2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Anladım canım. Tekrar gelmiş geçmiş olsun. Bizim 1 ayı geçti, hala haftada birkaç kez az miktarda da kan olsa görüyorum. Alerji doktoruyla ilerlediğimiz için çok agresif gittik diyette. O yüzden sorguluyorum bu kadar şeyi kestik niye hala kan görüyorum diye. Serbest yiyecekler arasında alerjik olabilecek bi balık ve pirinç kaldı, balığı da doktor tüketmemi istiyor. Bakalım iki hafta sonra kontrolde nasıl hareket ederiz.

Kızlar menenjit aşılarına başladınız mı ?
Biz 7. ayda baslayacagiz canim 7-9-12 idi sanirim 13 de olabilir
Bizim bir doz daha rota kaldı 1000 öyle 3 doz bexora mı vuralacak 3000 tl yani
Başka özel aşı var mı kızlar
Bayildim suan hastanedeyim
Asilar dogumdan pahaliya geliyo
Biz rota aşısının iki dozunu da aylar önce aldık zamdan etkilenmemek için eczacı tanıdık eczanede duruyor
Cok mantikli hareket

Canim bezi katlayip actikca boyle yapisip sunuyor ip gibi ben 3 haftalikken videosunu cekip doktora gostermistim yenidogan kakasi boyle olur normal demisti.tamam canim insallah pazartesi gidecez yazarim soyledigni.dun ikindinden beri kan yok kakamizda ve ben 2 gundur sut ictim yogurt yedim dun oglen 1 kase yogurt yemistim heralde sut alerjimiz olsa kan olurdu degilmi kakasinda dun ikindinden beri yok sabah kaka yapti yine yoktu

Canım bu kadar yemene kan da gelirdi, gaz da olurdu, yüzü de kabarırdı bence. Hatta mukuslu görürdün belki.

Canim bizde de var. vakumla cekildi, ozaman zedelenme olmus. Kendiliginden duzelen birsey. Biraz egzersiz ve gucsuz tarafa donmesi o tarafa da yatmasi saglanarak. Kartlarla vs saga sola dondur. Bize osteopat, donmekten itina ettigi tarafa ekran gosterekte dondurebilirsin dedi. Tv, telefon falan gorunce o tarafa donuyorlar. Cok azaldi bizim ptesi yine kontrol var.
Kafana cok takma

Umarım sizinde bir an önce geçer ben balık sevmediğim için hiç tüketmiyorum pirinç zannetmiyorum alerjik olacağını

Biz 7. ayda baslayacagiz canim 7-9-12 idi sanirim 13 de olabilir

Bayildim suan hastanedeyim
Asilar dogumdan pahaliya geliyo

Cok mantikli hareket
Aynennn bugün kontrole gittim 550 tl olmuş muayene 250 ile başlamıştık
Birde spiral ilk aylar önermiyorum istersen iğne veya östorejensiz bir doğum kontrol hapı kullanalım dedi cerazette yazdı

Kızlar ben Mersinde yaşıyorum. Burda hava bahar ayındaki gibi. Henüz kış olmadı. Ama kızımı ne zaman çıkarsam o gün huysuzluk yapıyor rahatlamıyor. Niye öyle oluyo ki

Bizde sancılar 2 haftalıkken başlamıştı kuzum ben de bu sabah eski fotoğraflara bakarken hep koynumda uyuduğu fotolara rastladım, ancak orada uyuyordu 30 dakikalık uykular Kesinlikle gece uykusu çok hayatî imiş ben bunu anladım. Gündüz gün ışığının da etkisiyle iyi kötü idare ediyorsun ama gece uykusuz kalmak insanı çökertiyor resmen. 2 saat kesintisiz uyuduğu geceler bayram ediyorum
Canım brnde de aunu durum söz konusu, ben de hep ayakta geze geze hoplata hoplata emziriyorum 2 haftadır. Hatta bir gün neredeyse hiç meme almadı, reflü de çıkmıştı ödüm koptu meme reddi mi geliyor diyr çok rahatsızdı çünkü. Şimdi de alıştı gezerek emmeye geri nasıl döndüreceğim bilmiyorum bulduğumuz bir koz, bir süre sonra açığa dönüyor resmen bu bebeler bizi ne hâle getirdi

Kızlar ben Mersinde yaşıyorum. Burda hava bahar ayındaki gibi. Henüz kış olmadı. Ama kızımı ne zaman çıkarsam o gün huysuzluk yapıyor rahatlamıyor. Niye öyle oluyo ki
Canim bebekler gun icinde cok fazla uyarana maruz kalinca da uykuya gecerken zorlanirmis ve dogal olarak da huysuzlasirmis.
Yeni seyler goruyorlar ya disari ciktikca, degisik ortama maruz kaliyorlar. Beyinleri cok calistigi icin yoruluyorlar sanirim. Yorulunca da mizlama aglama sinirlenme emmeme falan oluyor zaten klasik.

