2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence 4 kullanma canım biraz 3ü kullan. Ben sızdırır diye düşündüm çok bol. Yada yarın tüm gün dene evde sık sık kontrol et. Yok o bantları asla birleştirmiyorum. Gevşek bırakıyorum
Ayyy o sırta çıkma bizdede var. Çok gazlı yapıyor tuvaletini oda taşırıyor. 4 numara baya sırtını kaplıyor oda kızımı çok rahatsız eder diye düşünüyorum

Benim yastığımdan korkuyorum burnunu yastığıma dayamadan uyumuyor

Aynen hem sıvı hem de çok gazlı. Ama şükür artık eskisi kadar kıvranmıyor yaparken ya da gaz çıkarırken. Yavaş yavaş toparlayacaklar bu konuda da inşallah
3 numara şimdi bile altta baya torba gibi oluyor
Dediğin gibi 4 baya büyük olur su an

Hep de kan var cildinde de belirti olmuyor
Kafam kızıyor bozacam diyeti de sıktım dişimi biraz daha sıkayım diyorum

ay gece kalkmak hele tek gozun kapali pompa yapmak ayri bir dert gercekten.

Biberonun en guzel yani yanindaki kisiler de besleyebiliyor bebegini. en azindsn ufsk bir mola alabiliyorsun. Onu seviyorum yalan degil.
ay cok guzel hipp in fln muhallebileri var. bizde gecince onlardan alicam
Biz oturmazsak hep ağlıyoruz teyzeler büyüdük biz
benim 3 aylik kizim oturmak icin can atiyor. ana kucaginda fln kendini kaldirmaya calisiyor. yatarkende parmaklarimizi tutup kendini kaldirmaya calisiyor . Cok fena bu folik asit bebeleri

Kavga ediyor bizimki kendini kaldırmaya calısıyor bağırıyor ağlıyor otutturur gbi yapınca susuyor. Daha erken anlamıyor sıpalar 4,5 aylık olsunlar bii

Aynen bende hipp alcam muhallebilerden perşembe doktordayız bakalım neler dicek doktor :)

Aynen bende hipp alcam muhallebilerden perşembe doktordayız bakalım neler dicek doktor :)
ay bana 1 numara yerine gece 4 numara mama yollamislar. neyse 1 numarayi geri yolladilar , ben onlara 4 u geri yollacaktim ama bana kargo etiketini yollamadilr , kaldi oyle.

gecen de bizim sehrin anne grubunda kadinin birine 12 kuutu 3 numara yanlis yollamislar , onlarida aldim ucretsiz. baya stogum oldu gelecek icin

Sana kötü haber bazı bebekler ek gıdaya geçince mama içmezler:)

Aa demekki açıklaması buymuş bende diyorum neden her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Bizim doktorumuz da şu devletin takip ettiği 6. ayına kadar olan aşılar bitmeden menenjite başlama dedi. 7. ayda başla diye önerdi hatta. Teşekkür ederim aydınlattığın için
Rica ederim ne demek. Hatta dün arkadaşım da doktoruna soracak demiştim ya o doktor da 4. ve 5. aylarada yaptırabilir demiş. Ay bugün almaya gidicem aşıyı, dur sen olmazsa söyleyeyim bakalım diğerini de ayırtsın bize valla uyanık olmak lazım İnşallah güneş kız kurtulur şu alerjiden artık sende çok hırpalandın rabbim şifasını versin biran evvel

Teyzeleri Asaf bey le tanışmak istermisiniz :) ve evet okumaya şimdiden çok meraklıyız :)
Maşallah ben de yatıyorum yanına okuyorum kendisi de bıdı bıdı konuşuyor
Ayırt ayırt :) ben de sorayım 6. Aydan sonra yapsak olur mu acaba diye
İnşallah tüm bebeler kurtulsun şu illetten. Küçücük bedenler nelerle mücadele ediyor

Deniz ameliyat olurken o tarafı komple kestiler canım Yeni yeni çıkıyor. Dediğin gibi diğer tarafta dökülmeye başladı. Anca eşitlendi bizim saçlar

Ay evet onlarda her yeni güncellemede şaşırıyorlar bence bunu ben mi yaptım diye

Deniz ameliyat olurken o tarafı komple kestiler canım Yeni yeni çıkıyor. Dediğin gibi diğer tarafta dökülmeye başladı. Anca eşitlendi bizim saçlar
Ne ameliyatı olmustuu? Bizimde birbirinden habersiz saçlarımıız ne zaman eşitlenir bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…