Merhaba kızçelerim dün kızımın göz kontrolü vardı çok şükür bening huylu çıktı ve görme merkezinin epey uzağında. 6 ayda bir kontrole gidicez. Biri bitti gitti. Şu bandajdan da en kısa sürede iyileşip kurtulursak yeniden doğmuş gibi olucaz inşallah. Artık dayanamıyor yavrum tahammülsüz bir bebek oldu.
Rota aşısının ilk dozunu bir gün farkla 700 TL ye almıştım ikinci doza kısmet olmadı
Geçenlerde yazmıştım manuel pompayı. Biraz meşakkatli ama artırma konusunda kesinlikle elektrikli den iyi olduğunu kendimde gördüm. Elektrikli bızt bızt yarıda bırakıyor vakumu manuelde sen belirliyorsun. Bir de zamanla elektriklilerin performansı düşüyor. Ha kullanmıyor muyum kullanıyorum. Önce manuel sonra elektrikli ile tamamlıyorum. Elektrikli tek başına benim sütümü artırmadi aksine azalttı ve kuru kuru çektiğinden göğüslerim çok sızlamaya başlamıştı.
Beni bu konuda gaza getiren
Spicelover canım senin süt artırma işlemi nasıl gidiyor. Ben biraz rahatladım. Manuel pompa ve promalt ile epey yol aldım dün de solgara başladım bakalım.
Bilmiyorum düşüncenizi ama manueli deneyi derim. Ben letgodan 70 TL ye aldım. Dedim işe yaramazsa da içim yanmaz
ama iyi ki almışım.
Bu arada kızlar beşik sallama aparatı kullanan var mı. Memnun musunuz ondan aldık bı de henüz kargoda.