2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım.

Öyleymiş minnoşum, amin inşallah. Ameliyathane ortamında, ürolog tarafından yapıldı bizimki. Aman enfeksiyon falan olmadan bence de halledin bebeğim, öyle rahat hissediyorum ki sünnet işi aradan çıktı diye. Çabucak da iyileşiyor hem.

Çok sevindim iyi olmanızaa.

Ay bana da tam tersi, daha da zorlaşıyor sanki. Bol kusmalı ve bağırmalı kısım..

Gelsin gelsin o sesli gülüşü de görürsem artık parçalarım herhalde, ısırmamak için kendimle savaşıyorum her an.

Amin minnoşum, teşekkür ederim. Ben de çok erteledim, sonra baktım sünnet stresinden uykularım kaçıyor, yaptırdım.

Girmesi ve çıkması tamı tamına 10 dakika sürdü ama ben odada beklerken sanki 10 saat ağladım. Aman allahım ya ne diye o kadar ağlıyorsun, alt tarafı sünnet diye çok kızdım kendime ama.

4 5 saatte bir calpol ver dediler, öyle de yaptık, sadece ilk çişi yaparken ağladı epey. Onun dışında hiç korktuğum gibi değildi gayet sakin geçti, ben birkaç gün devam ettim şuruba, ağrısı olmasın diye. Şu an sadece ipleri görüyorum onlar da zamanla düşecek sanırım, doktorumuz iyi göründüğünü söyledi.

Pipinin ettiklerine bak.

Bir an önce darısı size.

Aynen, gece de altini aliyordum simdi hic ellemiyorum uykusu dagiliyor zaten.
6.5 kiloyduk canim, kilodan ziyade boyu kisa gelince degistiriyorum ben numarayi. Belinden cikmaya basliyor cunku kakasi
Ya sen bizim evi nerde gordun de anlatiyosun boyle

hope2022 canımm ankaradaydın sen dimi ben oğlumda yaptırdığım yeri tavsiye ederim burdan yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama 5 oğlum olsun 5inide oraya götürürdüm yani sünnetten çıktık ve oplun direk yüz üstü evde oynamaya devam etmişti inanılmaz derecede rahat geçmişti hiç dikiş yapıştırma yok işlemde

O öneriyi bende alabilir miyim Ankara’ya 2 saatlik mesafedeyim bulunduğum şehirde yapmıyorlar 1 yaş altına da ben hemen yaptırmak istiyorum

Çok sağol canım benim. Senin minnoş nasıl oldu bandajdan ne zaman kurtuluyosunuz kontrol ne zaman?

Canım o nasıl birşey merak ettim resmini atar mısın
Beşiğin altına monte edildi canım görünmüyor. Beşik sallama motoru. Değişik modları var. Bebek ağlayınca tekrar sallıyor falan en azından gündüz uyurken başında durmam gerekmiyor artık. Gündüz uykusu çok hafif hemen uyanıyor sallayıp tekrar uyutuyorum

Çok sağol canım benim. Senin minnoş nasıl oldu bandajdan ne zaman kurtuluyosunuz kontrol ne zaman?

Canım o nasıl birşey merak ettim resmini atar mısın
Daha belli değil teyzesi 10 gün sonra kontrolümüz var ama artık sanki pik yapıyor tahammülsuzluk dayanamıyor. Bir de kıvrım yerleri pişmeye falan başladı. İyi değiliz pek. Çıkarınca geri takarken feryat figan. Haftada bir bile yikayamiuoriz. Banyo çok rahatlatirdi bide.

Ayy bende bakayım bakalım ona kulağa çok hoş geliyor gözlerim parladı birden sen yazınca çok sağol
Oyy yavrum kıyamam ona merakla bekliyorum bende inan inşallah kurtulur kuzum yaa as kalmış Allahtan. İyi bile katlandı Allah yardımıcınız olsun inşallah. Bizim de 10 şubatta kalça kontrolümüz bakalım hala çift bez takıyoruz. Gerileme olmasın diye bir ay daha kontrol önerdi doktorımuz. O arada bizde işte sünnet işini çıkardık aradan. İnşallah güzel haberlerle geliriz ikimizde

İnşallah canım bu arada eğer kullanıyorsan piyanolu oyun halısı, bacaklarını hareket ettirici aktivitelerden kaçın derim. Bizimkinin açıları arttı belki bundan sebep oldu bilemiyorum. Bu arada sana yazarken kız uyuyordu ağladı beşik sallanmaya başladı geri uyudu . Ağlamaya duyarlı. Güzel bir ürün hakkını veriyor

Merhaba cnm Bebelac Gold kullandinmh bir sorun yasadinmi.bende bugün kullanmaya başladım 1 numara
Cnm biz kullandık ama nil içmedi 90 içiyorsa her seferinde zorla içirdik bende kıyamadım zaten kabızlığıda bi zamandan sonra geçti hipp den çok memnunum ben eriyor kokmuyor

kizlar cok cok ozurdilerim bunu gonderdigim icin nolur kusuruma bakmayin ama duramadim cok moralim bozuldu eger bebegimde alerji varsa bu kadar kan alerji icin normal mi kac gundur nokta noktaydi kanlar azonce bi baktim cok artmis boyle kanli balgam gibi yarin doktor randevum var alerjiden baska bisey cikmasindan korkuyorum alerjik anneler sizinde kan bu sekilde cok oluyormuydu

Aynen öyle önemli olan o zaten doktora güvenmek bebeğin için iyisini söylediğini bilmek
2,5 ay boyunca doğru düzgün kilo alamadı hep kustu filan ya cocugumun tadını çıkartamadıım. Şimdi kussa bile kilo alıyor çok şükür takmıyorum rahat rahat sevip oynuyorum. İlk ayları bildiğin kendime zehir etmişim gibii. Oğluş bi daha o aylarında olacak mı hayıır. Sanırım ondan büyüyüp hareketlendikce daha mutlu oluyorum
Keçiörende ki doktoru diyorsun demii söylemiştin o adamı bir kez dahaa

Oncelikle cok geçmiş olsun . Bu zamana kadar tuketmediyseniz mantar yedikten sonra boyle olduysa mantara alerjisi olma ihtimali cok yüksek. Alerjik bebek kakasi gibi duruyor. Keyfi nasil ekstra baska bir belirtisi var mi ? Baska birsey cikmaz Allahin izniyle korkmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…