Doktoru bizde alerji olmadığını söyledi fakat hep çok gazlıydı. Yok sakın bozma diyeti çok az kaldı dayan. 5.ayda ek gıdaya başlıyoruz biz çok heyecanlıyımAynen hem sıvı hem de çok gazlı. Ama şükür artık eskisi kadar kıvranmıyor yaparken ya da gaz çıkarırken. Yavaş yavaş toparlayacaklar bu konuda da inşallah
3 numara şimdi bile altta baya torba gibi oluyor
Dediğin gibi 4 baya büyük olur su an
Hep de kan var cildinde de belirti olmuyor
Kafam kızıyor bozacam diyeti de sıktım dişimi biraz daha sıkayım diyorum
Ay işiniz zor Allah yardımcınız olsun valla bu durumda ki arkadaslara sürekli sabır diliyorumSüt alerjisi olan bebekler için söylüyorum 6. Aydan sonra kan görmezsiniz ama fazla kaka yapma durumu 1 yaşına kadar sürebiliyor malesef 2 yaşa kadar genel olarak geçiyor. Bu durumla zamanında cok uğraştık gastroenteroloji bölümünün takipli hastasıydık.
Kafasının sol tarafında çöküklük vardı. O düzeltildi canım.Ne ameliyatı olmustuu? Bizimde birbirinden habersiz saçlarımıız ne zaman eşitlenir bilinmez
İkinci çocukta da yaşadın mı canım. 3 aylık ve atlattınız mı, doğru mu anladım.Şimdi bu durumu atlattık cok şükür ilk çocuğum da yaşamıştık. O yüzden paylaştım bende herkese kolaylıklar diliyorum ama geçici bir durum sabırla büyüdükçe geçiyor hatta 2 yaşından sonra emzirmeyi bırakınca yoğurt ve süt verebiliyordum.
Ay maşallahİlk çocuğum da yaşadım sadece 2. De yaşamadım ve 3. Çocuğumda da olmadı canım 3 cocuk var bendeyoksa bu 3 4 ayda geçecek bi durum değil zaten
İnşallah kuzum. İyi tarafından bakıyorum meseleye. Mesela 4. aydaki uyku gerilemesi atağından hiç korkmuyorum. Çünkü neden? Çünkü gerileyecek bir uyku zaten yokYa senin canını yerim toparlayacak annesi eli kulağında büyüyorlar minikler
Nerede yaşıyordun canım. Grupta bir kaç arkadaş almıştı, belki yardımcı olan çıkar. Bende başlıyorum ve günün 20 saati memede olan bir bebek. Makinam var ama sagmaya fırsat yok o yüzden. İlk gün bırakacak sütüm yok resmen. Bir an önce 1 Ay sonraya ışınlanmak istiyorum. O ikimizin de alıştığı zamana.. Çünkü ilk kızımda çalışmaya başladıktan sonra kendime geldiğimi hissetmiştim. Sosyalleşmek bir oje dahi sürmek kendi paranı kazanmak bunlar hep insanı motive eden şeyler. Bebeğimle de daha verimli zaman geçireceğimi düşünmek istiyorum. Bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun.Heyet raporu bulamadım hiçbir yerden moralim çok bozukbiberon tutmayan kızımı bırakıp okula başlayacağım sanırım 2. dönem bu durumda. Ev sahibi evden çıkarıyor, kiralar zaten o biçim diye ücretsiz izne de çıkmak yalan. Çok üzgünüm bu da böyle bir iç döküştü...
Ay geçmiş olsunKafasının sol tarafında çöküklük vardı. O düzeltildi canım.
