2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• DD51567B-4C3E-4AE8-AB82-EE3829E981DA.png
    DD51567B-4C3E-4AE8-AB82-EE3829E981DA.png
    227,8 KB · Görüntüleme: 52
İltihap olsa dokundurmaz bence ya
Dokununca daha çok istiyor ısırmaya ovdurmaya çalışıyor
Ağlama krizlerinde bi tek parmakla ovalayınca susuyor
Beyazlık da diş oluyormuş galiba şişme dedikleri buymuş
Bncede iltihap acıtır canını sanırım. Dişte hep kaşınma istediğinde ya bebekler. Ya benim kuzenin cocugu 4 aylıktan berii diş kaşıma gibi sürekli ağzında salyası vardı böyle bu şekilde kabarıyordu vs çocuk 8 aylık olacak nerdeyse hala yok ama diş. Ara ara kabarıyor eti ateşi çıkıyor huysuzlanıyor sonra geçiyor. Belki Güneşin de böyle bir şeydir

Bncede iltihap acıtır canını sanırım. Dişte hep kaşınma istediğinde ya bebekler. Ya benim kuzenin cocugu 4 aylıktan berii diş kaşıma gibi sürekli ağzında salyası vardı böyle bu şekilde kabarıyordu vs çocuk 8 aylık olacak nerdeyse hala yok ama diş. Ara ara kabarıyor eti ateşi çıkıyor huysuzlanıyor sonra geçiyor. Belki Güneşin de böyle bir şeydir
Valla olabilir biliyor musun
Benim de 20 lik dişlerim 10 senedir çıkacak. 🤣🤣🤣
Arada ağrısı tutar ufacık başı biraz daha çıkar devamı yok 😄 anasına çekmez inşallah
4-5 ay daha çekemem valla bu halleri 😂

Hoooppp dedi ve çekti olacak kesin, büyük konuştum 😂

Babası ekmek almaya giderken diyorum büyüdü bu bunu da götür diye bana inanmıyor 😀

Benim babam şimdi geç dede oldu. 58 yasında ona göre geçmiiş aslında günümüzde doğalda. Ben metehanın evlendiğini çocuklarını göremem ben bunu 18 bastı mı evlendircem diyor 😂 bugün gelmiş diyor ben düğün hazırlıklarına başlıyım en iyisi mi diye 😂

Valla olabilir biliyor musun
Benim de 20 lik dişlerim 10 senedir çıkacak. 🤣🤣🤣
Arada ağrısı tutar ufacık başı biraz daha çıkar devamı yok 😄 anasına çekmez inşallah
4-5 ay daha çekemem valla bu halleri 😂

Hoooppp dedi ve çekti olacak kesin, büyük konuştum 😂
iyi yanlarınızı almayacak bunlar heralde 😂😂 Bende oluk oluk kusarmışım bebekken annem diyor şimdi makine her gün çalışıyorda rahatsın ben neler çektim diyor 😂 ben 36. Haftada doğmusum. Cocugumda 38. Haftada benimle aynı kiloda doğmuş 😂 ben annemi emmemişim annem diyor 4 ay zor emzirdim seni diye 4 aylık olacak zaten emziremedim düzgün süt faslımızda bitti sayılır artıık 😅 bide ben bebekken cok uyurmuşum o yönünüde çekmiş uykularımız düzenli Allahtan

iyi yanlarınızı almayacak bunlar heralde 😂😂 Bende oluk oluk kusarmışım bebekken annem diyor şimdi makine her gün çalışıyorda rahatsın ben neler çektim diyor 😂 ben 36. Haftada doğmusum. Cocugumda 38. Haftada benimle aynı kiloda doğmuş 😂 ben annemi emmemişim annem diyor 4 ay zor emzirdim seni diye 4 aylık olacak zaten emziremedim düzgün süt faslımızda bitti sayılır artıık 😅 bide ben bebekken cok uyurmuşum o yönünüde çekmiş uykularımız düzenli Allahtan
Annen de iyi çekmiş yalnız 🥲🥲😂 en azından uyku iyi bu çok büyük nimet 😅
Babam da güneşten dertlendiğimde güneşi severken güneşe beni şikayet ediyor 🤣 her dediğime anan daha beterdi kızım diyor anıları depreşti adamın 😄
Güneş geçen misafirleri kaçırdı, ben de ufakken hadi yemeği yedik çayı içtiniz gidelim diye ağlar, bizimkileri darlarmışım 😅

Annen de iyi çekmiş yalnız 🥲🥲😂 en azından uyku iyi bu çok büyük nimet 😅
Babam da güneşten dertlendiğimde güneşi severken güneşe beni şikayet ediyor 🤣 her dediğime anan daha beterdi kızım diyor anıları depreşti adamın 😄
Güneş geçen misafirleri kaçırdı, ben de ufakken hadi yemeği yedik çayı içtiniz gidelim diye ağlar, bizimkileri darlarmışım 😅
😂 yaa sanırım biz gözlerinde hiç büyümüyoruz da bizim bebeklerde öyle olacaak bizim gözümüzde hep bu halleri takılıp kalacak 😍 tam ev sahibinin seveceği çocuk portföyüymüşsün 😂

Hanımlar bebekleriniz korkuyor mu 😒
Benimki bu ara her sesten ani hareketlerden dehşet korkuyor. Gözlerini kocaman açıp hızlı nefes alip veriyor 🥲 Ablası da çocuk, tepkilerini kontrol edemiyor bağırıyor falan ben geriliyorum yapma dedikçe daha çok yapıyor 🥲 Yada mesela koltukta bırakıp bir su içiyorum gelip yüzüne ilk baktığımda yada konuştuğumda korkuyor. Ay böyle mi oluyordu ya. Çok şeyleri unutmuşum 😔

