Aynen köpek galiba. Ben de öyle biliyorum doktor da diş dedi. Diş keratin gibi bi şey dedi ama elle kontrol etmedi uzaktan baktı sadece. Baya elimi ısırdığında yumuşak damak değil sanki diş çıkıntısı gibi ince sert bir şey geliyo elime.Canım köpek dişi mi o. Önce ön dişler çıkar diye biliyorum ama en aciyani köpek dişiymis
Aynen eşimden alacağı nikotini alıyor zaten, bi zahmet elini yıkıyor o kadarBenim de canım istiyor ama sırf bu yüzden içmiyorum. Ustunu degistir yuzunu yıka disini fırçala uzun iş deyip vazgeçiyorum her seferinde. Hoş kocam bey içip içip geliyor kucağına alıyor da ben yapamam işte öyle.
Y Ygmr37Aynen köpek galiba. Ben de öyle biliyorum doktor da diş dedi. Diş keratin gibi bi şey dedi ama elle kontrol etmedi uzaktan baktı sadece. Baya elimi ısırdığında yumuşak damak değil sanki diş çıkıntısı gibi ince sert bir şey geliyo elime.
Diş sol tarafta. Güneş sol kulağını kanatıyor tırnaklarıyla. O tarafta saçları yoluyor. Kafa derisinde tırnak izleri var yer yer kanatmış.
Doktora kulağına da baktırdım kulak kiri var sadece dedi. Temizliyoruz onu da zaten. Kulağı mı ağrıyo dedim ama dişten belli artık.
Bi ağlama krizi geliyo sol eli çekemiyoruz o bölgeden. Hoplatıp zıplatıp fön makinesi ile sakinleştirmeye çalışıyorumzaten evde hep bi palyaço gibiyim şarkılar türküler ay bu aralar bambaşka türlü yoruluyorum ya
Canım ben önden beyaz sabunla citiliyorum bekletmeden hemen çıkıyorKızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz nil beline kadar yaptı ilk defa bacağımdaydı yukarı fırladılarbody i atıcam makineye ama leke çıkarıcım yok çıkar mı?
Oyy kuzum benim gümbür gümbür büyüyorlar. Allah kolaylık versin canım. Benimkini düşünemiyorum şu an diş çıkarırken. Bir de bandaj hâlâ kalırsa ouuuyyyyyssssAynen köpek galiba. Ben de öyle biliyorum doktor da diş dedi. Diş keratin gibi bi şey dedi ama elle kontrol etmedi uzaktan baktı sadece. Baya elimi ısırdığında yumuşak damak değil sanki diş çıkıntısı gibi ince sert bir şey geliyo elime.
Diş sol tarafta. Güneş sol kulağını kanatıyor tırnaklarıyla. O tarafta saçları yoluyor. Kafa derisinde tırnak izleri var yer yer kanatmış.
Doktora kulağına da baktırdım kulak kiri var sadece dedi. Temizliyoruz onu da zaten. Kulağı mı ağrıyo dedim ama dişten belli artık.
Bi ağlama krizi geliyo sol eli çekemiyoruz o bölgeden. Hoplatıp zıplatıp fön makinesi ile sakinleştirmeye çalışıyorumzaten evde hep bi palyaço gibiyim şarkılar türküler ay bu aralar bambaşka türlü yoruluyorum ya
Bende suda beklettim kurumadı ama beyaz sabun alıyım ben çok mantıklıCanım ben önden beyaz sabunla citiliyorum bekletmeden hemen çıkıyor
Anammm dişleriniz mi çıkıyor büyüdü bunlar ya kıyamamm
Bizimki de gece 4ten sonra surekli uyanıyor kalkmaktan dikislerim aciyor artik. Ve dedigin gibi gündüz ve ilk gece uykusunda muhakkak ağlayacak, aglamadan o gozyaslari dokulmeden uyuyamiyor cok üzülüyorum.Kızlar 4 aylık olmaya birkaç gün kaldı. Atak haftasında mıyız. Her şeyimiz geriledi. Gece belli bir saatten sonra yarım saatte bir kalkıyor. Gündüz ağlamadan uyumuyor. İlk gece uykusunda da. Beslenmeden bahsetmiyorum bile.
Ben değil kuzum bunlar yağ bezesi bence de. Benim kızın kırkı içindeyken burnunda ve kenarlarinda vardı bunlardan minik ama daha çok sayıda. Birkaç defa oldu geçti.Kızlar bizde şöyle şeyler var yağ bezesi sanırım benim için sorun değilde kaynanamla görümcem her seferinde aldır bunları et beni diyor yıldım
Sizce ne geçti mi özellikle 2. Çocuğu olan anneler
Evet ya ağlayarak uyumasına çok üzülüyorum. Huzurla uykuya geçsin istiyorum ama yok. Emmiyorda. Öyle ağlaya ağlaya sallıyorumBizimki de gece 4ten sonra surekli uyanıyor kalkmaktan dikislerim aciyor artik. Ve dedigin gibi gündüz ve ilk gece uykusunda muhakkak ağlayacak, aglamadan o gozyaslari dokulmeden uyuyamiyor cok üzülüyorum.
