- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 26
Merhaba cnm Bebelac Gold kullandinmh bir sorun yasadinmi.bende bugün kullanmaya başladım 1 numaraKızlar biz doğduğundan beri hipp 1 kullanıyoruz ama bazen 2 gün bazen 3 gün yapmadığı oluyor 15 günlükten beri bu sorunumuz var doktor bebelac gold a geçin dedi ama çok kararsızım hipp kadar iyi yorumları yok bebelac goldun
Herhangi bir sorun yaşadınız mı kabızlık falanBebelac Gold veriyoruz canım bizde günde 1 kez veriyorum ben
iyiz kuuzmNasılsınız bebekleriim?Fındığım nasıl?
Çok geçmiş olsun canım. Bu arada nörologa gittiniz mi?cnm ateşi cıktı bzmkinin 39a acile gittik serum taktılar,sbh kendı dr. mza gttm 1gun hastanede yatrdı. antibiotkle hava verdi. çok yorgunum bu sene Allahım beterinden korusun ama dr. a gitmekten yoruldum
1 haftadır aynısını yaşıyorum ayakta zorla emziriyorum doktor bu reflüye işaret dedi şurup verdi 15 gün kullanacağız sonra kontrole gideceğizKizlar selam benim bebiste 1-2 haftadır memeyi emip emip bırakıyor, sonra geri çekiyor kafasını cigiligi basıyor emmiyorçok üzülüyorum.ben de ayakta gezinme okumustum biryerde,ayağa kalkıyorum (memeler fora tabi)memeyi ağzına yakın tutuyorum, yine ısrarla istemiyor, şarkı, sallanarak yürüme.. baya savaş veriyorum, sakinlesince cuk cuk emiyor.neden böyle yapmaya başladı anlamıyorum ama ben bu yöntemi buldum şimdilik, bunun dışında uykudaysa ya da uykuya dalmak uzereyse emiyor.
Umarım geçer..eğer sizinkide varsa ayakta dolanmayi oneririm
Allah’ım ben bu kızı yicemmmmiyiz kuuzm
findigin kocaman oldu bakk
Oldu da bitti maşallah damatlığını da görün inşallah canımBu süre zarfında pipinin ucundan azıcık aldırmış bulunduk.Testisleriyle ilgili sıkıntılarımız var, doktor doktor gezdik, çok yorgunum.
Biliyordum bu pipinin mipinin başımıza dert açacağını.
Onun dışında her gün yeniden aşık oluyorum küçük beye.
Siz nasılsınız minnoşumm? Metehan başkan() nasıl, her şey yolunda mı? Neler oldu, ahh her şeyi kaçırdım.
3Buçuk aylik oldu kizim Duru veee bizde de başladı birkac gündür. Bakalim geceleri uyanio duruyor gunduzleri dalamiyor ne yapacaz bilemiyorumKızlar geçmişe çok bakamadım ama uyku gerilemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 14. Haftaya girdik düzeltilmiş ve uyku gerilemesi merhaba dedi. Fena halde huysuz oldu çıktı Doruk kuş.
Ne diyorlardıı darısıı damatlağına mı diyee. Bizimde pipinin bir an önce kesilmesi lazımmışş doktor idrar yolu enfeksiyonu olmaya yakın bu ay çıkmadan sünnet yaptırın dedii. Bizde sünnetci arıyoruz bakalım. Bol kusmalıı bol bağırmalı bir dönemdeyiiz. İyiyiz çok şükür genel olarak büyüdükce sanki daha kolaylaşıyor. Herkes büyüdükce zorlanır diyor ama büyüyüp iyi olduğunu bilmek beni daha çok mutlu ediyor. Hele gülüşüü yok mu içim eriyor bide tabi ki tam seslisi geliyor artıkBu süre zarfında pipinin ucundan azıcık aldırmış bulunduk.Testisleriyle ilgili sıkıntılarımız var, doktor doktor gezdik, çok yorgunum.
Biliyordum bu pipinin mipinin başımıza dert açacağını.
Onun dışında her gün yeniden aşık oluyorum küçük beye.
Siz nasılsınız minnoşumm? Metehan başkan() nasıl, her şey yolunda mı? Neler oldu, ahh her şeyi kaçırdım.
Dövdürmeliik bu adamlarnotdefteri2_ canım evet çok düştüm çok kalktım derken oldu sonunda şükür iyi emince yaklaşık 1-1,5 saatlik vaktim oluyor yaklaşık. Bol bol yürüyorum böyle zamanlarda. Bu arada hiperlaktasyon nasıl gidiyor?
