- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
Ayni supheye bende dustum 1 hafta once bizde 107 günlüğüz cok sık kaka yapıyordu 3 kere falanda nokta kadar kan görmüştüm ve mukusta vardi. Biogaia kullaniyoduk maflora gectik 2 gundur kaka sayisi azaldi . Ama cok gazlı hala hic gazinda azalma olmuyor bazen bende alerjiden şüpheleniyorum Ama doktoru alerji falan demedi haftaya randevusu var bakalim ne dicekKizlar ya bu alerji boyle sonradan baslarmi 111 gunluguz 3 gundur kan var kakamizda azonce dizlerinde kirmizi kabartilar gordum simdiye kadar hic boyle bisey olmamisti bu ara ihlamir vermistim hergun fazla geldi heralde diye ona bagladim ama 3 gundur ihlamur vermiyorum ama kan devam ediyor kakamizda sut alerjisi falan mi acaba boyle 3.aydan sonra baslarmi ki alerji bir bilginiz var mi
Bende merak ediyorum bizimki oturmak istiyor doktor kendi istiyorsa mutsuz olmuyorsa kısa süreli oturt dediKızlar biz bu bebeleri ne zaman destekli oturtmaya başlıycaz genelde 4. Aydan sonra yazıyor bu 4. Ay dedikleri dolu dolu 4 aylık olduktan sonrası mı
Çok birikmiş okuyamadım
Dilos6342 diloşum alerji devam ediyormuş gördüm minik kuşu çok üzücü biz kurtulduk darısı sana arkadaşım
Valla şans ikimize gülmüş bence, bu kadar her şeye karşı bebek doğurabilir iki insanseninle şöyle karşılıklı ağlamalı, sızlamalı dertleşmek istiyorum, bebeler memede olur nasıl olsa
Peki nasıl uyutuyorsun? Gece ve gündüz? Bakalım aynı işkenceyi yazabilecek misinerkek olsa evlendirelim görsünler günlerini diyeceğim
aynı bizKızlar 10 gün önceki hastalıktan tam kurtulurken yine grip oldukoğlum kreşte ateşlendi öksürüyor eve geldi benm öksürük burun akıntım ğşümem var bebeğim hapşırıyor offff eşim şehir dışında akşam dönücek yarın götürücem doktora olmazsa. Hastaneler dolup taşıyor zaten
kuzum cok sevindimMerhaba kızçelerim dün kızımın göz kontrolü vardı çok şükür bening huylu çıktı ve görme merkezinin epey uzağında. 6 ayda bir kontrole gidicez. Biri bitti gitti. Şu bandajdan da en kısa sürede iyileşip kurtulursak yeniden doğmuş gibi olucaz inşallah. Artık dayanamıyor yavrum tahammülsüz bir bebek oldu.
Rota aşısının ilk dozunu bir gün farkla 700 TL ye almıştım ikinci doza kısmet olmadı
Geçenlerde yazmıştım manuel pompayı. Biraz meşakkatli ama artırma konusunda kesinlikle elektrikli den iyi olduğunu kendimde gördüm. Elektrikli bızt bızt yarıda bırakıyor vakumu manuelde sen belirliyorsun. Bir de zamanla elektriklilerin performansı düşüyor. Ha kullanmıyor muyum kullanıyorum. Önce manuel sonra elektrikli ile tamamlıyorum. Elektrikli tek başına benim sütümü artırmadi aksine azalttı ve kuru kuru çektiğinden göğüslerim çok sızlamaya başlamıştı.
Beni bu konuda gaza getirenSpicelover canım senin süt artırma işlemi nasıl gidiyor. Ben biraz rahatladım. Manuel pompa ve promalt ile epey yol aldım dün de solgara başladım bakalım.
Bilmiyorum düşüncenizi ama manueli deneyi derim. Ben letgodan 70 TL ye aldım. Dedim işe yaramazsa da içim yanmazama iyi ki almışım.
Bu arada kızlar beşik sallama aparatı kullanan var mı. Memnun musunuz ondan aldık bı de henüz kargoda.
