
yuh ya 3000 ne sanki akulu araba aliyoruzŞu çitlerden bende istiyorum ama çok pahalılar 3.000 tlydi en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuh ya 3000 ne sanki akulu araba aliyoruzŞu çitlerden bende istiyorum ama çok pahalılar 3.000 tlydi en son
Uykusunda çok huzursuz aşırı bölünüyor uykuları ıkınıyorhuzursuzluk var mı cocukta peki
Ben başladım bu ay canım. Bir numara ile çek çek icemiyor çenesi yoruluyordu. 3 ay+ olanını aldım iki delikli. Başta dediğin gibi oldu ama sonra uyum sağladı. Şimdi ellerimi tutup çekiyor itiyor biberonukızlar philips aventin biberonunu kullananlar cevaplarsa çok sevinirim. Biberon emziğinde 2 numarayı kullanmaya başladınız mı? Ya da bu aylarda kaç numara biberon emziği kullanıyorsunuz. Biz hala bir numara kullanıyoruz. 2 numarayı taktığımda çocuğun genzine kaçıyor da merak ettim
Biberon ucu kaç numara cnm 2 ye geçtin miKızlar benim kız 100 CC sütü 40 dakikada 3 partide içiyor. Normal mi ya çok yorucu oluyor. Gece de aynı çünkü
Biz doğdugundan beri kullandığı için sanırım biberon genişlediği bi solukta bitiyiyor huzursuzlanmadan ondan değiştirme ihtiyacı hissetmedimkızlar philips aventin biberonunu kullananlar cevaplarsa çok sevinirim. Biberon emziğinde 2 numarayı kullanmaya başladınız mı? Ya da bu aylarda kaç numara biberon emziği kullanıyorsunuz. Biz hala bir numara kullanıyoruz. 2 numarayı taktığımda çocuğun genzine kaçıyor da merak ettim
Geçtim canım bizimki iştahla alakalı sanırımBiberon ucu kaç numara cnm 2 ye geçtin mi
Ben güneşin de benzer miktarda içtiğini düşünüyorum. Bizimkiler biraz iştahsız bebeler.Kızlar benim kız 100 CC sütü 40 dakikada 3 partide içiyor. Normal mi ya çok yorucu oluyor. Gece de aynı çünkü
İnsan azcık anasına çeker yavBen güneşin de benzer miktarda içtiğini düşünüyorum. Bizimkiler biraz iştahsız bebeler.
zaten artık uyku öncesi olduğu gibi meme öncesi de seramoniye hazırlanır gibi hazırlanıyoruz. Fön makineleri eşliğinde yoksa emmiyor
Demir sağolsun emince de biraz daha çok emiyor eskiye göre
biz tommee tippee kullanıyoruz ama 3.ayda orta akışa geçtikkızlar philips aventin biberonunu kullananlar cevaplarsa çok sevinirim. Biberon emziğinde 2 numarayı kullanmaya başladınız mı? Ya da bu aylarda kaç numara biberon emziği kullanıyorsunuz. Biz hala bir numara kullanıyoruz. 2 numarayı taktığımda çocuğun genzine kaçıyor da merak ettim
Aptamil pregomin syneo demek istemiş sanırımKizlar bebegimde sut alrjisi cikmisti normalde emziriyorum ama ise baslayacsgim icin mama da belki gerekir dedim aptamil pregno al dedi.icindekilerde laktoz var peynir alti suyu var bu mama dogrumu sut alerjisi icin kullanan var mi aranizda
He ya akşam yemeğinin üstüne bi öğün daha yedim biraz bize çekselerİnsan azcık anasına çeker yav
Cnm 10 gün 1 ay bile süren varmışÖzellikle deneyimli annelerim
Ümmeti Muhammet aşkına söyleyin bu diş ne zaman patlar ya da şimdi patlamaz mı
Dün sabah çektim
Çok huzursuz çok ağlıyo
Diş kaşıyıcı fayda etmiyor parmak veriyorum homurdana homurdana o tarafla ısırıyor koparacak sanki
Sürekli emiyor bırakmıyorDaha erken diş çıkarma için ama eti şiş görünüyor hemen patlamaya bilir uzun sürüyor bazen emzir bol bol rahatlatır