2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim benimki hiç emmedi sadece 1 gün. Toplasan 1 günde silikon uçla emdi bu kadar. 5 ml süt çıkıyordu 2 3 saatte bir en son. Onu bile veriyordum. Çok kanamam olmaya başladı lohusalıktan bile fazla. Kadın doğum doktoru da sen kendini rahatlatiyorsun artsa bu zamana kadar artardi kendine eziyet çektirme doğum kontrol hapı kullan dedi oylelikle bıraktım. Hala daha memeye yaklasinca çığlık atıyor
Ama senin bebis 3 4 dk da olsa emiyor o yüzden umut var. Allah yardımcın olsun inşallah sütün bol bol artar canim bebisinde iyice memeye döner
Şu 6. Aya kadar sıkıntıları azaldıkça alıştıkça onlar size bağımlı olacak meme için bence. Kendileri isteyecek çevremden gördüğüm duyduğum kadarıyla. Az daha sabır canım

İnşallah canım emmezse de gittiği yere kadar sağım yaparım. Ne yapalım bazı şeyler bizim elimizde olmuyor hepimiz isterdik sütümuz çağlasin bebislerimiz copur copur emsin. Gazını kolay çıkarsın. Hiç aglamasinlar. Geçecek hepsi geçecek inşallah

Aynen öyle canım. Sagliklari yerinde olsun da. Ben hiç emziremedigim için sizin çabanızı gördükçe takdir ediyorum bebisler emdikce çok seviniyorum gönlünüzden geçen olsun insallah

Hep ishal gibi kakamiz ve dogdugumuzdan beri mukus gibi bisey var canim.boyle.bezi acip kapadikca ip ip sunuyor onu doktor normal demisti ama.bu defa bi profa gidecez detayli soracam hepsini
Sadece mukus olduğunda anne sütü alıyorsa önemsemiyorlarmis. Ama kan da geliyorsa ciddiye alırlar artık canim

Masallah Erken bile başlamış minik kuş bence
Biz boynumuzdan dolayı sadece sağ tarafa atabiliyoruz kendimizi zar zor

Canım geçmiş olsun bu arada. Boyundaki eğriliği nasıl fark ettiniz. Benim kız hep sola döndürüyor kafasını hep sola yatıyor. Sağa döndürmeye çalışıyorum direnç gösteriyor. Dikkatini çeken birşeyi sağ tarafa götürüyorum o zaman döndürüyor kafayı ama tam değil gibi

Sagolasin canım. Aynı senin dediğin gibi farkettim. Önce kafasını hep sağdan kaldırdığını farkettim. Sağa baktığında kafasini tutuyordu sola baktiginda kafası düşüyordu tutamıyordu. Sonra c seklinde düşün kalçasından kafasıyla kendini kıvırmaya başladı. Kafa ve kalça sağa bel sola şeklinde. Sadece sağa dönmeye çalışıyor. Dikkat etmezsen anlamazsın boynunu düzde tutuyor çünkü. En çok yatarken sola bakacak ya boynu Sağa eğik şekilde ceviriyordu öyle farkettim
Sen de öyle bi dene. Hatta videosunu yollayayım sana ben

canim ebe Tulin hanim 11. ay da donen bile var dedi memeye.
Ben de tiktok da bir iki video gormsutum, 5.-6 ay da kendi kendilerine emmeye baslayan bebekler fln

istedikten sonra her turlu memeye dondurursun sen kuzum

canim ebe Tulin hanim 11. ay da donen bile var dedi memeye.
Ben de tiktok da bir iki video gormsutum, 5.-6 ay da kendi kendilerine emmeye baslayan bebekler fln

istedikten sonra her turlu memeye dondurursun sen kuzum
Yaaaa iyi ki Ekim annesi olmuşum iyiki sizi tanımışım bu grup çok tatliiiiiiiiiiiii

