2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktoru bizde alerji olmadığını söyledi fakat hep çok gazlıydı. Yok sakın bozma diyeti çok az kaldı dayan. 5.ayda ek gıdaya başlıyoruz biz çok heyecanlıyım

Süt alerjisi olan bebekler için söylüyorum 6. Aydan sonra kan görmezsiniz ama fazla kaka yapma durumu 1 yaşına kadar sürebiliyor malesef 2 yaşa kadar genel olarak geçiyor. Bu durumla zamanında cok uğraştık gastroenteroloji bölümünün takipli hastasıydık.

Ay işiniz zor Allah yardımcınız olsun valla bu durumda ki arkadaslara sürekli sabır diliyorum

Şimdi bu durumu atlattık cok şükür ilk çocuğum da yaşamıştık. O yüzden paylaştım bende herkese kolaylıklar diliyorum ama geçici bir durum sabırla büyüdükçe geçiyor hatta 2 yaşından sonra emzirmeyi bırakınca yoğurt ve süt verebiliyordum.

İkinci çocukta da yaşadın mı canım. 3 aylık ve atlattınız mı, doğru mu anladım.
Benim de ilk kızımda yaşadık. İki yıl da biz uğraşmıştık. Şimdi ikinci kızımda ayni filmin devamını izliyor gibiyim.

Nerede yaşıyordun canım. Grupta bir kaç arkadaş almıştı, belki yardımcı olan çıkar. Bende başlıyorum ve günün 20 saati memede olan bir bebek. Makinam var ama sagmaya fırsat yok o yüzden. İlk gün bırakacak sütüm yok resmen. Bir an önce 1 Ay sonraya ışınlanmak istiyorum. O ikimizin de alıştığı zamana.. Çünkü ilk kızımda çalışmaya başladıktan sonra kendime geldiğimi hissetmiştim. Sosyalleşmek bir oje dahi sürmek kendi paranı kazanmak bunlar hep insanı motive eden şeyler. Bebeğimle de daha verimli zaman geçireceğimi düşünmek istiyorum. Bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

İstanbul'dayım canım, şehir dışından almak sıkıntı yaratıyor sanırım . Çok haklısın bebeğim biberon en azından alsa ben de sosyalleşmek için isterdim saatleri ayarlayıp ama aynı seninki gibi her an memede bir bebek benimki de napacağım bilmiyorum

Kesinlikle hayyalcim. İnan her şeyi halleden kadınların eşleri bir şeye elini sürmüyor. Yetişemediğim yada yapamıcam demediğim sürece herşey benm üstümde
Evet evet bende ayakta emziriyorum oğlumda da ayakta emzirirdim. Şimdi kızda başladı kısacık emmeler memeyi itmeler ağlamalar falan ayakta zıplayarak emziriyorum

Bu sabah hazır bir kahvaltı masasına uyandım
Kocam bey hazırlamış sağ olsun anurkoc a selam olsun
Deniz'in kakası su gibi olunca nedendir falan konuştuk biraz
Peynirli sigara böreğini kızarttığı yağda patates kızartmış
Bende o patatesi bir güzel yedim
Kızamadım da dişlerimin arasından "Tişikkiler" çıktı mecbur
Öğretemedim adama ya. Ilkinde de yaşadık hala bir taneden birşey olmaz kafasında akıl alır gibi değil

Canım nerelere danıştin rapor için. Doğum sonrası bazı psikiyatrlar falan da doğum sendromu falan diye verirmiş. Hani özelde falan olur mu ki

Canım nerelere danıştin rapor için. Doğum sonrası bazı psikiyatrlar falan da doğum sendromu falan diye verirmiş. Hani özelde falan olur mu ki
Canım özelde kendi hastanem vermedi. Psikiyatridrn almak da sıkıntı olabilir dediler ben öğretmenim çünkü. Pedagojik formasyon bakımından kötü bir intiba olur. Onu da düşünmüştüm yoksa

Canım özelde kendi hastanem vermedi. Psikiyatridrn almak da sıkıntı olabilir dediler ben öğretmenim çünkü. Pedagojik formasyon bakımından kötü bir intiba olur. Onu da düşünmüştüm yoksa
Yaş bizi niye böyle yollara itiyorlar. Bu konuda bir düzeltme yapsalar keşke. Aman bir ay iki ay daha idare edelim diye göbeğimiz çatlıyor.

Yaş bizi niye böyle yollara itiyorlar. Bu konuda bir düzeltme yapsalar keşke. Aman bir ay iki ay daha idare edelim diye göbeğimiz çatlıyor.
Kesinlikle kuzum ben de onu düşünüp üzülüyorum. Bu bebekler en az 1 yaşına kadar bize çok muhtaç neden işin açığını bulmak zorunda kalıyoruz ki biz. Bir de ben normal zamanda da kolay kolay rapor alan biri değilim ki çocukların hakkına girmeyeyim diye. Çok sinirleniyorum gerçekten bu durumda kalmış olmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…