2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya bu alerji boyle sonradan baslarmi 111 gunluguz 3 gundur kan var kakamizda azonce dizlerinde kirmizi kabartilar gordum simdiye kadar hic boyle bisey olmamisti bu ara ihlamir vermistim hergun fazla geldi heralde diye ona bagladim ama 3 gundur ihlamur vermiyorum ama kan devam ediyor kakamizda sut alerjisi falan mi acaba boyle 3.aydan sonra baslarmi ki alerji bir bilginiz var mi

Merhaba kızçelerim dün kızımın göz kontrolü vardı çok şükür bening huylu çıktı ve görme merkezinin epey uzağında. 6 ayda bir kontrole gidicez. Biri bitti gitti. Şu bandajdan da en kısa sürede iyileşip kurtulursak yeniden doğmuş gibi olucaz inşallah. Artık dayanamıyor yavrum tahammülsüz bir bebek oldu.
Rota aşısının ilk dozunu bir gün farkla 700 TL ye almıştım ikinci doza kısmet olmadı

Geçenlerde yazmıştım manuel pompayı. Biraz meşakkatli ama artırma konusunda kesinlikle elektrikli den iyi olduğunu kendimde gördüm. Elektrikli bızt bızt yarıda bırakıyor vakumu manuelde sen belirliyorsun. Bir de zamanla elektriklilerin performansı düşüyor. Ha kullanmıyor muyum kullanıyorum. Önce manuel sonra elektrikli ile tamamlıyorum. Elektrikli tek başına benim sütümü artırmadi aksine azalttı ve kuru kuru çektiğinden göğüslerim çok sızlamaya başlamıştı.
Beni bu konuda gaza getiren Spicelover canım senin süt artırma işlemi nasıl gidiyor. Ben biraz rahatladım. Manuel pompa ve promalt ile epey yol aldım dün de solgara başladım bakalım.
Bilmiyorum düşüncenizi ama manueli deneyi derim. Ben letgodan 70 TL ye aldım. Dedim işe yaramazsa da içim yanmaz ama iyi ki almışım.
Bu arada kızlar beşik sallama aparatı kullanan var mı. Memnun musunuz ondan aldık bı de henüz kargoda.

Ayni supheye bende dustum 1 hafta once bizde 107 günlüğüz cok sık kaka yapıyordu 3 kere falanda nokta kadar kan görmüştüm ve mukusta vardi. Biogaia kullaniyoduk maflora gectik 2 gundur kaka sayisi azaldi . Ama cok gazlı hala hic gazinda azalma olmuyor bazen bende alerjiden şüpheleniyorum Ama doktoru alerji falan demedi haftaya randevusu var bakalim ne dicek

Kızlar biz bu bebeleri ne zaman destekli oturtmaya başlıycaz genelde 4. Aydan sonra yazıyor bu 4. Ay dedikleri dolu dolu 4 aylık olduktan sonrası mı
Bende merak ediyorum bizimki oturmak istiyor doktor kendi istiyorsa mutsuz olmuyorsa kısa süreli oturt dedi

Çok birikmiş okuyamadım
Dilos6342 diloşum alerji devam ediyormuş gördüm minik kuşu çok üzücü biz kurtulduk darısı sana arkadaşım

Çok geçmiş olsun, en azından birinin bu illetten kurtulmuş olması sevindirici. Nasıl kurtuldunuz onu sorsam? Ben bugün yine kakada kan gördüm bir de bezini açtığımdaki kakasında değil, açtıktan sonra yaptıklarında oluyor hep.

