İrmikli vs karıştırınxa sever insallah kuzum bu aşamalara geldiniz ya devamıda gelir illakiAhahaha patates bal kabağı havuç onaydan geçmediöğğ öğğğ ama bir yoğurt yiyişi var 2 yemek kaşığı yoğurt yedi bugün herkesin bebesi yoğurt yemez ters bu kız bu hafta doktora gidiyoruz sanırım artık sebze çorbaları ve muhallebiye başlarız. E bebekte son 2-3 haftadır hep stok var canım
Bizimki sürekli kendini kaldırıyor oturma eylemi için yatınca ağlıyor. Ama daha erken yaa 3,5 aylığız şubat 11 de 4 tamamlanacak. Daha dönmeye yeltenmeden o hareketleri yapıyorBiz oturmazsak hep ağlıyoruz teyzeler büyüdük biz
Sanırım onda kafasını döndürmek istesede döndüremiyor. Ses çıkardıgında kendisi rahatca döndürüyor muu.@Dilos6342 diloşcum benimkide böyle duruyor yani böyle durmayı tercih ediyor çoğu zaman ama başka belirti yok tortikollis dr mu tanı koydu sen mi farkettin ?
Ay yerim ben bunları yaaSanırım onda kafasını döndürmek istesede döndüremiyor. Ses çıkardıgında kendisi rahatca döndürüyor muu.
Bu arada merhaba Mehmet arkadaaş
Babası gibi etçi olcak sanırımİrmikli vs karıştırınxa sever insallah kuzum bu aşamalara geldiniz ya devamıda gelir illaki
Bizimki sürekli kendini kaldırıyor oturma eylemi için yatınca ağlıyor. Ama daha erken yaa 3,5 aylığız şubat 11 de 4 tamamlanacak. Daha dönmeye yeltenmeden o hareketleri yapıyor
Aklına takılmasın doktoruna sor kuzum genedeAy yerim ben bunları yaa
Evet seslenince dönüyor yada gözleriyle bakıyor canım
Erkenciler heep vallaBabası gibi etçi olcak sanırımcnm bizimki daha dönmüyor ama oturuyor bizim 5 ay bitti 6 ya girdik sizin için erken 4,5 aylıkta destekli 10 dk oturmaya müsade var ben bu aay artık mama sandalyesine oturtcam bu yeni bebeler çok hareketli yandık peşlerinden çok koşturcaklar sanırım
Hergün aynı şeyi söylüyoruz bir şey kaçırmıyorsun kızım hep evde olanlar aynı diye uyuma krizlerinde bugün soğuk dinlemedim attım pusete taktım korumalığını rüzgar için 1,5 saat gezdim 1,5 saat uyudu eve geldik hiç uyumadı delirtcek beniErkenciler heep vallahayatı kaçıracak sıpalar sankii
Maalesef gerçekten tahammülüm kalmıyorGündüz neysede gece insanın tahammülü çok azalıyor ya
Canım ben bugün iş çıkışı güvendiğim bir eczane var bir de onlara sorayım. Ben iyi kötü etkisi vardır diye düşünüyorum. Sonuçta 6 aylık olmadan iki dozu alabilmesi önemli olan. Ama Benim endişem kaş yapayım derken göz çıkarmamak. Bide bebeğe zararı olur mu bu aydan sonra yapılınca. Bakalım bi danışayım da sana da haber vereyim.
Kıyamam kuzuma yaa neyseki 6. Ayda aşıların neredeyse tamamı bitiyor. 1. Yaşına kadar da yok diye biliyorum.