Ben de aynen böyle yapıyordum artık uykusu yoksa götürüyorum salona. Gece 12 yi buluyor sersemlemesi. Tabi böyle alışırsa ne yaparım bilmiyorum. Yenidoğanken koynuma koyunca uyurdu tabi o zaman gaz sancısı da yoktu kuzumun aslında gece uyuyabilsek tahammülümüz de artacak, yorulmayacağız bu kadar, hayırlısı

Hazır kış ayındayız battaniye sarıyorum ben cocugu mayışıp kalıyor bence bu konuda her çocuk çok farklı ya gözlemleyerek en rahat nasıl uyudugunu bulup ordan yürü bence
Senin bu dediğini yaptım dün gece, battaniyeyi açması 2 saniye sürdü, bir de uzamış tırnaklı eliyle dudağımı bir yoldu resmen evlat dayağı yedim kız nefret ediyor sıcaktan, sarmalanmaktan cadı ya

Hep ishal gibi kakamiz ve dogdugumuzdan beri mukus gibi bisey var canim.boyle.bezi acip kapadikca ip ip sunuyor onu doktor normal demisti ama.bu defa bi profa gidecez detayli soracam hepsini
İplik gibi şeyler kaka renginde di mi canım? Ondan bizde de oluyor, doktor beni anlayabildi mi bilmiyorum ama normal demişti. Ben de resim çekememiştim. Doktorun söylediğini bana da yazar mısın rica etsem? Bizimkinin de poposundan sarkıyor o iplik gibi şeyler.

Kizlar selam benim bebiste 1-2 haftadır memeyi emip emip bırakıyor, sonra geri çekiyor kafasını cigiligi basıyor emmiyor çok üzülüyorum.ben de ayakta gezinme okumustum biryerde,ayağa kalkıyorum (memeler fora tabi)memeyi ağzına yakın tutuyorum, yine ısrarla istemiyor, şarkı, sallanarak yürüme.. baya savaş veriyorum, sakinlesince cuk cuk emiyor.neden böyle yapmaya başladı anlamıyorum ama ben bu yöntemi buldum şimdilik, bunun dışında uykudaysa ya da uykuya dalmak uzereyse emiyor.
Umarım geçer..eğer sizinkide varsa ayakta dolanmayi oneririm

Bizim bir doz daha rota kaldı 1000 öyle 3 doz bexora mı vuralacak 3000 tl yani
Başka özel aşı var mı kızlar
Canımm bexsero b grubu aşı bir de a grubunda yapılmalı kaç doktorla görüştüysem hepsi bu şekilde söyledi 1 doz da onu ekle oldu +1000
Kızlar biz bu bebeleri ne zaman destekli oturtmaya başlıycaz genelde 4. Aydan sonra yazıyor bu 4. Ay dedikleri dolu dolu 4 aylık olduktan sonrası mı
Canım her bebeğin gelişimi farklı olmakla birlikte dolu dolu 4 ay dan sonra bebeğini kucağında oturur pozisyonda tutunca duruşuna bakmak gerek eğer durabiliyor hafif destek yetiyorsa yavaş yavaş başlamayı öneriyor doktorlar ama çok fazla istemiyorlar çünkü omurga eğriliği yapabiliyormuş erken oturtma o sebeple dikkat etmekte ve doktor önerisiyle ilerlemekte fayda var
Geçmiş olsun. Siz nasıl oldunuz.

Krizzzz

Ay dışarı çıkarken bile tek düşündüğüm kusma. Yanımızda sırt çantası ve iki ayrı poşetle geziyoruz. Günde değişen kıyafetlereen bahsetmiyorum bile. Allah sağlık versin evlatlarımıza bu bitecek salya baslayacak bize gene kıyafette rahat yok diyorum ben çocugun üzerine eğilmekten belimde sıkıntı çıkacak ondan korkuyorum
Nasıl egzersiz yaptıracaksın peki. Okudum da nasıl anladığını dikkat etmişsin gene çok şükür kemikleri su gibiyken müdahale edilir geçer gider insallah
Ay cadı senin kız cadı neyse bebekliği fena olanın çocuklugu sakin olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…