Ben bugun kizimi babasiyla disari gonderdim alinacaklar alin yuruyun falan diyip yolladim evden. Biraz da sagilmis sut verdim yanlarina. Cok heyecanliyim napcaklar acaba
Yalniz onlari gonderirken asil niyetim evi toplayip temizlemekti. Ama gittiklerinden beri yatiyorum
Ozlemisim evde yalniz yatmayi

Aynen öyle. Gündüz uykusu neredeyse sıfırlandı zaten. Akşam bari uyusun diye çıkarıyorum, olan düzeni de bozduk
Bizi ev paklar ya

Biz sanki kar yağıyor psikolojiyse giydiriyoruz bizimkini bi ara dışarda o rahatsız etti bence bir tık içini incelttim daha rahat etti

Büyümek sancılı derler ama büyüTmek de baya sancılı iyi olsunlar da bide ben oğlumda menenjit aşısı yaptırmamışım doktor 2 bexsero 1 nimenrix de ona dedi bana bide +3000 böle geliyor
cnm ateşi cıktı bzmkinin 39a acile gittik serum taktılar,sbh kendı dr. mza gttm 1gun hastanede yatrdı. antibiotkle hava verdi. çok yorgunum bu sene Allahım beterinden korusun ama dr. a gitmekten yoruldum

Canım Diloşum bebişim resmini gördüm çok üzüldüm gerçekten. Rabbim şifasını versin inşallah biran önce. Boyun eğriliği için instagramda takip ettiğim bir sayfa var onun bebeğinde de vardı geçti şimdi. Orada süreç hakkında bilgiler veriyordu bir bak istersen. Bebekrehberi sayfanın ismi.

Pipilimiziin annesi gelmiş nerelerdesin nasıl gidiyor hayat alalım havadislerii
Bu süre zarfında pipinin ucundan azıcık aldırmış bulunduk. Testisleriyle ilgili sıkıntılarımız var, doktor doktor gezdik, çok yorgunum.

Biliyordum bu pipinin mipinin başımıza dert açacağını.

Onun dışında her gün yeniden aşık oluyorum küçük beye.

Siz nasılsınız minnoşumm? Metehan başkan() nasıl, her şey yolunda mı? Neler oldu, ahh her şeyi kaçırdım.

Çok sagolasin canım insallah geçsin artık çok yoruldum
Sen Doruk'a meme tutturdun mu? Helal olsun valla tek diyebileceğim bu
Bizimki hala yaklastirdigim da önce bi yaliyor sonra ağlıyor
notdefteri2_ canım evet çok düştüm çok kalktım derken oldu sonunda şükür iyi emince yaklaşık 1-1,5 saatlik vaktim oluyor yaklaşık. Bol bol yürüyorum böyle zamanlarda. Bu arada hiperlaktasyon nasıl gidiyor?
Ben sanırım yendim gibi bu aralar fena gitmiyor.
Dilos6342 kuzum evet öyle böyle derken aştık o çizgiyi. Dudak bağını kestirince de baya düzene girdi şükür
Neden çığlık atıyor acaba? Doruk çok iştahlı bir bebek değil ama aç olmadığında o da çığlık atıp itiyor
Hope’um ne eşiklerden geçtik valla ama hiç olmayacak gibiydi şimdi o günler çok uzakta kaldı gibi geliyor. 3700 dü Doruk memeye tamamen döndü. Sorunumuz hiperlaktasyondu, baya kontrol altına aldık gibi. Biberon olsun, yeter ki kilosu iyi olsun iyi yapıyorsun sağ tabii kilo almasına sevindim canım Mete kuş toparlanmış şükür tombik bir kuş olsun inşallah
Kocacım sağolsun hiçbirşeye elini sürmüyor. Yemek, temizlik, Doruk bakımı bana ait
Haftada 1 anneme gidiyorum biraz nefes alıyorum işte.
hay Allah… o öğürmeler beni de benden alıyor maşallah küçük kuşa bizi ayakta uyutuyorlar bir gülmeye maskara olduk vallahi.
İyi olmanıza çok sevindim minnoşlarımm. Bizde de durumlar aynı, şimdiden o meşhur cümleyi kurmak istiyorum; Büyüdükçe dertleri de büyüyor.

anurkoc İşte geldim burdayımm.
daha yolun çooook başındayız başakcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…