Aynen damla şeklinde.Vallahi iyi aklıma getirdin güvendiğim bir eczane var iş çıkışı uğrayıp soracağım bugün birtek eczacı kaldı bakalım o ne fikir sunacak kafalar bi milyonçok sağol
Ya çok sevindim teşekkür ederim haber verdiğin için:) eczacı tanıdıksa eğer şimdiden al depoda dursun zam gelecek çünkü-Sunshine Canım ben bugün eczanedeki arkadaşa sordum rotarix marka aşı 2 yaşına kadar yapılabiliyor dedi. Hatta ellerinde de bir tane kalmış 1.041 lira dedi fiyatını. Şimdi fikir edinmek için arkadaşıma da sordum o da kendi bebeğinin doktoruna soracak bana bilgi verecek. Haber geldiğinde de yine yazarım sana. Ama ben kesin niyetlendim 4 ay aşılarıyla birlikte yaptırıcam perşembe günü nasipse inşallah. unutmadan yazayım dedim sana da
Yaaa maşallah güneş de oturmaya meraklı yatınca hep mızır mızır sürekli şarkı türkü oyunla geçiriyoruz vaktiBiz oturmazsak hep ağlıyoruz teyzeler büyüdük biz
Ya senin canını yerim toparlayacak annesi eli kulağında büyüyorlar miniklerAnacım sizin bebeler uyuyor ki geceleri aksiyonlar düşünebiliyorsunuzben benimki her an uyanacak diye hiç o işlere girişemiyorum, eşim bana "devrem" deme boyutuna geldi artık çocuk uyursa ben de direkt vurup kafayı yatıyorum, sizlere helal olsun
Derdimiz aynı canım hemen anlatayım. Bende prima premium care kullanıyorum. Kızım 6 kilo şuan. Uzun zamandır 3 numara kullanıyorum. Ve çok lastik izi yapmaya başladı. Elimdeki 3 bitince 4 aldım. Bez çok büyük arkası sırtına kadar geliyor ve yine lastik izi var. Ben tekrar 3e geri döndüm. 20 gün sonra falan 4 numaraya geçerim sanırım. Senin bebişin kaç kg şuan?Kızlar lastik izi varsa büyük numara beze mi geçmeli? 2’den 3’e geçtim. Yine lastik izi oluyor. 4 aldım denedim sanki büyük geldi baya, sızdırmasından korktum. Prima premium care kullanıyoruz. Bugün bez alacağım hangisini alsam bilmiyorum
Bizimki dışarda sanki etrafta ki olayları kaçıracakmışcasına eve girene kadar 10dk uyuyor uyanıyor sonra uzun süre meraklı meraklı etrafa bakıyorHergün aynı şeyi söylüyoruz bir şey kaçırmıyorsun kızım hep evde olanlar aynı diye uyuma krizlerinde bugün soğuk dinlemedim attım pusete taktım korumalığını rüzgar için 1,5 saat gezdim 1,5 saat uyudu eve geldik hiç uyumadı delirtcek beni
Canım bu ay tarttırmadık ama en fazla 6 dır diye tahmin ediyorum. 4 aldık taktım ama baya büyük geldi, çok aşağı sarktı, sızacak diye takmadım, demek ki taksam o da iz yapacakmış. Bugün eşin 3 almış değiştirsem mi diye düşündüm o zaman değiştirmeyim. Sen sarı bantları ucu ucuna mı yapıştırıyorsun? Ben biraz da rahat olsun diye iyice ortaya getirmiyorum bantlarıDerdimiz aynı canım hemen anlatayım. Bende prima premium care kullanıyorum. Kızım 6 kilo şuan. Uzun zamandır 3 numara kullanıyorum. Ve çok lastik izi yapmaya başladı. Elimdeki 3 bitince 4 aldım. Bez çok büyük arkası sırtına kadar geliyor ve yine lastik izi var. Ben tekrar 3e geri döndüm. 20 gün sonra falan 4 numaraya geçerim sanırım. Senin bebişin kaç kg şuan?
Bacaklarına çok iz yapıyorsa 4e geç canım ya. Dene yada en azından. Belinden ve göbek kısmından iki parmak katlarsın.Canım bu ay tarttırmadık ama en fazla 6 dır diye tahmin ediyorum. 4 aldık taktım ama baya büyük geldi, çok aşağı sarktı, sızacak diye takmadım, demek ki taksam o da iz yapacakmış. Bugün eşin 3 almış değiştirsem mi diye düşündüm o zaman değiştirmeyim. Sen sarı bantları ucu ucuna mı yapıştırıyorsun? Ben biraz da rahat olsun diye iyice ortaya getirmiyorum bantları
Gündüz deneyim olmazsa, sızdırırsa görürüm en azındanBacaklarına çok iz yapıyorsa 4e geç canım ya. Dene yada en azından. Belinden ve göbek kısmından iki parmak katlarsın.
Bizde de aynı ben de 3 numara kullanıyorumDerdimiz aynı canım hemen anlatayım. Bende prima premium care kullanıyorum. Kızım 6 kilo şuan. Uzun zamandır 3 numara kullanıyorum. Ve çok lastik izi yapmaya başladı. Elimdeki 3 bitince 4 aldım. Bez çok büyük arkası sırtına kadar geliyor ve yine lastik izi var. Ben tekrar 3e geri döndüm. 20 gün sonra falan 4 numaraya geçerim sanırım. Senin bebişin kaç kg şuan?
Maşallah dönmesi yakınBugün bazı vatandaşlar totoyu kaldırmaya niyetlendi
Benimki de iki gündür yan yatmaya başladı, biraz önce ilk defa yüzüstü düştü korktu ağladıBugün bazı vatandaşlar totoyu kaldırmaya niyetlendi
Allahıım maşallahBugün bazı vatandaşlar totoyu kaldırmaya niyetlendi
Dikkatli olmaklaa beraberr döndüklerinde dikkat et boyunlarını hemen yukarıya kaldırıyorlar. Önceden yüz üstünde yüzünğ gömerdi düştüğü zaman kafasıı şimdi yana çevirip yüzünü koyuyorBenimki de iki gündür yan yatmaya başladı, biraz önce ilk defa yüzüstü düştü korktu ağladıBen artık uyuyamam sanırım yüzüstü düşüp nefes alamaz diye, ama çok komikti hem korkmuş hem şaşkın :)