Hayırlı olsun canım.Kızlar selam herkese. Biz de perşembe günü sünnetimizi olduk. Asaf ın hemen sünnet olması gerekiyor 3. Ayından sonra yaptırın demişti doktorumuz. Çünkü yarım sünnetli doğmuştu enfeksiyon kapma ihtimali vardı. Şükür şimdi çok iyiyiz. Sünneti düşünen annelerim hiç korkmayın ilk bir gün biraz zorlu geçti ağlama krizlerine falan girdik ama ikinci gün birşeyi kalmamıştı. 15 dakikalık bir operasyon bizde yanındaydık zaten. İkinci günümüzde biraz şişlik oldu, anca inmeye başladı. Kremlerini düzenli kullanın hemencecik iyileşiyorlar maşallahları var. 3. Günümüz bitti oynuyoruz agular falan. 2. Gün normale dönüyor yani diyeceğim. Biran önce yaptırın aklınızdan çıksın. Üstümden çok büyük bir yük kalktı. Darısı kankilerimize inşallah
Öyleymiş minnoşum, amin inşallah.Ne diyorlardıı darısıı damatlağına mı diyee. Bizimde pipinin bir an önce kesilmesi lazımmışş doktor idrar yolu enfeksiyonu olmaya yakın bu ay çıkmadan sünnet yaptırın dedii. Bizde sünnetci arıyoruz bakalım. Bol kusmalıı bol bağırmalı bir dönemdeyiiz. İyiyiz çok şükür genel olarak büyüdükce sanki daha kolaylaşıyor. Herkes büyüdükce zorlanır diyor ama büyüyüp iyi olduğunu bilmek beni daha çok mutlu ediyor. Hele gülüşüü yok mu içim eriyor bide tabi ki tam seslisi geliyor artık
Amin minnoşum, teşekkür ederim.
İyi ki uyku sersemiymişsin, yoksa yazacağın yokmuş beybisi.
Aynen, gece de altini aliyordum simdi hic ellemiyorum uykusu dagiliyor zaten.Merhaba 4. Atak dönemi diyelim o zaman. Tam 5 hafta sürüyormuş.
Aynı durum bizde var hope’um. İdrar yolu enfeksiyonuna çok müsait dedi doktor. Ama bu kadar küçükler iken önermedi biraz daha büyüsün demişti. Ben de bir tane buldum ama tam atak döneminde ve huysuz. Bir de çok iştahlı bir bebek zaten değil, aç kalmasından meme reddinden çekiniyorum sırf ondan bekleyeyim martı nisanı diye düşünmüştüm.
Aynı durum bende de var inanır mısın, evet büyüdükçe algılarının açıldığını görmek, gözümün içine baktığında o teması kurmak paha biçilemez.
Bal kuşlar
Canım, aynı hatayı yapmayan var mıdır :) bir hevesle 3 saatte bir değiştirirdim altınışimdi iyice dolmadan ağırlığı maksimuma gelmeden çıkarmıyorum
2.5 aylıkken kaç kilodaydınız 3 numaraya geçtiniz?
Canım sana şiddetle kanguru öneriyorum. Kolik bebeklerde gazlı beneklerde baya rahatlama yapıyormuş.
Ya sen bizim evi nerde gordun de anlatiyosun boyleCanım Doruk uykudayken işlerimi halletmeye çalışıyorum. Zaten hep evdeyim en azından yaşam alanım düzenli olsun istiyorum.
Akşam yemek yapınca, eşim ben toplayacağım ortalığı dedi ve ben sonrasında uyudum.
Az evvel Doruk’u emzirmeye kalktım ve ellememiş bile birşeyi. Bu kadar umursamaz olması beni iyice geriyor.
Eskiden de böyleydi gerçi, artık dayanamıyorum bu haline…
anneme gittiğim 1 günde bile evi savaş alanına çeviriyoro kadar verdiği sözler kuş oldu uçtu
Dorukla ilgilenmesi de kucağına akıp pat pat yapıyor sırtına ya da göbeğine, o da sıkılıp ağlıyor tabii. Ben müzik açıp hareketler yaptırıyorum. Oyalıyorum konuşuyorum, şarkı söylüyorum masallar anlatıyorum diye bana uzaylı gibi bakan bir kocam varben yapamam öyle şey diyor.
Yorgunmuş, televizyon izleyecekmiş, telefonla oynayacakmış.