Evet ya şu an bile bunu yazmak için memeye almayı bekledim kucağımdan indirip gece uykusu çok değişken oluyor canım, her akşama doğru, Allah'ım acaba bu gece uyuyacak mı acaba, diye strese giriyorum hatta 7-8 arası banyosunu yaptırıp rutine başlamaya çalışıyorum. Amacım banyodan sonra güzel bir masaj yapmak oluyor ancak cimcimem yatmaktan asla hoşlanmadığı için masajı bırak giydirmrk bile büyük dert oluyor yaygarayı kopardığı için. Sonra memeye alıyorum eğer şanslıysam uyur gibi oluyor. Yatağına bırakıyorum 10 dakika sonra uyanıyor sonra hadi bakalım odadan çıkmadan loş ortamfa yürü, ağlamalarına kucağında kıvranmalarına sabrederek hopla zıpla vs. Bazen de salıyorum çok yorulursam. Bi yarın saat geçince yine memeye alıyorum. Ama bazen çok gazı oluyor memede bile durmuyor. Öyle geceler genelde uyumuyoruz zaten

aynı biz

kuzum cok sevindim
ben zeytinyagi suruyorum birer damla flange lerin icine gogus uclarimi acitmasin diye.

bende de manuel var ama ust kismini kaybetmisim bulamiyorum kac gundur. neyse bir kadin free veriyordu, bu aksam gidip alacagiz

Biz simdi gunde 2-3 biberon mamaya dustuk boyle devam bakalim . sol gogsumun altinda bir tikaniklik var ne yaptiysam tam olarak acamadim. Aile hekimini aradm bakalim randevu icin , birde prolaktin seviyeme baktircam acaba dusuk mu diye.

Deneyerek gittim bende 2 ay sürdü süreç yavaş yavaş açtırdı doktorum önce yüzü düzeldi sonra kaka gaz olayımız çok zorda kalınca yüzü için locoderm kullandık kortizonlu o yüzden az miktarda sürdüm hep Peynir özellikle ve sadece süt içtiğimde gaz kaka tekrarlıyor onları tüketmiyorum. Umarım hepiniz bulursunuz ne ile ilgili sorun tüketmemeye razıyız biliyorum

Canım oturmak istediiini nasıl Nlıyorsun benim 2. Çocuk ama beynim resetlenmiş gibi hiçbirşeyini hatırlamıyorum kızımın
Doktorda kontrol etti ellerinden tutunca poposunun üzerine kalkıyor tam anlamıyla ve oturttuğumuzda sağa sola kaymıyor dik duruyor arkasında bir destekle Ayağa kalkma isteğide çok elinden tutunca dimdik kalkıyor ama bastırmıyoruz çok henüz erken basması için diye

Canım bebis beni hiç emmedi. Sütü sagarak veriyordum o da kesildi 2. Ayından beri sadece alerji maması kullanıyoruz. Ama sütü sağarken doktor bana çikolatayı kes demişti

Anladım canım bizimki özellikle normal mama kullanırken reflu üstüne alerji mi tetikliyordu artık bilmiyorum. 60 içerse 40 kesin kusuyordu yani çok çok fazlaydı. Baya azaldı bizimde. Reflu içinde çok gerek duyulursa ek gıdaya erken başlanır demişti Manisa'daki doktor sana öyle bisey dediler mi?

Kızlar alerji reflu iştahsızlık derken bugün öğrendik ki bir de boyun egriligimiz varmış. Tortikolis..
Bayadır farkediyordum ama tam anlayamiyordum bugün ultrasonla belli oldu.
Fizik tedaviye başlayacağız bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Evde tedavi de çok önemliymis

Çok sagolasin canım. Ben artık ne dokunuyor diye düşünmekten kafayı yiyeceğim iyi gelmesine çok sevindim not alayım bu kremi de ben. Bir sürü sebep var bi daha tekrarlamasin sizinde insallah
Allah razı olsun dertler bitmiyor boğuşup duruyoruz
Beni yoran uykusuzluk uğrasmak değil onun acı çekmesi. O yüzden hiç bi bebis acı cekmesin çok zor

Evet tabiki işe yarıyor ben nerdeyse bütün vücuduna sürüyorum o egzamalarn üzeri aşırı kuru oluyor yoğun bi krem zaten kullanınca anlarsın egzamaya yulaf iyi geliyormuş bu kremde yulaf tozu iceriyor
Ay çok sagolasin valla alıp deneyeyim bunu ben inşallah tetikleyen başka bisey yoktur da işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…