2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız bebekleriim? Fındığım nasıl?

Hayırlı olsun canım. Ben sleepy kullandım. 2 numara hiç kullanmadım 1den 3 numaraya geçtim. 1 numarayı da az kullandım. Senin elindeki 1 ve 2 numara yeterli gelebilir. Şu an 4. Aya yakınız 4 numaraya geçtik bile.

ilsas Hayırlı olsun canım. Ben sleepy kullandım. 2 numara hiç kullanmadım 1den 3 numaraya geçtim. 1 numarayı da az kullandım. Senin elindeki 1 ve 2 numara yeterli gelebilir. Şu an 4. Aya yakınız 4 numaraya geçtik bile.

Birbasak canım uyku sersemi nasıl oldu anlamadım sana yazmışım kusuruma bakma çiçeğim

O iyi bebekler o güzel uykulara dalıp gittiler ya.
Deniz'in huysuzluğuna kaldım resmen.
Sanki zorla ayakta tutuyorum haspamı. Çalımlar o biçim

Amiin bi yaptırsaydım insallah idrae yolu enfeksiyonu olayı tabi bana ayrı cesaret verdii bir an önce yaptırmam lazıım

Canım bence değişkenlik gösterir yaa emzirmiyorum ama anlık yorgunluk, beslenmen, stresi in etkiler. Valla bana doktorlar ısrarla en fazlaa 4 saat ara koy dedi: ki biz mamayla besleniyoruz. Anne sütü daha cabuk acıktırır ya. Gece beslenmesine devam biz o yüzden. Kaç doktora sordum hepsi 3 saat gündüze devam. Gecede en fazla 4 saat dedi

ilsas hayırlı olsun canım. Sleepy 1-2 numarası aynı hiç fark yok. 1 den direk 3 bumaraya geçiyorsun. Hatta 3 de bile durmadan 4 e baslıyorsun. 4 uzun süre kullanılıyor aman

3Buçuk aylik oldu kizim Duru veee bizde de başladı birkac gündür. Bakalim geceleri uyanio duruyor gunduzleri dalamiyor ne yapacaz bilemiyorum
Merhaba 4. Atak dönemi diyelim o zaman. Tam 5 hafta sürüyormuş.
Aynı durum bizde var hope’um. İdrar yolu enfeksiyonuna çok müsait dedi doktor. Ama bu kadar küçükler iken önermedi biraz daha büyüsün demişti. Ben de bir tane buldum ama tam atak döneminde ve huysuz. Bir de çok iştahlı bir bebek zaten değil, aç kalmasından meme reddinden çekiniyorum sırf ondan bekleyeyim martı nisanı diye düşünmüştüm.
Aynı durum bende de var inanır mısın, evet büyüdükçe algılarının açıldığını görmek, gözümün içine baktığında o teması kurmak paha biçilemez.
Bal kuşlar
Canım, aynı hatayı yapmayan var mıdır :) bir hevesle 3 saatte bir değiştirirdim altını şimdi iyice dolmadan ağırlığı maksimuma gelmeden çıkarmıyorum
2.5 aylıkken kaç kilodaydınız 3 numaraya geçtiniz?
Canım sana şiddetle kanguru öneriyorum. Kolik bebeklerde gazlı beneklerde baya rahatlama yapıyormuş.

Canım Doruk uykudayken işlerimi halletmeye çalışıyorum. Zaten hep evdeyim en azından yaşam alanım düzenli olsun istiyorum.
Akşam yemek yapınca, eşim ben toplayacağım ortalığı dedi ve ben sonrasında uyudum.
Az evvel Doruk’u emzirmeye kalktım ve ellememiş bile birşeyi. Bu kadar umursamaz olması beni iyice geriyor.
Eskiden de böyleydi gerçi, artık dayanamıyorum bu haline…
anneme gittiğim 1 günde bile evi savaş alanına çeviriyor o kadar verdiği sözler kuş oldu uçtu
Dorukla ilgilenmesi de kucağına akıp pat pat yapıyor sırtına ya da göbeğine, o da sıkılıp ağlıyor tabii. Ben müzik açıp hareketler yaptırıyorum. Oyalıyorum konuşuyorum, şarkı söylüyorum masallar anlatıyorum diye bana uzaylı gibi bakan bir kocam var ben yapamam öyle şey diyor.
Yorgunmuş, televizyon izleyecekmiş, telefonla oynayacakmış.
Annelerin evinde çocuğuna emanet muamelesi yapmayan bizden değildir hepimiz aynıyız kuzum ya. Annemin canına minnet. Dorukla aşk yaşıyorlar ben de dinleniyorum biraz.

Yağmurum nasılsın 4 numara demişken kaç kilo oldunuz

Kızlar selam herkese. Biz de perşembe günü sünnetimizi olduk. Asaf ın hemen sünnet olması gerekiyor 3. Ayından sonra yaptırın demişti doktorumuz. Çünkü yarım sünnetli doğmuştu enfeksiyon kapma ihtimali vardı. Şükür şimdi çok iyiyiz. Sünneti düşünen annelerim hiç korkmayın ilk bir gün biraz zorlu geçti ağlama krizlerine falan girdik ama ikinci gün birşeyi kalmamıştı. 15 dakikalık bir operasyon bizde yanındaydık zaten. İkinci günümüzde biraz şişlik oldu, anca inmeye başladı. Kremlerini düzenli kullanın hemencecik iyileşiyorlar maşallahları var. 3. Günümüz bitti oynuyoruz agular falan. 2. Gün normale dönüyor yani diyeceğim. Biran önce yaptırın aklınızdan çıksın. Üstümden çok büyük bir yük kalktı. Darısı kankilerimize inşallah

Kuzum bezde kiloya bakma ya metehan 5.200kende ben sleppy 4 numaraya geçtiim. Aşırı lastik izi yapıyordu 3 numara. Elimde ki 3 ler bitince almadım 4 geçtimm
Zaman ver kuzum sadece eşine değil tabi ki kendine. Sen sakin kal kii Doruğumuz da sakin mutlu bir bebek olsuun. Alışıyorlar ya artık bağ oturduğundan mı yoksa bizim dırdırımızdan mı bilmiyorum ama sen annenlerdeydin yeni yeni evdesiniz çocukla baş başa ilk zamanları gibi düşüünn. Ben bakıyorım eşim çocukla ilgilenirken ben nasıl seviyorsam öyle seviyor. Nasıl hitap edersem vs öyle hep. Bildiğin çocuk nasıl sevilir bilmiyor. Diyorum ilgilende nasıl ilgilenirsen ilgilen diyee

Maşallah Asaf kuzuyaa darısıı damatlığını görmeye insallah annesi

Kizlar gunaydin bikac gundur kakamizda.kan var yaziyordum acaba mantar alerji yaparmi bebeise.sali gunu mantarli yumurta yemistim ilk kani carsamba sabahi gormustum kan giderek azalmisti kac gundur dun sabah yine mantarli yumurta yedim ve azonce yine kaka yaptik kan artmisti mantar alerjik mi acaba

Teşekkür ederim Gaz çıkarıyor o zaman ağlaması kesiliyor canım. Farklı bir şey de yemedim. 2 saatte bir ben ağlamasada emziriyordum canım ona kızdı.
Canım gece zaten 4,5 saatte uyanıyor kendisi genellikle. Ama 6 saat uyuduğuda oldu sordum onuda doktora çok güzel uyuyabildiği kadar uyusun dedi uykuyada ihtiyacı var dedi. Doktora çok güveniyorum o nedenle böyle ilerledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…