Annelerin evinde çocuğuna emanet muamelesi yapmayan bizden değildirhepimiz aynıyız kuzum ya. Annemin canına minnet. Dorukla aşk yaşıyorlar ben de dinleniyorum biraz.
Senin tribini yirim ben. İnan cevap yazamadım bile gözlerim arıyor seni. Sen gelince auram değişiyor valla. Seviliyorsunİyi ki uyku sersemiymişsin, yoksa yazacağın yokmuş beybisi.
Hazır ben de uyku sersemiyken trip atayım dedim.
Kahkahalarla güldürdüğüm her zaman hıçkırık tutuyor bebeyi güldürmeye korkuyorumhay Allah… o öğürmeler beni de benden alıyor maşallah küçük kuşa bizi ayakta uyutuyorlar bir gülmeye maskara olduk vallahi.
O öneriyi bende alabilir miyim Ankara’ya 2 saatlik mesafedeyim bulunduğum şehirde yapmıyorlar 1 yaş altına da ben hemen yaptırmak istiyorumhope2022 canımm ankaradaydın sen dimi ben oğlumda yaptırdığım yeri tavsiye ederim burdan yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama 5 oğlum olsun 5inide oraya götürürdüm yani sünnetten çıktık ve oplun direk yüz üstü evde oynamaya devam etmişti inanılmaz derecede rahat geçmişti hiç dikiş yapıştırma yok işlemde
Çok sağol canım benim. Senin minnoş nasıl oldu bandajdan ne zaman kurtuluyosunuz kontrol ne zaman?Hayırlı olsun canım.
Canım o nasıl birşey merak ettim resmini atar mısınAllah'ım şu beşik sallama şeysini icat edenden razı olsun. Bu dualarla kesin cennetlik
Çok sağol teyzesiMaşallah Asaf kuzuyaadarısıı damatlığını görmeye insallah annesi
Beşiğin altına monte edildi canım görünmüyor. Beşik sallama motoru. Değişik modları var. Bebek ağlayınca tekrar sallıyor falan en azından gündüz uyurken başında durmam gerekmiyor artık. Gündüz uykusu çok hafif hemen uyanıyor sallayıp tekrar uyutuyorumÇok sağol canım benim. Senin minnoş nasıl oldu bandajdan ne zaman kurtuluyosunuz kontrol ne zaman?
Canım o nasıl birşey merak ettim resmini atar mısın
Daha belli değil teyzesi 10 gün sonra kontrolümüz var ama artık sanki pik yapıyor tahammülsuzluk dayanamıyor. Bir de kıvrım yerleri pişmeye falan başladı. İyi değiliz pek. Çıkarınca geri takarken feryat figan. Haftada bir bile yikayamiuoriz. Banyo çok rahatlatirdi bide.Çok sağol canım benim. Senin minnoş nasıl oldu bandajdan ne zaman kurtuluyosunuz kontrol ne zaman?
Canım o nasıl birşey merak ettim resmini atar mısın
Ayy bende bakayım bakalım ona kulağa çok hoş geliyor gözlerim parladı birden sen yazınca çok sağolBeşiğin altına monte edildi canım görünmüyor. Beşik sallama motoru. Değişik modları var. Bebek ağlayınca tekrar sallıyor falan en azından gündüz uyurken başında durmam gerekmiyor artık. Gündüz uykusu çok hafif hemen uyanıyor sallayıp tekrar uyutuyorum
Oyy yavrum kıyamam ona merakla bekliyorum bende inan inşallah kurtulur kuzum yaa as kalmış Allahtan. İyi bile katlandı Allah yardımıcınız olsun inşallah. Bizim de 10 şubatta kalça kontrolümüz bakalım hala çift bez takıyoruz. Gerileme olmasın diye bir ay daha kontrol önerdi doktorımuz. O arada bizde işte sünnet işini çıkardık aradan. İnşallah güzel haberlerle geliriz ikimizdeDaha belli değil teyzesi 10 gün sonra kontrolümüz var ama artık sanki pik yapıyor tahammülsuzluk dayanamıyor. Bir de kıvrım yerleri pişmeye falan başladı. İyi değiliz pek. Çıkarınca geri takarken feryat figan. Haftada bir bile yikayamiuoriz. Banyo çok rahatlatirdi bide.
