2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım köpek dişi mi o. Önce ön dişler çıkar diye biliyorum ama en aciyani köpek dişiymis
Aynen köpek galiba. Ben de öyle biliyorum doktor da diş dedi. Diş keratin gibi bi şey dedi ama elle kontrol etmedi uzaktan baktı sadece. Baya elimi ısırdığında yumuşak damak değil sanki diş çıkıntısı gibi ince sert bir şey geliyo elime.

Diş sol tarafta. Güneş sol kulağını kanatıyor tırnaklarıyla. O tarafta saçları yoluyor. Kafa derisinde tırnak izleri var yer yer kanatmış.
Doktora kulağına da baktırdım kulak kiri var sadece dedi. Temizliyoruz onu da zaten. Kulağı mı ağrıyo dedim ama dişten belli artık.
Bi ağlama krizi geliyo sol eli çekemiyoruz o bölgeden. Hoplatıp zıplatıp fön makinesi ile sakinleştirmeye çalışıyorum zaten evde hep bi palyaço gibiyim şarkılar türküler ay bu aralar bambaşka türlü yoruluyorum ya

kızlar 3.aydan 4.aya kız bebeklerinizin baş çevresi kaç cm büyümüş? 3.ayda ben 39,5 ölçüyordum sağlık ocağında hemşire 40 ölçmüş, 1 hafta sonra aşıda başka hemşire 39 ölçtü. şimdi ölçüyorum 4 gün sonra
4 aylık olacak 40 çıkıyor. yarım cm büyümüş, normalde 1 cm büyümeli diye biliyorum.

Y Ygmr37
Foto eklenmeden yollamışım

Eklentiler

• A4220129-8434-4D6B-864E-9F12513ADDC2.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz nil beline kadar yaptı ilk defa bacağımdaydı yukarı fırladılar body i atıcam makineye ama leke çıkarıcım yok çıkar mı?

Oyy kuzum benim gümbür gümbür büyüyorlar. Allah kolaylık versin canım. Benimkini düşünemiyorum şu an diş çıkarırken. Bir de bandaj hâlâ kalırsa ouuuyyyyyssss

Kızlar bizde şöyle şeyler var yağ bezesi sanırım benim için sorun değilde kaynanamla görümcem her seferinde aldır bunları et beni diyor yıldım
Sizce ne geçti mi özellikle 2. Çocuğu olan anneler

Eklentiler

• 282CAEB8-773C-4D57-8165-692C9FFD5AEF.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 83
Bizimki de gece 4ten sonra surekli uyanıyor kalkmaktan dikislerim aciyor artik. Ve dedigin gibi gündüz ve ilk gece uykusunda muhakkak ağlayacak, aglamadan o gozyaslari dokulmeden uyuyamiyor cok üzülüyorum.

Ben değil kuzum bunlar yağ bezesi bence de. Benim kızın kırkı içindeyken burnunda ve kenarlarinda vardı bunlardan minik ama daha çok sayıda. Birkaç defa oldu geçti.

Bizimki de gece 4ten sonra surekli uyanıyor kalkmaktan dikislerim aciyor artik. Ve dedigin gibi gündüz ve ilk gece uykusunda muhakkak ağlayacak, aglamadan o gozyaslari dokulmeden uyuyamiyor cok üzülüyorum.
Evet ya ağlayarak uyumasına çok üzülüyorum. Huzurla uykuya geçsin istiyorum ama yok. Emmiyorda. Öyle ağlaya ağlaya sallıyorum

Canım alerjisi var gaz sancısı cekiyor diye bisürü gıdadan vazgectin ama sigaramı kullanıyorsun onun etkisini göremediğin için belki çok zarar vermez sanıyoruz ama bilmediğimz ne zararlar veriyordur bunla ilgili araştırmaları oku bence belki vazgecersn anne sütünden herşey bukadar gecerken belli saatten sonra nikotin miktarının sıfırlandığına inanmam şuda bu yazı;
Nikotin, anne sütünden bebeğe geçen bir maddedir. Sigara içtikten sonra üç saat boyunca nikotin, anne sütünde kalır. Hatta üç saatin sonunda da anne sütünde bir miktar nikotin bulunabilir. Üstelik anne sütüne geçen nikotin miktarı, hamilelik sürecinde plasentaya geçen nikotinin iki katından fazladır. 

Ya uyurkende hormon salgılıyorlar kuzum. Büyümek için uykuda lazım. Bence dokunma. Senin bebiş gececi oldugu için gündüz uykusuna dalıp gidiyor. Gece uyusa gündüz daha sakin olur. Bizimki bazen oluyor gündüz 3 saat uyuyor ben mamasını içiriyorum uyandırıp 1 saat daha uyuyor. Bi gariplik yoktur ya bence. Daha küçükler uykuya ihtiyacları var
Grubumuzuun en aceleci bebişi Güneş kız dişi de ilk ondan bekliyorduum zor tuttun içerde malum ama alttan çıkar normalde öyle biliyordum doktorda diş diyorsa Allah kolaylık versiin
Kızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz nil beline kadar yaptı ilk defa bacağımdaydı yukarı fırladılar body i atıcam makineye ama leke çıkarıcım yok çıkar mı?
En güzel yöntem lekeyi hemen sabunla çitilemek
Bundan bizdede var canım oluyor geçiyor kendiliğinden

Anammm dişleriniz mi çıkıyor büyüdü bunlar ya kıyamamm
hey gidi 25 ocakta beta 46 ile gebelik öğrenmiştim hey gidi hey hey
Hiç et benine benzetemedim ya yağ bezesi gibi güneş de daha ufağı çıkıyor arada
Güneş her bakımdan yaldır yaldır önden koşuyor
Hamilelikte diğer topikleri takip ederken birkaç anne vardı. Vampir gibi önce sağ sok dişler çıkıyo demişlerdi, fotoları görünce çok şaşırmıştım biraz fazla şaşırmışım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…