Yaa az kaldı ek gıdada azalır bir çok etkisi besin aldıkca insallahAy maşallahSağlık olsun. Bir zaman sonra kendi yiyip içsin de dert değil. Ben gece yarıları nutella koklamışım çok mu sjdjd
İstanbul'dayım canım, şehir dışından almak sıkıntı yaratıyor sanırım . Çok haklısın bebeğim biberon en azından alsa ben de sosyalleşmek için isterdim saatleri ayarlayıp ama aynı seninki gibi her an memede bir bebek benimki de napacağım bilmiyorumNerede yaşıyordun canım. Grupta bir kaç arkadaş almıştı, belki yardımcı olan çıkar. Bende başlıyorum ve günün 20 saati memede olan bir bebek. Makinam var ama sagmaya fırsat yok o yüzden. İlk gün bırakacak sütüm yok resmen. Bir an önce 1 Ay sonraya ışınlanmak istiyorum. O ikimizin de alıştığı zamana.. Çünkü ilk kızımda çalışmaya başladıktan sonra kendime geldiğimi hissetmiştim. Sosyalleşmek bir oje dahi sürmek kendi paranı kazanmak bunlar hep insanı motive eden şeyler. Bebeğimle de daha verimli zaman geçireceğimi düşünmek istiyorum. Bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kesinlikle hayyalcim. İnan her şeyi halleden kadınların eşleri bir şeye elini sürmüyor. Yetişemediğim yada yapamıcam demediğim sürece herşey benm üstümdeCanım ben gene rötarlı yazıyorum. Premium çare kullanıyorum. Biz 2 numara kullanıyoruz. 5e geldi kilomuz. Kaka olmadığı sürece iyice doldurana kadar değişmiyorum bezini artık. O yüzden elimdekiler baya dayandı gibi.
Canım artık inan ki çok şeyi içime atıyorum sakinim, bebeğimden başka bişey düşünmüyorum. Bu süreç çok yorucuymuş. Tam memeye döndük derken şimdi de atak dönemi başladı 5 hafta süren ve Doruk aynı döneme yavrum nasıl denk getirdiyse düzeltilmiş 3.5 ayında diş çıkarıyor.diş eti şişti bile… eli hep ağzında. Çok aceleci bir oğlum var…
Eşim bağ kurmasına bağı var ama uzaktan bağı.
Çok rahat ve çok umursamaz. Herşeyi karısı çözdüğü için mi bilemiyorum…
Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır artık?
Evet evet bende ayakta emziriyorum oğlumda da ayakta emzirirdim. Şimdi kızda başladı kısacık emmeler memeyi itmeler ağlamalar falan ayakta zıplayarak emziriyorumEmziren biçok kişi meme reddi yaşıyor galiba ben daha önce bu durumu yaşamıştım şimdi yine yaşıyorum üstüne eğilerek emzirme veya ayakta emzirme bazen işe yarıyor sabırla devam etmek lazım sonuç olarak geri dönüyorlar
Canım nerelere danıştin rapor için. Doğum sonrası bazı psikiyatrlar falan da doğum sendromu falan diye verirmiş. Hani özelde falan olur mu kiİstanbul'dayım canım, şehir dışından almak sıkıntı yaratıyor sanırım . Çok haklısın bebeğim biberon en azından alsa ben de sosyalleşmek için isterdim saatleri ayarlayıp ama aynı seninki gibi her an memede bir bebek benimki de napacağım bilmiyorum
Canım özelde kendi hastanem vermedi. Psikiyatridrn almak da sıkıntı olabilir dediler ben öğretmenim çünkü. Pedagojik formasyon bakımından kötü bir intiba olur. Onu da düşünmüştüm yoksaCanım nerelere danıştin rapor için. Doğum sonrası bazı psikiyatrlar falan da doğum sendromu falan diye verirmiş. Hani özelde falan olur mu ki
Yaş bizi niye böyle yollara itiyorlar. Bu konuda bir düzeltme yapsalar keşke. Aman bir ay iki ay daha idare edelim diye göbeğimiz çatlıyor.Canım özelde kendi hastanem vermedi. Psikiyatridrn almak da sıkıntı olabilir dediler ben öğretmenim çünkü. Pedagojik formasyon bakımından kötü bir intiba olur. Onu da düşünmüştüm yoksa
Kesinlikle kuzum ben de onu düşünüp üzülüyorum. Bu bebekler en az 1 yaşına kadar bize çok muhtaç neden işin açığını bulmak zorunda kalıyoruz ki biz. Bir de ben normal zamanda da kolay kolay rapor alan biri değilim ki çocukların hakkına girmeyeyim diye. Çok sinirleniyorum gerçekten bu durumda kalmış olmaya.Yaş bizi niye böyle yollara itiyorlar. Bu konuda bir düzeltme yapsalar keşke. Aman bir ay iki ay daha idare edelim diye göbeğimiz çatlıyor.