Ben sanırım yendim gibi bu aralar fena gitmiyor.
@Dilos6342 kuzum evet öyle böyle derken aştık o çizgiyi. Dudak bağını kestirince de baya düzene girdi şükür
Neden çığlık atıyor acaba? Doruk çok iştahlı bir bebek değil ama aç olmadığında o da çığlık atıp itiyor
Hope’umne eşiklerden geçtik valla ama hiç olmayacak gibiydi şimdi o günler çok uzakta kaldı gibi geliyor. 3700 dü Doruk memeye tamamen döndü. Sorunumuz hiperlaktasyondu, baya kontrol altına aldık gibi. Biberon olsun, yeter ki kilosu iyi olsun iyi yapıyorsun sağ tabii kilo almasına sevindim canım Mete kuş toparlanmış şükür tombik bir kuş olsun inşallah
Kocacım sağolsun hiçbirşeye elini sürmüyor. Yemek, temizlik, Doruk bakımı bana ait
Haftada 1 anneme gidiyorum biraz nefes alıyorum işte.
hay Allah… o öğürmeler beni de benden alıyor maşallah küçük kuşa bizi ayakta uyutuyorlar bir gülmeye maskara olduk vallahi.
daha yolun çooook başındayız başakcım
Biz kullandık 1 gün gaz sancısı çekmeyen cocugum kötü oldu. Ama her mama her cocuga aynı etki yapmaz insallah size iyi gelirMerhaba cnm Bebelac Gold kullandinmh bir sorun yasadinmi.bende bugün kullanmaya başladım 1 numara
sagol kuzumAllah’ım ben bu kızı yicemmmmne güzelleşmiş bu kız maşallah
Merhaba deneyimli anneler. Ben hamileyim size bir şey danışmak istiyorum. Sleepy bio natural 1 numara aldım içinde 128 adet var. Bir de 2 numara alayım diyorum. 200 adet çok mu? Daha az mı alayım? Hemen 3 numaraya geçiliyor mu?
Canim cok gecmis olsun kacirdim mi ben bilemiyorum. Var miydi onceden oksurugu falan bir anda mi atesi yukseldi?cnm ateşi cıktı bzmkinin 39a acile gittik serum taktılar,sbh kendı dr. mza gttm 1gun hastanede yatrdı. antibiotkle hava verdi. çok yorgunum bu sene Allahım beterinden korusun ama dr. a gitmekten yoruldum
Bizde alerji yaptı aşırı gaz ile birlikte nutricia neocate aldırmıştı doktorumuz şimdi tamamen anne sütü alıyorHerhangi bir sorun yaşadınız mı kabızlık falan
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Amin inşallah. Siz de evladınızı sağlıkla büyütün.ilsas
Canim ben prima kullandim ama soyle ozetleyeyim sana,
Ilk ay 1 beden kullandik 210 adet( ama ben surekli altini degistiriyordum manyak gibi, daha az kullanilabilir yani)
Sonra yani 1.-2.5 ay arasi 4 paket 60li 2 beden kullandik .
2.5 aylikken 3 numaraya gectik.
Sleepynin kalibi primadan daha ufak diyorlar yani primada 2 kullanan sleepyde 3 kullaniyormus onu da belirteyim.
Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin evladini
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar. 1 haftadır ne çekiyorum yaşlandım resmenkızım 1 haftadır çok huzursuz. 106 günlüğüz hiç gaz problemimiz olmamıştı bugüne kadar. gazı var gibi sürekli ayağını karnına çekiyor. Emmek istemiyor. Zorla ayakta emziriyorum. Aç mı kalıyor diye düşündüm sağım yaptım bir gün 75ml süt geldi sonraki gün tekrar sağdım 135ml geldi. Kusması çok arttı.
Bugün doktora gittik. Ayakta emzirmen reflüye işaret dedi kustuğunuda söyledim reflü gibi dedi gastrotuss baby şurup verdi.
Gaz için şurup verdi adı tribudatt.
Sonra idrar yolu enfeksiyonu için tahlil istedi.
Gündüz 2 saatte bir emzirdiğimi söyledim neee dedi inanamadı. Asla gerek yok acıktığında emzir dedi 3 saatlere çıkar dedi. Gece kesinlikle uyandırma dedi zaten ben 1,5 aydır uyandırmıyordum.
Sütüm bir 75ml bir 135 ml geldi dedim anlattım normal her zaman aynı olmaz dedi.