😂 yaa sanırım biz gözlerinde hiç büyümüyoruz da bizim bebeklerde öyle olacaak bizim gözümüzde hep bu halleri takılıp kalacak 😍 tam ev sahibinin seveceği çocuk portföyüymüşsün 😂
Evin neşeleri oldular ya valla bizimkilere bir torun şartmış gerçekten 😅 60 cm’lik boyuyla babama sevmeyi öğretti sanki :)
Öyle öyle giriş gelişme sonuç misafirlik bitti 😅

Hanımlar bebekleriniz korkuyor mu 😒
Benimki bu ara her sesten ani hareketlerden dehşet korkuyor. Gözlerini kocaman açıp hızlı nefes alip veriyor 🥲 Ablası da çocuk, tepkilerini kontrol edemiyor bağırıyor falan ben geriliyorum yapma dedikçe daha çok yapıyor 🥲 Yada mesela koltukta bırakıp bir su içiyorum gelip yüzüne ilk baktığımda yada konuştuğumda korkuyor. Ay böyle mi oluyordu ya. Çok şeyleri unutmuşum 😔
Hepsi hepsi var
Gözlerini belertip kollarını kafasının iki yanına getirip donuyo bazen
Eşim bi anda konuşurken ağladı yemek masasında bu akşam 🥲 hapşırmalarımda feryat figan ağlıyor. Gözleri kırpıştırma zaten öf 🥲
Her şeyi net görüp algılıyorlar artık ondan dolayı herhalde:)

Hepsi hepsi var
Gözlerini belertip kollarını kafasının iki yanına getirip donuyo bazen
Eşim bi anda konuşurken ağladı yemek masasında bu akşam 🥲 hapşırmalarımda feryat figan ağlıyor. Gözleri kırpıştırma zaten öf 🥲
Her şeyi net görüp algılıyorlar artık ondan dolayı herhalde:)
Ne bileyim kollarını falan hızlıca hareket ettiriyor. Kanatlanıp uçacak çocuk sanki 😬 Öff bu evhamı ne yapacağız ya. Düzelemiyoruz resmen djdjf

yeni foto bu canım
Köpek dişler mi önce geliyor 😮 Ön alt ve üstler bundan kolay çıkmasına rağmen bebekler için çok zorlayıcı oluyor. Allah yardımcınız olsun.
Diş mevzusunda oyle bir netlik yok maalesef. 1 haftada da patlayabilir 1 ayda da. Ama senin bebeğin bayağıdır çekiyor sanırım onun ağrısını 🥲 İnşallah kurtulursunuz çabucak.

Kuzuum mamayı sık verebiliyor musun böylee ben mi çok evhamlıyım yaa. 150 cc 3 saatte 1 veriyordum 5 gün öncesine kadar çocukta bir anda kilo alımı oldu ben 4 saatte 1 veriyorum 150 cc. Bana doktorlar ısrarla mama verdiğin için en az 3 saat koy diyorlar. Yavrum doğdugundan beri bu 3 saat olayına alıştıı resmen alarm gibi 3 saat dolunca sabah aksam farketmez açlık ağlaması yaşıyor. Yeni yeni işte 4 saate alışmaya basladıı.

Sen bizden öndesin benim ki cok oturma meraklısı yaa hatta dün yastıga koydum sırtını kendini kaldırdı ıkındı sıkındıı oturdu sonra devrildii ama biz eşimle şok olduk algılayamadık o an haline. Daha cok erken oturma çalısmaları için dönmeye sıfır heves hiç yeltenmiyor bile ama sürekli gövdeden kendini kaldırıp ağlıyor. Şöyle 1 sn oturma pozisyonuna gelince susup gülüyor. Günlerimiz oturtmama mücadelesiyle geçiyor resmeen 😂😂 bide yüz üstünde yeni hobimiz olduu gidemedeği için bağırıyor yerde battaniyeyi sıkıyor ayaklarınıı ittirmeye calısıyor gidemediğinden ağlıyor süreklii 😂😂 ne bu acelesi anlamadım kii
Cnm mamayı hep böyle istese vermem ama arada damarı tutuyor mecbur veriyorum ne uyur ne bir şey normalde benimki 4 saatte 1 120 cc içiyor ama bu ara artık doymuyor ek gıdaya başladığımızdan beri yoğurt filanda yiyor halbuki.

Cnm bizim aynı şeylerimizi yaşıyorsunuz asla dönmüyor benimki ama oturt bildiğin artık devrilmiyor bile😂 aynı oturt dahada oturma pozisyonu istiyor öne doğru ıkınmalar ama işte maalesef çok zorlu dönem oturtmamız lazım her nekadar işte destekli oturtun 5 aydan sonra deselerde zararlı annemin aklı gidiyor bende valla oyalamak için kol kası yaptım😂

Okadar yemeğe kalktı 90 içti şimdi 😂 bide söyleniyor😀😀

Dün gece 1de uyuyup sabah 6.30da emmek için uyanan bebem ve bugün 00.45te uyuyup 02.25 itibariyle 7 kez memeye kalkan bebem 🥰🥰 Ağzından kendi çıkarıyor iki dakika sonra tekrar aranıyor.
Kocanla ve çocuğunla övünmeyeceksin demişler ya. Atalarımız gerçekten harikulade insanlarmış. 😅
Benimkide bu gece aynı 21.00 de 240 cc içip sabaha kadar uyanmaz dediğim bebem 2 den beri meme fırlatıyor en sonunda 90 cc verdim ama halen uyumadı😂 hava gibi bunlarda hiç belli olmuyorlar😃

X