- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Canim benimki hiç emmedi sadece 1 gün. Toplasan 1 günde silikon uçla emdi bu kadar. 5 ml süt çıkıyordu 2 3 saatte bir en son. Onu bile veriyordum. Çok kanamam olmaya başladı lohusalıktan bile fazla. Kadın doğum doktoru da sen kendini rahatlatiyorsun artsa bu zamana kadar artardi kendine eziyet çektirme doğum kontrol hapı kullan dedi oylelikle bıraktım. Hala daha memeye yaklasinca çığlık atıyorYa gelirse denemekte fayda var bence canım. Benim bebeğim de zaten baştan beri çok iyi ememiyordu. Bir dönem iyiydi sadece. Sonra biraz meme reddi oldu. Üzerine kalça cikikligi nedeniyle bandaj takıldı iyice uzaklaştı. Şimdi geceleri bir iki kez emiyor gündüz uykudan uyanınca nadir. Bunlar da tabi anca 3-4 dakika. En azından unutmasın memeyi belki bandaj çıkınca düzelir birşeyler. Ve 6. -9. Aylara kadar sağım yapıp memeye dönen çok bebek var umudum onlar benim
Ama senin bebis 3 4 dk da olsa emiyor o yüzden umut var. Allah yardımcın olsun inşallah sütün bol bol artar canim bebisinde iyice memeye döner
Şu 6. Aya kadar sıkıntıları azaldıkça alıştıkça onlar size bağımlı olacak meme için bence. Kendileri isteyecek çevremden gördüğüm duyduğum kadarıyla. Az daha sabır canım