İnşallah canım bu arada eğer kullanıyorsan piyanolu oyun halısı, bacaklarını hareket ettirici aktivitelerden kaçın derim. Bizimkinin açıları arttı belki bundan sebep oldu bilemiyorum. Bu arada sana yazarken kız uyuyordu ağladı beşik sallanmaya başladı geri uyuduAyy bende bakayım bakalım ona kulağa çok hoş geliyor gözlerim parladı birden sen yazınca çok sağol
Oyy yavrum kıyamam ona merakla bekliyorum bende inan inşallah kurtulur kuzum yaa as kalmış Allahtan. İyi bile katlandı Allah yardımıcınız olsun inşallah. Bizim de 10 şubatta kalça kontrolümüz bakalım hala çift bez takıyoruz. Gerileme olmasın diye bir ay daha kontrol önerdi doktorımuz. O arada bizde işte sünnet işini çıkardık aradan. İnşallah güzel haberlerle geliriz ikimizde
Cnm biz kullandık ama nil içmedi 90 içiyorsa her seferinde zorla içirdik bende kıyamadım zaten kabızlığıda bi zamandan sonra geçti hipp den çok memnunum ben eriyor kokmuyorMerhaba cnm Bebelac Gold kullandinmh bir sorun yasadinmi.bende bugün kullanmaya başladım 1 numara
Aynen öyle önemli olan o zaten doktora güvenmek bebeğin için iyisini söylediğini bilmekTeşekkür ederimGaz çıkarıyor o zaman ağlaması kesiliyor canım. Farklı bir şey de yemedim. 2 saatte bir ben ağlamasada emziriyordum canım ona kızdı.
Canım gece zaten 4,5 saatte uyanıyor kendisi genellikle. Ama 6 saat uyuduğuda oldu sordum onuda doktora çok güzel uyuyabildiği kadar uyusun dedi uykuyada ihtiyacı var dedi. Doktora çok güveniyorum o nedenle böyle ilerledim.
2,5 ay boyunca doğru düzgün kilo alamadı hep kustu filan ya cocugumun tadını çıkartamadıım. Şimdi kussa bile kilo alıyor çok şükür takmıyorum rahat rahat sevip oynuyorum. İlk ayları bildiğin kendime zehir etmişim gibii. Oğluş bi daha o aylarında olacak mı hayıır. Sanırım ondan büyüyüp hareketlendikce daha mutlu oluyorumÖyleymiş minnoşum, amin inşallah.Ameliyathane ortamında, ürolog tarafından yapıldı bizimki. Aman enfeksiyon falan olmadan bence de halledin bebeğim, öyle rahat hissediyorum ki sünnet işi aradan çıktı diye. Çabucak da iyileşiyor hem.
Çok sevindim iyi olmanızaa.
Ay bana da tam tersi, daha da zorlaşıyor sanki. Bol kusmalı ve bağırmalı kısım..
Gelsin gelsin o sesli gülüşü de görürsem artık parçalarım herhalde, ısırmamak için kendimle savaşıyorum her an.
Keçiörende ki doktoru diyorsun demii söylemiştin o adamı bir kez dahaahope2022 canımm ankaradaydın sen dimi ben oğlumda yaptırdığım yeri tavsiye ederim burdan yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama 5 oğlum olsun 5inide oraya götürürdüm yani sünnetten çıktık ve oplun direk yüz üstü evde oynamaya devam etmişti inanılmaz derecede rahat geçmişti hiç dikiş yapıştırma yok işlemde
Oncelikle cok geçmiş olsun . Bu zamana kadar tuketmediyseniz mantar yedikten sonra boyle olduysa mantara alerjisi olma ihtimali cok yüksek. Alerjik bebek kakasi gibi duruyor. Keyfi nasil ekstra baska bir belirtisi var mi ? Baska birsey cikmaz Allahin izniyle korkmayin .Eki Görüntüle 3195505 kizlar cok cok ozurdilerim bunu gonderdigim icin nolur kusuruma bakmayin ama duramadim cok moralim bozuldu eger bebegimde alerji varsa bu kadar kan alerji icin normal mi kac gundur nokta noktaydi kanlar azonce bi baktim cok artmis boyle kanli balgam gibi yarin doktor randevum var alerjiden baska bisey cikmasindan korkuyorum alerjik anneler sizinde kan bu sekilde cok oluyormuydu