Ya uyurkende hormon salgılıyorlar kuzum. Büyümek için uykuda lazım. Bence dokunma. Senin bebiş gececi oldugu için gündüz uykusuna dalıp gidiyor. Gece uyusa gündüz daha sakin olur. Bizimki bazen oluyor gündüz 3 saat uyuyor ben mamasını içiriyorum uyandırıp 1 saat daha uyuyor. Bi gariplik yoktur ya bence. Daha küçükler uykuya ihtiyacları varBen de bunu sormak için girdim. Gece 1:30 a kadar uyumadı beni süründürdü iki gündür. Ama öğlen 12 ye kadar uyuyor, hatta şu an hala uyuyor. Arada 3-4 kez emmeye kalktı emerken uyuyakaldı. Anormal mi sence? Uyandırsam mı acaba. Gazı çıksın diye saat 9 gibi kucağıma aldım, ağladı bırak beni diye, kafası düştü uyudu. Ellemedim bir daha. Gece uyumayıp öğlene kadar bütün gürültüde uyuması korkutuyo beni
Fitil veriyorum canım ağızdan almıyor
Biraz normalleşti gibi şükür
Canım daha iyi ateş cıplak uyudu sabaha kadar. 3 fitil ile atlattık gibi bakalım ins bu gece bi daha yükselmez. Hala üstü incecik
Düştü yavrum
O değil de güneş diş çıkarıyor resmen ya en alakasız yerde
Yavrum bizde de 4. Aya girdiğimiz gün dünyamız dağılmıştı resmen. Hala çok toplanamadık
Tam normalleşecek derken diş çktı başımıza
Grubumuzuun en aceleci bebişi Güneş kızEvet evet bu aralar kafası hep daha bi sıcak zaten eskiye göre.
Bak ekliyorum diş çıkan yere bak allasen yasertlik var baya tıkır tıkır.
Parmağımıza mememe filan saldırıyor oraya denk getirmek için. Bugün yatakta dışarıdan oraya dokunuyorum çıldırdı, ağlayarak ilk dönme hareketini yapıyordu az kalsın
Bu arada uyutmak için fön makinesi bağımlısı oldu yüksek sesle anında memede mayışıp uyuyor
Deneyin
En güzel yöntem lekeyi hemen sabunla çitilemekKızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz nil beline kadar yaptı ilk defa bacağımdaydı yukarı fırladılarbody i atıcam makineye ama leke çıkarıcım yok çıkar mı?
Bundan bizdede var canım oluyor geçiyor kendiliğindenKızlar bizde şöyle şeyler var yağ bezesi sanırım benim için sorun değilde kaynanamla görümcem her seferinde aldır bunları et beni diyor yıldım
Anammm dişleriniz mi çıkıyor büyüdü bunlar ya kıyamamm
Hiç et benine benzetemedim ya yağ bezesi gibi güneş de daha ufağı çıkıyor aradaKızlar bizde şöyle şeyler var yağ bezesi sanırım benim için sorun değilde kaynanamla görümcem her seferinde aldır bunları et beni diyor yıldım
Güneş her bakımdan yaldır yaldır önden koşuyorYa uyurkende hormon salgılıyorlar kuzum. Büyümek için uykuda lazım. Bence dokunma. Senin bebiş gececi oldugu için gündüz uykusuna dalıp gidiyor. Gece uyusa gündüz daha sakin olur. Bizimki bazen oluyor gündüz 3 saat uyuyor ben mamasını içiriyorum uyandırıp 1 saat daha uyuyor. Bi gariplik yoktur ya bence. Daha küçükler uykuya ihtiyacları var
Grubumuzuun en aceleci bebişi Güneş kızdişi de ilk ondan bekliyorduum zor tuttun içerde malum ama alttan çıkar normalde öyle biliyordum doktorda diş diyorsa Allah kolaylık versiin
En güzel yöntem lekeyi hemen sabunla çitilemek
Bundan bizdede var canım oluyor geçiyor kendiliğinden
Tadı nasıl acaba sağlıklı birşeyler arıyorum içecekteKızlar promalt kullanan varsa e bebekte 12 li alana 12 li bedava. Bilginize
Sulandırılmış pekmez gibiTadı nasıl acaba sağlıklı birşeyler arıyorum içecektekolaya düştük bu ara babamız sağolsun
Aynen sulandırılmış pekmez gibi ama süt konusunda ben faydasını gördümTadı nasıl acaba sağlıklı birşeyler arıyorum içecektekolaya düştük bu ara babamız sağolsun