Canım oturmak istediiini nasıl Nlıyorsun benim 2. Çocuk ama beynim resetlenmiş gibi hiçbirşeyini hatırlamıyorum kızımınBende merak ediyorum bizimki oturmak istiyor doktor kendi istiyorsa mutsuz olmuyorsa kısa süreli oturt dedi
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunBizimde bakılmıştı canım döküntümüz vardı fazlaca bakla çıkmadı çok şükür
Çok geçmiş olsun
Deneyerek gittim bende 2 ay sürdü süreç yavaş yavaş açtırdı doktorum önce yüzü düzeldi sonra kaka gaz olayımız çok zorda kalınca yüzü için locoderm kullandık kortizonlu o yüzden az miktarda sürdüm hepÇok geçmiş olsun, en azından birinin bu illetten kurtulmuş olması sevindirici. Nasıl kurtuldunuz onu sorsam? Ben bugün yine kakada kan gördümbir de bezini açtığımdaki kakasında değil, açtıktan sonra yaptıklarında oluyor hep.
Doktorda kontrol etti ellerinden tutunca poposunun üzerine kalkıyor tam anlamıyla ve oturttuğumuzda sağa sola kaymıyor dik duruyor arkasında bir destekleCanım oturmak istediiini nasıl Nlıyorsun benim 2. Çocuk ama beynim resetlenmiş gibi hiçbirşeyini hatırlamıyorum kızımın
Canım bebis beni hiç emmedi. Sütü sagarak veriyordum o da kesildi 2. Ayından beri sadece alerji maması kullanıyoruz. Ama sütü sağarken doktor bana çikolatayı kes demiştiÇikolata tahin falan yiyormusun ben çikolatadan şüphelendim onu kestm yeni çıkmadı bide şampuanını değiştirdik minoris organik kullanıyorduk genelde banyodan sonra yeni yerlere çıktığını farkettim ama dediğim kremi kullanırsan çok iyi geliyor
Anladım canım bizimki özellikle normal mama kullanırken reflu üstüne alerji mi tetikliyordu artık bilmiyorum. 60 içerse 40 kesin kusuyordu yani çok çok fazlaydı. Baya azaldı bizimde. Reflu içinde çok gerek duyulursa ek gıdaya erken başlanır demişti Manisa'daki doktor sana öyle bisey dediler mi?Duymadım canım. Rabbim korktuguna uğratmasın inşallah sıkıntısız büyüyecektir bebeğinn
Gerçekteen helal olsun valla sana Doruk kuşu tamamen memeye döndürdüğüne çok sevindiim canımMaşallah bol bol emsin şifa oldun sütlerin insallah Biz biberoncuyuuz biberom galip geldi. Beni istediğinde sadece tutuyor memeyi oda ya huzursuzsa yada dışarıda gezmedeysek yoksa çığlık çığlığayız Bende sağıyorum ara ara 1 damla bile olsa anne sütü vitamininden yararsın diye. Büyüyoruz çok şüküür kilo alımımız toparlandı. Adapte olmana çok sevindiim evine eş kişisi ne alemde kabullendi mi babalığıı
Ay cesaret verdiin bi deneyeyim
Kuzum 3 farklı hastane 5-6 farklı doktor hepsine götürdüm reflü ssdece cocugun bişeyin yok kusması zamanla azalır dediler bir şey kullandırmadılar. Dün gittim farklı bir doktora reflü maması vs önerir misiniz diye. Kusuyor ama kilosu güzel toparlanmıs gerek yok dedi. Ek gıdaya kadae sanırım böyle bizim mideye katı bileyler girene kadar
Çok sagolasin canım. Ben artık ne dokunuyor diye düşünmekten kafayı yiyeceğimCanım çok geçmiş olsun, kuzunun yüzüne çok üzüldüm, sanırım süt vermiyorsun o yüzden inek sütü alerjisi değildir ama kuruluktan bu kadar olur mu ya..inşallah bahar gelir baharla beraber hepsi gider. Benimkinin de göğsü ve sırtında çıkmıştı kabartılar, hatta buraya da attım sıcak suda haşlanmış gibi bir görüntü vardı. Weleda nın nemlendiricisi yaradı bize. İnşallah senin bebeğinin de hepsi geçer
Ay çok sagolasin valla alıp deneyeyim bunu benEvet tabiki işe yarıyor ben nerdeyse bütün vücuduna sürüyorum o egzamalarn üzeri aşırı kuru oluyor yoğun bi krem zaten kullanınca anlarsın egzamaya yulaf iyi geliyormuş bu kremde yulaf tozu iceriyor
Menenjit oldunuz mu canım?Bizim bir doz daha rota kaldı 1000 öyle 3 doz bexora mı vuralacak 3000 tl yani
Başka özel aşı var mı kızlar